Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Húúúdehosszúez! :D
Elköltöztünk otthonról, mert az nekünk sokkal jobb. :)
Ja Nájki..beléptem egy japán hálózatos cégbe...wellness otthon...remélem lesz belőle hasznom...jövedelem kiegészítés. Tök jó dolgaik vannak..az egészségen van a hangsúly...
Tényleg Palma nem érdekel? Nem kell ám üzletet építeni, csak megnézni a termékeket?
Tejóóóóóég! :)
Nekem most egy kutya... a másik Csabánál lakik.
Költözöm új albérletbe, mert ez valami borzalom... csoda, hogy egy hónapot kibírtunk itt.
:D
Namivanveletek? :D
Gyorsan meséljetek, mert rohannom kell tovább! :)
Szasztok! :D
Nájki jólvan... kutyázik! Osztennyi! :)*
Szijaj Jojjo! :)
Nájki csak kutyázik oszt jóvan... Én Miskolcról rosszat nem hallottam, mért lenne ugyanaz? Ez nekem új. Hallottál vmi rosszat? :( Odairányítják az egrieket is...az szerencsére nem Hospinvestes :) Nem akarok se Debrecenbe, se Pestre menni, az már túl messzi van... :S
Sziasztok !
1976 04.11-én születtem 10 óra 30 körül Salgótarjánban.
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mikor vannak a Jónás napjaim.
Előre is köszönöm
Kata
Sziasztok! Tud nekem valaki a Jónás napok kiszámításában segíteni? 1982.07.12-én születtem Budapesten 18 órakor a percet sajnos nem tudom :(
Köszönöm :))
Szia PNóri!
www.astro.com
Használati útmutató hozzá -nem én írtam-:
www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíten a jónás napok kiszámításában, vagy hogy hol tudom meg nézni. 1979. 08. 02-án születtem budapesten kb. 12. 15-kor délután. (a percben nem vagyok egészen biztos, vagyis anyu nem az):-))
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?