Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Sziasztok!
Drága Peppencs, majd meglátod, hogy ugyanazokat a napokat fogja ő is (Dr. Pánszky) bejelölgetni a kezdetleges A4-es kinyomtatott táblázatában kézzel, mint ami az említett oldalakon fent van! Mindezt 23eFt-ért -számla nélkül-.
Én jártam nála, és nagyot csalódtam. Ugyanazok az adatok vannak fent a neten, mondjuk pár dolgot még mond hozzá pluszban, de azért mégiscsak sok érte az a pénz, véleményem szerint. Persze nem vesztettem el teljesen a hitemet a Jónás-módszerben, egyenlőre eszerint próbálkozunk.
Arról pedig, hogy Pánszky szerint ezek az oldalak átverések: írtam a lunarium.co.uk weboldal üzemeltetőjének, hogy mégis hovatűnt a jónás naptár, mert csak náluk mutatta a rizikófaktort. És azt a választ kaptam, hogy Jónás legújabb kutatásait beépítik a rendszerbe, ezen dolgoznak jelenleg valszeg fizetős lesz az új Jónás naptár náluk. Szóval szvsz egyeztetnek e módszer kitalálójával is. Bocs, ha elsőre ilyen hosszúra sikerültem... :)
Majd szurkolunk neked...
Most már azért biztos csnál a doki is valamit nem?
Szióka!
Mi van veletek?
Mi jól vagyunk...növögetünk :)
Sziasztok,
jó rég nem voltam itt, már biztos nem emlékeztek rám. Most van egy kis időm beugrottam beszélgetni, hátha van fenn valaki:) röviden mesélek mi történt. hát..nagyjából semmi:) még mindig próbálkozunk mostmár több mint egy éve sikertelenül. Orvoshoz most kezdtem járni hogy megnézzük mi lehet a baj. valami velem lehet mert párommal minden rendben. ( ő már tulvan a vizsgálódásokon ) most kicsit furcsán érzem magam mert rózsaszínes folyásom van amit nemtudok hova tenni hogy miez. sosem volt még ilyenem. a mensim márc8án jött meg de 11-re már elmult.(terhes nemvotlam mert -lett a tesztem) ugyhgoy most merengek hogy miez a rozsaszinezés. pé-m mult 7en volt..aztán fúj felénk eléggé a szél és hüle idő van... ti hogy vagytok?
nahat, pedig mar ugy orultem!:(((((( mindegy, nem hiszem hogy sok mulik rajta..ha mindennap, de legalabb minden masnap probalkozunk elobb utobb csak elkapjuk a megfelelo idot:))
akkor az astros naptarat el is felejthetem..
Sziasztok!
Nem tudom a Jónás miatt volt-e, vagy csak mivel a Jónás napra esett a peé-m, de nekünk jön a pici...
Ja, és a hőmérő szerint is akkor volt volt peém...
Szia!
A doki szerint az is kamu. Szerintem ezt tutira kiszámolni csak hozzáértő személy tudja!
Szia!
en is az astro.comon szamoltam, akkor az humbuk?
hol lehet normalisan kiszamolni?
Sziasztok!
Még jobban utána néztem a Jónás módszernek, és felkutattam dr. Pánszky Gyulát a jónás módszer magyarországi képviselőjét. Felvettem vele a kapcsolatot, telefonon beszéltem vele. Nagy vonalakban rákérdeztem, és elmondtam neki, hogy az atro.com, ill. a lunarium oldalon számolgattam, és hogy mutatott rizikófaktort. Azt mondta, hogy az egész egy baromi nagy átverés, mert valamelyik cég ellopta, megváltoztatta az egészet, és hogy ezt már ő is látta és egy rohadt nagy becsapás és átverés mindkét oldal!!! Állítólag nem is létezik rizikófaktor, hogy ez valami barom agyszüleménye, és köze nincs a valódi Jónáshoz.
Nagyon megnyugtatott, és a közeljövőben el is fogom menni hozzá.
Gondoltam megosztom veletek, hogy ezentúl ne dőljünk be mindenféle téveszmének.
A rizikófaktoros oldal nekem sem jön be, olyat meg nem találtam újat, ahol ez is rajta lenne.
Nekünk eddig nem jöttek be a Jónás napok, de attól függetlenül lehet, hogy valóban nagyobb az esély a teherbeesésre, mint máskor.
Sziasztok!
Ahol eddig számoltan a Jónás naptárt, ott mostanában nem mutatja a rizikófaktort. Van valami ötletetek? Hisztek ebben a módszerben?
Sziasztok.
Koszi.
Vannak biz. jelek is ott, sarga, fekete pontok. Ezek mit jelentenek?
Sziasztok.
Nekem most ajanlottak ezt a forumot, hogy nezzek be ide. Tud valaki segiteni abban hogy hogyan lehet kiszmolni ezeket a Jonas napokat?
Koszi
igen most!
a lunarium.co.uk/jonas.php nekem sem jön be valamiért
ez neked most jött be? Mert régen én is igy néztem meg, de mostanában egyszerűen nem találtam meg a lunar phases fertility calendar.
megnézem megint. Köszi!
www.astro.com
megnyitod,ott katt a Free Horoscopes-ra
itt a legutolsóra extended chart selection-ra
itt katt a special charts feliratra.
a legördülő listábol a legutolsót válazd ki,//Lunar phases fertility calendar//
katt a click here tho show the chart-ra
itt katt a click here to go to the data entry page.-re
ott értelem szerüen beírod a neved a szül adatokat és kész a j naptár
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?