Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
sziasztok!
szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy új, sokoldalú holdnaptárat: [link]
Szépasszony Lunáris Kalendáriuma
Erdekelne engem is ez a naptar, de nekem, csak a pirosakat jeloli be, kekkel, hogy kell bejelolni, nem tudom hasznalni, mert en sem tudok angolul.
Tudnal segiteni?
SZIA ÉÉÉVVVAAA!!!
Nagyon ♥esen!
A lunarium,már leves!
abból nem lesz semmi!!:(
Annak idején lehetséges,hogy mi dumcsiztunk???nem emléxem rá,de mindtha úgy rémlene,hogy igen!
(egy 3 betűs névvel voltam itt regálva anno!!:)
bocsi,direkt nem rom le a nevet!
Kedves Horeka!
Nagyon köszönöm.Meg is csináltam, el is mentettem, (az útmutatót is).
Azért én még bízom abban, hogy lesz a másik honlap is, amelyik rizikót is mért.Bár lehet fújhatok rá porcukrot mi??? :))))
Még egyszer köszi.
Éva
Egyszerübben
nyisd meg az astro.com oldalt
katt a free horoskopes feliratra felül a 2.ik
itt legalul katt az extended Chart Selectionra
itt 3 felirat lesz,válaszd ki középen a Special Charts-ot.
Alatta a legördülő menübe katt a legutolsóra
Lunar Phases Fertility Calendar
Alatta a dátumos részbe írd be azt a napot,amivel a naptár kezdődjön,
utána katt a Click here to show the chart-ra.
itt katt a ... click here to go to the data entry page. -re
ITT IRD BE A NEVET
JELŐLD BE A FAMELET
IRD BE A SZÜL DÁTUMOT (nap,hó,év)
Köv sor az óra perc (am délelött)
pm(délután)
köv sor,válaszd ki Az országot Hungary
birth town (ebbe a sorba írd a várost ahol születtél)
utána katt continue és kész a Jónás naptár!!
Sok sikert!!:)
Itt tudod megnézni a saját termékenységi naptárodat!
Az alábbi linket ingyenesen használhatjátok
a következőképpen:
1.) Ezzel a linkkel töltsd ki az adataidat: [link]
Itt be kell írni a személyes adatokat (születési hely, idő órával és perccel) Angolul nem beszélőknek egy kis segítség:
first name: keresztnév
last name: családi név
birthday: születésnap (helyesen: nap, hónap, év) hour, min: óra perc
Most nyomd meg a CONTINUE feliratot!
2.) Keresd meg a Special Charts feliratot és klikkelj rá.
3.) Majd ebben az ablakban (Please select the type of chart you want) (legördülő sáv legaljáról kiválasztani:) Lunar phases fertility calendar
Most nyomd meg a "Click here to show the chart" feliratot
(ez azt jelenti, hogy klikkelj ide a grafikonhoz)
4.) A grafikonon a termékeny időszakokat piros vonallal jelzik. Minden hónapban kékkel be kell jelölni a menzesz első és utolsó napját, valamint zölddel az ovuláció napját. A zöld és a piros napoknak elvileg nem szabad egybeesniük - legalábbis azt mondják, ez a teherbeesés titka. A sárga és a fekete pötty a teli és az újholdat jelzi.
Sok sikert kívánunk minden leendő kismamának! :o)
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre.Most azonban segítséget szeretnék kérni.ugyanis nem lehet használni a Jónás naptárt számláló honlapot, ami rizikót is mutatott.(Most verem a fejem a falba, hogy korábban nem néztem meg évekre előre.-Én marha)
Jöhetne a tesó, de szeretnék "biztosra" :)menni.Kisfiút szeretnénk, (már van egy kislányunk), úgyhogy, ha vki tud még valahol számolni, megtenné, hogy kiszámolja a fiús J- napjaimat 2010-re?
Gyulán születtem, 1978.03.29-én, 00.05 perckor.
Előre is köszi!Éva.
A másik dolog, hogy szerintem nem csak az ingyenesség miatt kerülhetett le arról a bizonyos oldalról pont a "risk". Inkább a felelősség kérdésére gyanakszom.
Persze lehet, hogy tényleg üzleti okai vannak, de azt is nézhetjük több aspektusból.
Sziasztok!
Esetleg van köztetek asztrológus? Vagy tudja valaki miből jön a rizikófaktor? Mert esetleg ha tudnánk pontosan mit kell megnézni a horoszkópunkban, mi okozhat gondot (szembenállás, együttállás, házak,stb), lehet hogy magunk is utánajárhatnánk a rizikófaktoknak, vagy ahogy a könyvben hívják a "jó életerőnek".
;DDDDDDDDDDDDDDDDD
háddemostkomolyan 8)
Sziasztok!
Szerintetek érdemes elmenni a Pánszkyhoz? A Jónás-könyv azt mondja, hogy sok helyen visszaéltek a Jónás névvel, és csak a Nemzetközi Jónás-központban alkalmazzák a valódi számítást. Ennek a tagja a Pánszky Gyula.
Van valakinek tapasztalata vele?
Természetesen mindenki megérti szerintem és teljes mértékben igazat adok neked,mindenki várjon a sorára ez nem lóverseny.
És azthiszem mindenki nevében és a sajátomba is köszönöm,hogy kiszámoltad nekünk....
És legyen mindenki türelmes hisz nézzétek azt is hogy ez önzetlen segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi
Sziasztok,
hetente többször is kapok privát üzenetet, hogy számoljam ki a napokat stb...
(Azért itt is le kell irnom, hogy nem vagyok szakértője a témának, csak rendelkezem egy programmal, amely segítségével ki lehet számolni a napokat.)
Amennyiben gépközelben vagyok rögtön válaszolni is szoktam a levelekre, aki magára ismer, az alá tudja támasztani, hogy nem ülök rajta napokig a kéréseken, de sajnos mától hosszú ideig nem fogok sűrűn a neten lenni, ha igen, akkor is célirányosan, és nem az üzeneteimet megnézni. Így ha valakinek privát kérése/kérdése lenne akkor előre elnézést ha hetekkel vagy hónapokkal később fog választ kapni.
Addig is infó:
a kiszámoláshoz szükséges a leendő anya születési helye, ideje (év/hónap/nap, óra:perc(ha tudja az illető)), a leendő fogantatási hely (város), és az az év amelyik évben tervezik a babát (de aki már kapott tőlem választ, az tudja, hogy általában 3-10 évre is le szoktam kérni előre az infókat)+ e-mail cím.
Az e-mail cím azért kell, mert nem gépelem ki a programból, a kapott eredményt, hanem képként illesztem be az e-mail-be.
Sziasztok! Én is kérnék egy kis segítséget: babát tervezünk, ezért szeretném, ha kiszámolnátok a Jónás napjaimat!
1974. január 2. Debrecen, 12 óra
Sziasztok. Kiszámolnátok nekem is?!
1984.05.11.-én 11:00-kor születtem Miskolcon.
Előre is nagyon köszönöm!
Szia!
Ha megnéznéd, akkor nagyon köszönöm! A rizikófaktor engem is érdekelne!
1980.09.28 17:40 Baja
Köszönöm: Rita
Kedves Réka!
köszönöm az üzenetet, habár az astro.com-on már én is kiszámoltam, de az nem mutat rizikófaktort.
De azért köszönöm, kedves vagy!
Sziasztok.Kiszámolnátok nekem is?!
1986. 12. 04 0-óra 25-perckor születtem Egerben.
Előre is nagyon köszönöm!
Szia Ecus!
Küldtem neked privit.
Üdv, Réka
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?