Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Köszi!:)
Betegség miatt ugrott fel ez a pár kiló, nem érzem magam jól tőle.
Abszolút tarthatónak és eredményesnek gondolom ezt a diétát.
És ha ennyi lemegy, akkor sem leszek nádszál, de pont jól fogom magam érezni a bőrömben:))
Jó volt olvasni a sikereiteket, még egyszer köszi:)
Dukan papa 66 kg írt, de ezt nem nagyon tudom tartani.Így nagyon elégedett leszek a 68-69 kg-mal.
A kor is sokat számít.
Én is úgy 5-8 között szeretnék, nem mértem, a ruhákból gondolom.
Köszi a választ:)
Szia!
Egészségedre!
Én ma kezdtem:)
Nem válaszoltál a tegnapi kérdésemre ...
Sziasztok csajok!. Jó étvágyat mindenkinek!
Miközben telipofával ettem a csirkecombot és uborkát
paradicsommal, elgondolkodtam, mi a rossz ebben.Ha ez a rossz, ne legyen jobb.
Agyatlanok kíméljenek!
Asszem mindenkit,aki erre téved!
Tényleg basszus ,tudjátok kik, az utcán sétálnak...
Tudom,rám nézve is dehonesztáló,hogy beugrok,reagálok egyáltalán ezekre a provokatív beírásokra,merthogy pont ez a cél...
Most ezt elengedem...
Remélem a továbbiakban másutt kamatoztatja értékes tapasztalatait(amit pont most próbál...) ,jahhh és boldogok a lelki szegények...
Jahh,amúgy tök hihető,hogy beugrunk a hoxára,azonnal felfedezünk 1 db baromira aktív(amúgy nem pont annyira...)fórumot és ráugrunk a gyanútlan küzdőkre...
De tényleg...
Eldobom az agyam...
azért gondolom azt megengeded , hogy olyanok is hozzászóljanak, akik nem hiztak vissza és nem rekedt meg a súlyuk..egyszerüen azért, mert müködött a Dukán....s mivel ez egy dukán fórum dukánozókkal , egymásnak próbaluk segiteni ...szivesen látunk, de szerintem ha meg akarod osztani a te tapasztalatodat,a te saját élemódváltasoddal kapcsolatban , akkor sokkal jobban járnál ha nyitnál egy saját fórumot, s akkor oda barki benézhet nem csak mi dukánossok, hanem az atkinszosok meg a WW. -k is....
üdv :)
nem ehetünk uyg mint az ösember, mert mi már inkabb a gép elött ülünk sokan szinte egész nap, nem pedig fáról fára ugrálunk..teljesen más az életvitelünk a mozgásunk nem szabad a kettö között párhuzamot vonni
én is elertem a dukán s most már magam által is ideálisnak tartott súlyom, s már mindent ehetek, de a heti 1 pp napot tartom. A zsirt sem csökkentettem csak a legelején , de a joghurtom mindig a görög volt mert egy bizonyos kor után az is kell, s semmivel nem ment feljebb a mérleg nyelve...igaz a 20 perces séták helyett én naponta 20-30 percet vagy cardiozok vagy súlxyzózok. Van olyan nap amikor egy kcsit több az édes, vagy a pia akkor a masik nap könnyen korrigálható....de ez csak akkor engedhetö meg, ha már tényleg stabilizáltuk a dukan által ideális súlyt,
mert az is nagy probléma, hogy valaki még az alá a súly alá akar menni amennyi az ideális...hogy bebiztositsa magát..na ez is visszaüthet.
Ne akarjon valaki mindenáron 58 kiló lenni, ha 62 az ideális a kora és a paraméterei alapján...
figyelni kell résen lenni az igaz, de jól lehet vele élni....ma pld. paprikáskrumpli volt, hát krumplit sztem amiota a dukant elkezdtem még nem ettem.. most nagyon kicsi ettem több füstlivel..szafttal...s utána egy csokipudingot is...de! ma már csak legfeljebb egy pohárka rose lesz este :P s holnap inkßbb husos zöldseges ételt fogok fözni, de azt is izletesen elegendö olajjal ...mert az élvezet az fontos
amire figyelni kell, hogy megtervezzük mit eszünk s idöt szakitani a fözésre sütésre...
na sak röviden akartam irni...
sok sikert !!
Kedves chrefill!
Nemtom mire akarod itt a jónépet téríteni,de úgy látom nem nagy sikerrel csinálod.Összehordasz hetet-havat,ráadásul tájékozatlan van abban,amit kritizálsz.Magam részéről ebből elég volt,köszönöm,nem kérem!
Sztem olvasd el a fórumszabályzatot!!!
Szia!
Mi volt a cél? Mennyit fogytál?
és tapasztaltam némi ellentmondást a vércukorszint szénhidrát kapcsolatában mégpedig:
az irodalom azt írja hogy a sok szénhidrát megemeli a vércukrot. Ezt abban az esetben tapasztaltam mikor nekiláttam, megjegyzem amikor üresek voltak az izmok szénhidrátraktárai de 2 nap után megszűnt, egyszerűen ha ilyen arányban táplálkozok képtelenség túlenni magam szénhidráttal. Volt hogy visszaöklendeztem az utolsó falatot. Ami viszont megdöbbentő hogy eszméletlen mód kívánom a zsírt. A heti mérleg -2 kg
a lényeg tehát:
a normál táplálkozás orvostanilag fehérje, szénhidrát, zsír arány kalóriában ( 15, 55, 30) %
én most kb íígy étkezem : szénhidrát 80% fehérje 10% zsír 10%
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(
- Ha továbbra is tartom a 62 kilót, elkezdem a 90 napos diétát.