Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő? fórum

Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő?

1 2 3 4 5 6 7
203. 3da8f53e4a (válaszként erre: 1. - 44ee78d7b4)
2013. jún. 26. 15:25

...kedves Zoe! A te cikked adta az ihletet és megírtam a saját cikkemet:ami szintén a párkapcsolat kereséséről szól.


Kitartás, mert csodák márpedig léteznek.... csak jó mélyre le kell ásni... elsősorban saját magunkban is - és a másik félben is fel kell ismerni -magát- az embert.


Sok sikert kívánok neked is!

2013. jún. 22. 18:19

" Hogy valaki masnak igent mondtal, az nem old meg semmit."


Nem tudom...Próbálkozom...


"... es lehet egyszer ezert meg fogod gyulolni."


Mennyivel könnyebb lenne,ha képes lennék ilyesmire az ő esetében...Már hányszor próbáltam.Nekimentem,belekötöttem,piszkáltam,azt hittem azért,mert most majd végre így lesz.Csak aztán tegnap rájöttem,hogy ismét hazudok magamnak.Azért bántom,hogy legalább egy olyan érzés legyen benne,amiről tudom,hogy én vagyok az oka.Általában akkor,mikor azt gondolom,hogy semmit nem jelentek neki,semmit nem érez felém és ilyenek.De én egyszerűen nem tudok nélküle élni.Még van egy kis időm,hogy valahogy mégis megtanuljam ezt.

...mielőtt talál magának valakit.Addig kéne valahogy...nemszeretni őt és ilyenek.Azt hiszem ezért keresgélek valakit magamnak én is.

201. 48a84825f1 (válaszként erre: 174. - A78c2ff918)
2013. jún. 22. 15:42

Valahol valamit nagyon elszurtatok. En innet nem tudhatom mit. Viszont ugy erzem hogy meg nem lefutott ugy ez az egesz. Hiszen o sem akar vegleg eltunni az eletedbol, ha ujbol ugymond a baratod, es neked is faj ez az egesz. Hogy valaki masnak igent mondtal, az nem old meg semmit. Erzelmileg akkor sem hozza kotodsz, es lehet egyszer ezert meg fogod gyulolni. En amit leirtal az alapjan, valami ilyesmi kep all ossze bennem teljesen kivulallokent.

De en nem lepnek bele egy hazassagba a helyedben, amig nem tisztul ki a kep. De ez a te eleted, es sem nekem , sem senki masnak rajtad kivul nincs joga beleszolni.

Remelem jol dontesz :)

200. Krisz42 (válaszként erre: 199. - 1bf89bddf4)
2013. jún. 20. 23:33

Tom Cruise?Te nagyon el vagy tájolva.Bruce Willis sokkal jobb.

Én magamba néztem.De ha kinézek,csak azt látom,h te is felületes vagy nagyon.

Most írta vki,h társkeresőn is lehet csak úgy beszêlgetni.Ha vki nem görcsösen keres csak ismerkedik,akkor igenis lehet találni párt.Nem kell rögtön komoly kapcsolatra utazni,mert egy igazi párkapcsolatban egyébként is képes vagy elengedni a másikat.Ha azt èrzi,h bármikor elmehet,nem sajátítod ki,akkor magától marad és mindig együtt lesz veled.

Egyébként nekem se azért fontos az,h velem maradjon a párom,mert nélküle nem tudnék létezni-de tudnék-,hanem mert mostanra eljutottunk egy olyan szintre,ahova csak akkor jutsz el,ha hosszú ideje együtt vagytok.Akkor képesek vagytok érzelmi,érzéki szintem új útra lépni és szinte maguktól nyìlnak a kapuk.Ezért édemes együtt lenbe,mert ha igazán,önzetlenül képesek vagytok szeretni egymást,akkor ezek a dolgok bonuszként jönnek.És minden egyre jobb lesz,de már egy másik szinten,nem a fizikai valóságban kell tenni érte,hanem lelki szinten jön.

199. 1bf89bddf4 (válaszként erre: 1. - 44ee78d7b4)
2013. jún. 20. 22:39

Kedves Zoe!


Nagyon szívesen kifejteném a véleményem erről az álsíránkozásról, amit cikkben előadtál, de mégsem. Egyszerűen nem lenne haszna.


Majdnem ötven vagy és nagyon képmutatóan előadod, hogy te mennyire remek nő vagy és a saját korosztályodból keresnél pasast, DE....DE ők mind lepusztultak, elhízottak, ocsmányak. Te bezzeg...


...ezért is kell neked egy harmincas, vagy menjünk még lejjebb, mondjuk 25....


Ne haragudj, de ez így több, mint röhejes. Inkább hangzik egy idősödő nő egója halálsikolyának, semmint annak, hogy egyetlen remek pasas sincs se égen, se földön.


Tom Cruise-t nem fogod megkapni, szóval ez bukta, ő egyébként is 52 már, de még nem lepusztult.


Amit mondani akarok ezzel: miért nem néz egyetlen 40-es nő sem magába?

198. 44ee78d7b4 (válaszként erre: 167. - 0b433c5eee)
2013. jún. 19. 21:02

Annak ellenére, hogy nem akartam senkinek külön válaszolni, ez egyszer kivételt teszek.

Ne találgassatok, nem fog menni, nem egyszerű a válasz.

Van, hogy nem működik már egy kapcsolat, még ha a szeretet meg is van.Mi nagyon szerettük egymást, és mindig is fogjuk. Csak nem ment együtt. Van ez így.

Mindketten sírtunk, mikor szakítottunk. Nagyon fájt, de ha egy kapcsolatban már túl sok a fájdalom, mindkét oldalról, akkor nincs értelme.

Szerettük, és ezért elengedtük egymást.

Erről nem szeretnék többet, és kérlek, ne találgassatok tovább, mert nincs min agyalni ez ügyben.

Köszönöm.

197. cullinan (válaszként erre: 196. - Dudika14)
2013. jún. 19. 10:14

Tökéletesen igazat adok, én is igy tapasztalom.

Sok eltunyult nő, kapaszkodik a házasságához, és csodálkozik, ha a férfi félre kacsingat, de az nem jutna eszükbe, hogy kicsit adni kellene magukra, hogy megtartsák a férfit,A kényelem és a biztonság miatt kötnek komromisszumot, és együtt maradnak egy ellaposodott kapcsolatban.

a nő elvan szex nélkül, a férfi meg próbál kicsit flörtölgetni.

Aki mégis veszi a bátorságot és kilép egy rossz kapcsolatból, az a férfi mindent be akar pótolni, beleveti magát az életbe, és itt a net nagy lehetőség hogy vérszemet kapjon, és rájön , egy kis szolgáltatás ellenében fiatal csinos lányok is kielégitik a vágyait, akkor miért kötné le magát ismét egy hasonló koruval? szóval, sok negativ tapasztalattal mögöttem, már belefáradtam, inkább ahogy irod, járok moziba, szinházba, télen konditerem, nyáron, sport, bicajozás, élem az életem!

2013. jún. 18. 21:39

Hol vannak a "korban hozzánk illő" férfiak?


Kérdésedre válaszolva:

- Otthon a hülye, hisztis feleségükkel :)


De valóban így van, a pasik ritkán lépnek, a nők pedig borzalmas sok kompromisszumot vállalnak csak azért, hogy ne maradjanak egyedül.

Én házasságban élek, de sokszor elgondolkodom, ha egyedül maradnék, ki lenne jó???

Szinte az összes ismerősöm iszik v. párkapcsolatban él (szerető nem akarok lenni) vagy unintelligens...a lényeg, hogy nagyon nehéz, nem irigyellek! Mindenesetre járj könyvtárba, irodalmi estekre, túrázni, kerékpározni, előbb-utóbb szembe jön :) Sok sikert!

195. cullinan (válaszként erre: 176. - Krisz42)
2013. jún. 18. 11:10

Hol van az a férfi?:)

Éppen ilyet keresek:)

Egyébként szerintem igy lehet ismerkedni, társra találni a legjobban, ha ismerősök ajánlanak a másiknak az ő ismeretségi köréből.

Nyugodtan ajánlja, mert ismeri, tudja milyen ember.

A net az egyre veszélyesebb.

Sokan csak szórakozásra, mások kihasználására használják.

194. 55416fb8e2 (válaszként erre: 193. - Krisz42)
2013. jún. 17. 22:23
minden ember mas, aki nekunk jo, attol lehet, hogy mas kapna fraszt :) lehet, hogy a kamionos randisod is megtalalta azota mar melto szado-mazo parjat :) (vagy egy cellatarsat)
193. Krisz42 (válaszként erre: 192. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 22:19
Mert ahol lakott,ott sok embert ismert.Ráadásul az elején megírtam, h idősebb vok-a 2gyerek benne volt a bemut.szövegben-,mire azt írta,szereti az idősebb nőket,mert neki a vele egykorúak túl éretlenek.És tênyleg nem mindig a megfelelő emberek kerülnek ösdze,mert az előző felesége megcsalta,meg mást is csinâlt.Én viszont nála szenvedélyesebb ffival még nem talâlkoztam és mikor évek múltán is ugyanolyan jò minden,akkor nem értem,h a máiknak mi nem volt jó.Lehet,h ez nálunk kémia is,mert mindig ugyanúgy reagálok rá.:)
192. 55416fb8e2 (válaszként erre: 191. - Krisz42)
2013. jún. 17. 22:03
akkor nalatok ez egy nagyon szerencses talalkozas volt :) o nem meselte, miert valasztotta az ismerkedesnek ezt a formajat?
191. Krisz42 (válaszként erre: 190. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 21:31

Na azt azért nem.Hìvjon meg,de nem kell a drága innivalò,viszont a gesztus legyen meg.Azét egy üdítő egynem drága helyen belefér.A párom az Âllatkertbe hívott meg,ott ebédre,fagyira,stb.Persze ott már sejteni lehetett,h valami biztos lesz köztünk,már a hangja is elvarázsolt és mikor több órán át beszélgetünk minden éjszaka,akkor már sok minden kiderül.Aki normális,jóképű az magabiztosabb,rádásul én szeretem,ha egy ffi a stílusával le tud venni a lábamról,ha van személyes varázsa,tud hódítani.Ő nagyon tudta,mikor milyen gesztussal reagáljon,hogy viselkedjende ezek belülről jöttek és nem csak fizikálisan hatott râm.Mikor olvas az ember és a regênyekben,főleg amit nők írnak,na azokban a ffi olyan,amilyennek a nők szeretnék.Elkönyveljük,h ilyen nincs,aztán talâlkozom egy ilyennel.

A lényeg,h telefonon sok minden lejön.A pszihoval előtte csak sms váltás volt,olyan sokat nem beszélgettünk,ezért nem bukott ki,h milyen is.

190. 55416fb8e2 (válaszként erre: 189. - Krisz42)
2013. jún. 17. 20:57
valahol ertheto, mert a ferfiaknak is nagy szerencse kell, hogy hamar megtalaljak azt, akit keresnek, es ha sokaig tart, eleg sokba lehet ez nekik :) en nem randizam igy ismeretlenekkel, de mindig felajanlom, hogy fizetem a reszemet :)
189. Krisz42 (válaszként erre: 188. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 20:48
Azért egyidő utân elég tapasztalt lettem.Viszont amin a ffiak akadtak ki-nekem panaszkodtak-,mikor meghívtak egy italra,akkor többnyire gyümölcslevet kèrtem-egyébként sem iszom.Mások âltalában vmi drágább itallal nyitottak,aztán abból sem egyet,hanem ott akarták leinni magukat a ffi pénzén első randin.De ha csak egyet kért,akkor is a legdrágábbal indított.Aztán jött az öntömjénezés.Én nem gondolkoztam rajta,h miről beszélgessek vagy miről nem,de így soha nem viselkedtem egyébként se.Furcsa volt,h nekik is vannak negatív tapasztalataik már az első körben.
188. 55416fb8e2 (válaszként erre: 187. - Krisz42)
2013. jún. 17. 20:40
istenem, mindez 2 randi utan?? tenyleg tele van elmebetegekkel a vilag, ezek szerint meg randizasnak is vigyazni kell :( nem gondoltam volna, hogy ilyen esetek is vannak
187. Krisz42 (válaszként erre: 186. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 20:31
Írhatnám,h az említett,de volt egy psziho,akiről ez apránként derült ki.Pl.mikor találkoztunk 2x,ő már ott tartott,h költözzem hozzá a 2gyerekkel-az anyjával lakott-és majd oda fognak iskolába,óvodába járni é meg otthon várom,mert kamionos volt.Miután szakítottam vele nem hagyott békén,mikor egyik este elmentem otthonról követett autóval és inkább nem találmoztam egy nagyon jó barátommal,mert oda akart jönni.Elindultam haza,de a buszt is követte és mikor leszálltam utánam jött,letámadott az utcán,mikor ellenkeztem úgy megütött,h beszakadt a dobhártyám-nagyon erős volt-,de mikor elkezdtem jò hangosan segítségét kiabálni és voltak is kinn,akkor elszaladt a kocsiig és elhajtott.Én ügyeleten kötöttem ki annyira fájta fülem,akkor derült ki,h beszakadt a dobhártyám.Látlelet,rendőrség,de bonyolulut lett volna,úgyhogy nem jelentettem fel,csak mikor telefonon zaklatott,akkor mondtam,h feljelentem,ha nem hagy békén.Volt,h a barátjával hívatott fel,h öngyilkos akart lenni,most a kórházban fekszik.Akkor mondtam,h ha nem hagynak békén,megyek a rendőrségre.
186. 55416fb8e2 (válaszként erre: 183. - Krisz42)
2013. jún. 17. 20:07
es milyen volt a leggazabb pasi? :)
185. Krisz42
2013. jún. 17. 20:07
Nekem apámon kívül max.a kutya jár arra gyakran-egyik sem az esetem,de ha neked bejön,lelked rajta.
2013. jún. 17. 20:04
feluton a haz ajtaja es a kocsibeallo kozott is akar...
183. Krisz42 (válaszként erre: 182. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 20:03

Általában igen,ráadásul hamar kiderült-már sms-nél-ha valakivel vmi nem volt oké.De párommal átbeszéltünk telefonon egy hetet-az éjszakákat-mielőtt talâlkoztunk.Mivel nem egy városban éltünk,nem terveztük úgy,h hamar találkozunk,de annyira jó volt beszélgetni:-persze minden nap kómás voltam,mert alíg aludtam-,h hogy előrehoztuk a randit.

Volt,akivel telefonon csak akkor beszéltem,mikor találkozá előtt pár perccel felhívott,h pontosan hol is vok.Na,annak olyan hangja volt,mint egy egének-ez komoly.Már akkor elment a kedvem a dologtól,de nem hazudtolta meg önmagát,nevetségesen nézett ki.A hangjához tökéletesen illett a külseje.Egyébként telefonon keresztül is sok minden lejön,nekem legalábbis úgy volt.

182. 55416fb8e2 (válaszként erre: 181. - Krisz42)
2013. jún. 17. 19:46
ez nagyon meresz, nem tudom, alkalmas lennek-e vakrandira :) bar a netes randik is nagyreszt azok, mert egy fenykep nem mond olyan sokat. de sms-ben nem is tudtatok elotte annyira megismerni egymast, nem? vagy beszeltetek telefonon randi elott?
181. Krisz42 (válaszként erre: 180. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 19:43

Nem,akkor még az sms-es társkereső volt az elterjedtebb,mostanra a net.Úgyhogy azt sem tudtam,hogy néz ki,ami annyira nem is volt baj,mert a fénykép alapján lesz az embernek egy első benyomása,ami akár téves is lehet.

Ő jelentkezett-mégis csak nő vok,elvártam,h a ffiak ìrjanak:)-,és az elejên,még sms-ben leírtam,h 2gyermekemet egyedül nevelő nő vok.Azt is bele kellett tenbem,h csinos,mert volt,aki meglepődött,h mennyire jól nézek ki.Egyébként a párom is fiatalabb nálam-mondjuk csak 5évvel-,de nekem az volt a problémám,h sok korban hozzámillő ffi otthon szeretett ücsörögni,de nekem sportos,szenvedêlyes ffi kellett.Ha elvált és egykislányos apuka volt,akkor a kislánya volt a mindene,mindenkinél fontosabb,a társ max.azért kellett,h legyen vki,akivel szexelni is lehet,esetleg házvezetőnőként funkcionál,de a nő a lányuk volt.Tehât nem társak kellettem volna-furcsâk voltak.

180. 55416fb8e2 (válaszként erre: 178. - Krisz42)
2013. jún. 17. 19:21
neten ismerkedtetek meg a paroddal? :)
179. Krisz42
2013. jún. 17. 19:06
Bocs,hiba csuszott be.Szóval megérte a majdnem 2év és én is talâlkoztam pszihopatávalis,de èrdekes dolgokat tudtam meg arról,h nőtársaim hogy viselkednek,ami nekem is kiakasztó volt.Ha èdekel,leírom,mit nem díjazrak,miről panaszkodtak.:))
178. Krisz42 (válaszként erre: 177. - 55416fb8e2)
2013. jún. 17. 19:03
Én 35évesen,2gyerekkel is találtam párt,ráadásul magasra tettem a mércét.Nekem majdnem 2évembe telt,volt egy pár hónapos kapcsolatom is,de nem zavart,h nem jött össze valamelyik,mert ismerkedni szerettem,az sem zavart,mikor valamelyikből csak szexpartner lett.Valaki ezt is nagyon normálisan,őszintén adta elő,miután kiderült,h nem azt keressük,amit a másik és azt sem bántam meg.Soha nem úgy mentem,h ez lesz a nagy ő,bár a páromnál kicsit más volt a helyzet,mert előtte éjszakákat beszélgettünk át és kölcsönös volt a szimpátia,a találkozás pedig már az első pillanatban is kellemes élmény volt,bár ez nem igaz,mert szerelem volt.Szeretem hallgatni,mikor párom meséli milyen volt,mikor megpillantott.És minden apró részletre emlékszik:)Na,ezért megéte a majdnem
177. 55416fb8e2 (válaszként erre: 176. - Krisz42)
2013. jún. 17. 18:47
szerintem ebben a korban valoszinuleg a neten lehet a legjobban ismerkedni, de arrol meg nagyon rosszakat hallani. en mar a 30-as noktol is azt hallom folyton, hogy nem talalnak normalis part
176. Krisz42 (válaszként erre: 175. - Cullinan)
2013. jún. 17. 17:46
Ha nem keresel,akkor nem is fogsz találni.Mivel a kor előrehaladtával csökken a potenciális jelöltek száma is,el kellene fogadnod,h időigényesebb párt találni,de én is ismerek már nyugdíjas ffit,akivel ên is szívesen együtt lennék,ha nem lenne a férjem és nem élnék boldog párkapcsolatban.Neki az a problémája,h a korban hozzáillők,de még a fiatalabbak se bírják a tempòt.Kerékpár-és gyalogtúrákra jár,olyan a teste,de még a bőre is,mint egy 30éves sportolónak.Persze mostanában nem beszéltem vele,mert kijár kemény hegyi tùrákra is,de azért még vannak normális ffiak a te korosztályodban is.
2013. jún. 17. 16:43

Zoe,akár én is irhattam volna ezt a történetet, ugyanezt érzem, ugyanigy gondolom, ugyanigy történnek velem is az események a társkeresés zürjében.Én ötven vagyok, de fiatalosan élek, gondolkodom, igyekszem nem elhanyagolni magam, sportolok, de már sok éve egyedül vagyok, állandóan csalódom, annyi a beteg gondolkodásu ember, folxamatosan csalódtam, és ugy vagyok vele, én nem tudok kompromisszumot kötni, ehhez már idős vagyok! Nekem nem kell se egy elhanyagolt, se egy lepukkant, elcsövesedett, és nem kellenek a harmincas rajongók sem.

Persze kellene az ötven körüli, aki csupa jót ir magáról és még valahogy ki is néz, de annak én nem kellek, sajnos!

Megbolondult a világ!

Ha tudtok egy jó helyet, ahol ezek a férfiak ránk várnak, szóljatok:)Mert én már nem keresek, se a neten, se máshol!

174. a78c2ff918 (válaszként erre: 171. - 48a84825f1)
2013. jún. 13. 11:23

Azt mondja igen,de szerintem nem vagyunk.Egy ideig azt gondoltam igen,de szerintem hülyeség volt ezzel vígasztalni magam.

Esély?Ma mondtam igent valaki másnak.Mivel neki úgy sem kellek soha az életben,eldöntöttem-nélküle,helyette-de fix,hogy lefedi a valóságot.Nekem viszont ezt meg túl kell élnem.Szóval feladtam.Az a másik pedig már iszonyat sokat fektetett belém:pénzt,időt,szeretetet.Nem mellesleg meg tudná őt ölni,nem csak azért mert szerinte(is) egy hülye(pedig ő is mindent tud rólam),de azért is,amiért nekem ez így fáj.Értékel és becsül.Okos és erős.Igazi jó parti.Gondolom egyszer majd sikerül szerelmesnek lennem belé.Gondolom.Mostanában szokott hiányozniés ez új(no meg ijesztő is:(,igyekszem nem tudatosítani és ilyenek)

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook