Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Ha nekem a Jónás napom július 6. du. 5:37, akkor mikor kellene akcióba lépnünk? Mennyivel előtte?
Köszi, ha válaszoltok!
Szióka!:-D
Mizus veled?
Hali!!
Nagyon haldoklik ez az oldal!!!!
Soha nincs itt senki!!!
Szia Sport!
Köszi már helyre billentem:-D
Szia Gabca!
Pánszky dokinak ha levelet írsz ,ő visszakűld egy jelentkezési lapot,amin minden fontos kérdés rajta van,ami a ciklusoddal stb kapcsolatos.A szül adatokat kéri,stb..
ha csak nem nélkül kéred a számítást,meg rizikó nélkül akkor 19ezret kér.
Ha nemet és rizikót is kérsz akkor 22ezer!
Azért leírom Pánszky cimét és telóját
1123 Budapest Greguss.u.10.2/2
tel:06/1 356-15-78
Sok sikert!
Sajnálom.:(
Igazából engem is a kiváncsiság hajt csak, mert veszteni nem veszthetünk vele, ha még ezt is kipróbáljuk.
Sajna endometriózisom van. A műtétem előtt próbáltuk a napokat, de nem jöttek be, mert hogy csak egészséges pároknál jó. A műtét után el is felejtettem az egészet.
De a múlt hónapi "siker" után visszanéztem és a J napomon volt a fogamzás. Sajnos a neten már nem lehet megnyitni azt az oldalt ahol a rizikófaktorok is fent vannak.
Neked jó egészséget.
Hahó :)
Gabca..én sajnos nem tudok Neked ebben segíteni. Nekem nem jött be egy J nap sem..
Sziasztok!
Igaz új vagyok ezen a portálon, de ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
Mi már évek óta várunk a babára. Megcsináltam a Jónás táblát a neten, de az nem írja be a rizikófaktorokat. Sajnos már nagyon sok mindent kipróbáltunk, de semmi nem jött be.
Megvettem a könyvet elolvastam, de persze az sem mond túl sokat.
Van köztetek olyan akinek az itteni netről letöltött progi szerint sikerült a baba? Mert hallottam, hogy ez nem biztos hogy a valódi program.
A múlt hónapban csoda történt és évek múltán végre megfogant a picim, de sajnos egy hét után elment. Ekkor néztem meg a Jónás napokat és akkor fogant, de mivel nem volt ott a rizikófaktor így nem tudom életképes volt-e és nagyon érdekelne.
Esetleg Pászky Gyuláról tudtok valamit? Ő csinálja nálunk ezt a naptárat. Nem tudjátok mennyiért fogadna?
Bocs ha hosszú lett, de most megint érzem egy kicsit, hogy talán van esélyem. Sokszor műtöttek már a baba érdekében és az orvosokban már abszolút nem bízom.:(
Köszönöm ha írtok.
Hát a kiskezüket csókolom!!!:)))
Kivel mivan??
Van már valaki,aki azóta babás??
Nem ment ez a redvás netem....:)Nem baszott szét az ideg,kicsikét sem!
Deeeeeeee má van!!:DDDDDDDDDDD
Alias,Hóbortos=Volt ..Areeeeeeeeee:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csumidázok mindenkit!!
Neked is Petra????
Nekem is!!!!!
Szia Sport! Sziasztok többiek!
Mindig lemaradok rólad :) Olyan szépek vagytok, a múltkor néztem a képeket!
köszi.
Ti mennyi idősek vagytok már?
Ugy telik az idő, holnap 6 hetes lesz.
Ma voltam dokinál controllon.
Csak anyatej van, se cumi, se tea.
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?