Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nektek sincs több milliós megtakarításotok? 35 évesen 1 millió Ft amit sikerült összekaparni. fórum

Nektek sincs több milliós megtakarításotok? 35 évesen 1 millió Ft amit sikerült összekaparni. (beszélgetés)

1 2
32. Amaunet (válaszként erre: 1. - Szomorú Emma)
tegnap 21:18

Visszakérdezek. Ezt az 1 milliót milyen körülmények közt raktad össze? Saját lakás/albérlet? Egyedül élsz vagy családban?

Bármi is a válasz légy elégedett vele (szép munka volt) és gyúrj a következő millióra! Ne mérd másokhoz magad, mert senki sincs a te helyzetedben. (főleg így, hogy nem tudunk róla)

tegnap 20:42
Az, hogy 35 évesen kinek mekkora megtakarítása van, az nagyon nagyban függ attól is, hogy ki és milyen alapokkal indul, majd ki-milyen munkahelyen tud elhelyezkedni.
tegnap 19:30
Ipp ölég.
29. 55Judit (válaszként erre: 28. - Violet18)
tegnap 18:22
Érthető. Az albi sokat visz.
tegnap 18:16
Amíg parkapcsolatbam voltam addig simab felretettem. Most egyedul, albiban így mar nehezebb
27. 55Judit (válaszként erre: 25. - K-né Zsóka)
tegnap 17:49
Így járunk a legjobban. Megelégszünk azzal ami van, és nincs feszkó.
26. Myra
tegnap 17:47
Jó neked, másnak annyi sincs.
25. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 17:31
Valahogy így vagyok én is. 45 éves koromra, a második házat fizettem ki. Nem egyedül, egyiket az első, másikat a második férjemmel. Közben a stressz tette a dolgát. Most már nyugis napjaim vannak. Telik amire kell, elégedett vagyok!
tegnap 17:28
Na látod, ha nem írnál ilyeneket, lennének barátaid és mindjárt nem lennél szomorú. Igaz, a megtakarításod nem lenne több.
tegnap 17:16
Kedvességed határtalan.
tegnap 17:14
Köszönjük a "kedves" kívánságodat.
21. 55Judit (válaszként erre: 20. - Globus)
tegnap 16:46
😀 Már a kérdés is azt igazolja, valami nem oké. A rakció meg felteszi az i-re a pontot.
20. globus
tegnap 16:36
Jesszus.
tegnap 16:14
És attól neked több lesz a megtakarításod?
18. Kell (válaszként erre: 1. - Szomorú Emma)
tegnap 16:13
Nem. Semmi közöd hozzá.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Fokhagyma)
tegnap 16:12
Igen, hát előfordulhat hogy rosszul szól az ember, de ha akar észbe kap. Viszont a regisztrációja óta csak a mások pénze érdekli. Más témához hozzá se szól évek óta.
16. fokhagyma (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 16:05

Nem volt könnyű az életed, de megoldottál mindent.

Egyébként egyetértek a felháborodásoddal, mert FI azt kérdezte, kinek mennyi pénze van. Ilyet nem illik kérdezni a valóságban sem, de így virtuálisan sem. Ha azt kérdezi, van-e vésztartalékunk, az még elmegy, de ő az összegre kérdezett rá.

15. globus (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 16:02
Gombos villával forgasd, mert bepenészedik :)
14. globus (válaszként erre: 12. - 55Judit)
tegnap 16:01
Hát ez az :/
13. asztanaviszta (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
tegnap 16:00
Az egy dolog, hogy megsaccolható - bár a látszat néha csal- de konkrét összegre rákérdezni, nagyon nem illik.
12. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
Én is most értem oda hogy bár nincs nagy igényem, de mindent meg tudok venni ami kell. Olyan szabadágérzés féle.😀 Na és hány éves lettem mire idáig eljutottam?
11. Regin_a (válaszként erre: 8. - Regin_a)
Teszem hozzá, lehettem úgy 40 körül amikor decemberben maradt a zsebemben tisztán 1millió
10. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Szomorú Emma)
tegnap 15:59
Pont annyi, amennyit szükségesnek tartunk.
9. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
tegnap 15:58

Nem kell hogy egyetértsünk, beszélgetünk.

35 éves koromra nem, de 40 éves koromra lett saját házam, amíg erre gyűjtöttem. Mellette egyedül neveltem fel 2 éves korától a fiamat. Baromi nehéz volt minden! Elborzadok ha visszagondolok azokra az évekre mikor minden erőmmel azon voltam hogy elköltözzek a szülői házból mert az maga volt a pokol. Meg is volt az eredménye, egyik súlyos betegség követte a másikat anyám mellett. Mindegy vége. Nekem ezzel járt és idegkimerüléssel az, hogy saját otthonom legyen és a fiamnak sose mondjam azt hogy "nincs".

És nem nyüszögtem hogy nincs pénzem, nehéz a sorsom, nem volt időm ezen meditálni mert nyomtam ezerrel mint buldózer.

Nekem ezt dobta gép. Kinek könnyebb, kinek nehezebb. De soha nem kéregettem és az sem érdekelt kinek mennyi van, mert a másét nem nekem kellett beosztani.

8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Szomorú Emma)
tegnap 15:57

A bankszámla látszik kiírva számszerúleg

de

ez a rohadt élierállirott sok bankó amin csak mzitláb mászkálhatunk, ez idegesitő

Kis lakásunk van kb70m2, nem tudom hány darab 20ezres férhet el benne szorosan egmásmellé rakva

7. globus (válaszként erre: 6. - Fincsi5)
tegnap 15:57

Szerintem ahonnan mi jöttünk, sosem volt kolbászból a kerítés :( egész gyerekkoromnban azt hallgattam, mire, miért nem telik. Aztán munkába álltam, onnan folytatódott a spórolás.

Mostanában jutottunk oda, hogy nem kell azt mondani, hogy valamire nem futja. De már nem tudjuk elkölteni sem, hiszen jól megtanultuk a leckét: hülyeségre ne költs 😂

6. fincsi5 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 15:46

Most nem értek egyet veled, ezer más hozzászólásból meg lehet saccolni az anyagi helyzeteket.

Ő rákérdezett, van-e 35 éveseknek 1 millió forintjuk. Szerintem keveseknek van, 35 éve nekünk 5000 forintunk sem volt. Csak akkor biztosabb volt a munkahelyünk pl.

tegnap 15:46
Nem mások zsebében turkálni akarok! Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 15:44
Úgy kiakadtam most, hogy leírni sem tudok egy mondatot rendesen.😉 De visszanéztem mióta itt vagy milyen témák érdeketek téged, és láss csodát, csak mások anyagi helyzete.😀
tegnap 15:40
Most látom, elég régi tag vagy már. De hogy eszedbe ilyen?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook