Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi segíthet a szempillanövesztésben? fórum

Mi segíthet a szempillanövesztésben? (tudásbázis)

tegnap 02:15

Viccet félre téve: a mirigyeid rendben vannak? Nem lesznek 'bogyók" a pilláid tövénél?

Én 100000evig sminkeltem, es nem attól lett. Megváltozott megint a hormonhaztartasom. Valami bla-bla van az állapotomra, de a faggyumiriggyeim a szememnel hajlamosak tultermelni.

Beszintettem a szemfestest, reggel, este sziroruan mosom.

Így nincs olyan, hogy egy csomoba állt kupac kiesik.

Szaraznak megmaradt, de az nem újdonság.

Ha elmesz egy átlag optikushoz, az ilyen nyavalyát meg tudják nézni.

Én is a látásom miatt voltam ott, de profik voltak.

A kendős megoldás szerintem csak utszasra jó. Vagy ha hosszú a melód. Otthon békésen. Reggel, este.

És a legjobb, ha kis törölközőket is beszerzel, amivel nem surolsz, nyomkodsz.

13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Kisj)
tegnap 02:04
Szinte látom, ahogy a gumicukor feltekeredika spiral köré. Aztán a végén megakadt. Előtte sem volt vattacukorszeru, de rafeszul. És a vetem 'Happy Tree Friends"-esen kiszakad az agya.
12. kisj (válaszként erre: 11. - Ditta25)
tegnapelőtt 19:23
Te jó ég! A sminkkel a szemed is kijött?
11. Ditta25 (válaszként erre: 10. - Amaunet)
tegnapelőtt 16:27
Talán kijött valamennyi a szememmel a Halloween smink után
10. Amaunet (válaszként erre: 8. - Ditta25)
tegnapelőtt 14:31

Akkor értelmesen kell fogalmazni.

"Mitől nő a szempillam ahol nincs?"

Egyébként csak be kell írbi a google-ba és ott a válasz.

[link]

Nem biztos, hogy ami Marikának, Terikének jó és hatásos az számodra is pozitív eredményt hoz majd.

Ha sűriteni szeretnéd, akkor létezik már beültetés is.

tegnapelőtt 14:19

A szempilla növekedését több tényező is befolyásolhatja. Néhány lehetőség, ami segítheti a szempilla növekedést [1][2][3]:

- *Vitaminok és ásványi anyagok*: A biotin, a vitaminok (A, C, E), és az ásványi anyagok (cinc, vas) fontosak a szempilla növekedéséhez.

- *Szempillaserősítő szérumok*: Különleges szérumok, amelyek tartalmaznak például prostaglandin analógokat, peptideket, vagy vitaminokat, segíthetnek a szempilla növekedésében.

- *Castorolaj*: A castorolaj gazdag ricinolsavban, amely segíthet a szempilla növekedésében és erősítésében.

- *Köménymagolaj*: A kömény magolaj is segíthet a szempilla növekedésében és erősítésében.

- *Megfelelő ápolás*: A szempilla tisztítása és ápolása is fontos a növekedéshez. Kerüld a szempilla festését és a kontaktlencsék használatát, ha lehetséges.

Fontos megjegyezni, hogy a szempilla növekedése egyéni lehet, és a különböző módszerek különböző emberek számára lehetnek hatékonyak. Ha komoly problémád van a szempilláiddal, érdemes konzultálni egy szakemberrel.

8. Ditta25 (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnapelőtt 14:11
Értelmetlen kérdés! A szemem környékén alig van
7. Ditta25 (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnapelőtt 14:10
Szememnel van alig főleg lent
6. Ditta25 (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
tegnapelőtt 14:08
Nem kötelező olvasni
tegnapelőtt 13:56
Ez egy vicces fórum 🤣🤣😢
4. Amaunet (válaszként erre: 3. - Ditta25)
tegnapelőtt 13:45
A szemhéjadon kívül hova még? Könyökdre, füled mögé?
3. Ditta25 (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnapelőtt 12:57
Igen
tegnapelőtt 12:17
Csomó helyen nincs szempillánk. Szeretnéd, hogy legyen, ahol nincs?
tegnapelőtt 12:15
Mitől nő a szempillam ahol nincs?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook