Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Negyvenesek, szárazság érzés, bőr, haj tünet van valakinek? fórum

Negyvenesek, szárazság érzés, bőr, haj tünet van valakinek? (beszélgetés)

4. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnap 14:56

Igaz én már hatvanas vagyok, de a száraz haj, száraz bőr, már nagyon rég az életem része.

Bőrre ami nekem segít: esténként olíva olajos vattával törlöm át az arcom, nyakam.

tegnap 14:09
Köszi szépen.:) Hát igen, ezeket próbálom. Te milyen vitamint szedsz? Én C, D és magnézium, azt hiszem nézek valami komplexet. Bőrre való B-ket szedtem régebben, csak sajnos attól folyton éhes voltam.
2. Anyagi (válaszként erre: 1. - Gratia)
tegnap 10:47

Jelen...

Bár, nekem ezer éve száraz mindenem : Hajam, bőröm...

Sajnos nincs más módszer, mint a kenegetés, több ivás, kozmetikai tanácsadás és kezelés.

Meg valami komplex vitamin " régebben fiatal " nőknek.

tegnap 10:31
Sziasztok, ha van sorstárs szeretném tudni mit lehet tenni, borzasztó amióta elkezdett kimaradozni. Nekem nincsen hőhullám meg amiket szoktak emlegetni, de ki van száradva a torkom, hajam, bőröm, hiába próbálok inni sokat, kenni sokszor. A laborom jó, cukor rendben, vas hajszállal alacsonyabb de nem vészes. Tapasztalat? Köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook