Lehet azért nem jön meg, mert túl vékony vagyok? (tudásbázis)
9. brandy85 (válaszként erre: 8. - Tofi23)
tegnap 23:09
Ne aggódj 2-3 év is lehet mire beáll. Azt tudnod kell, hogy a hízás, fogyás is befolyásolhatja. Ne siettesd. Hallgass anyukádra!
8. tofi23
tegnap 22:17
Nőgyógyászhoz még nem szeretnénk menni. Először várunk 1 évet, hátha megjön és ha addig nem, akkor irány a nőgyógyászhoz:)
7. Gretaa (válaszként erre: 1. - Tofi23)
tegnap 22:05
Esetleg a nőgyógyász biztosat mond.🙂
6. timycat (válaszként erre: 5. - Tofi23)
tegnap 21:56
Az is érdekes lehet, hogy anyukádnak mikor állt be rendszeresre. Nálunk a családban a nőknél totál egységes a mintázat.
5. tofi23
tegnap 21:54
15/L Anyukám szerint azért nem jön meg mert még nem állt be. De már 3 hónapja nem jött meg, szóval lassan ideje lenne, viszont most az első lépés, hogy megpróbálok valahogyan hízni:)
4. timycat (válaszként erre: 1. - Tofi23)
tegnap 21:24
Lehet, de lehet nincs semmi köze hozzá.
Nem tudni mennyi idős vagy, ha nem rendeződik a helyzet menj orvoshoz. Ami nem lesz egyszerű, mert nagy eséllyel csuklóból fogamzásgátlót fognak javasolni. Ezért arra a kérdésre hogy szeretnél-e a közeljövőben gyereket azt válaszold hogy igen. Ha igaz, ha nem. Ha gyereket szeretnél foglalkoznak veled, ha nem akkor már repül is a foggàtló recept a felhőbe akár kivizsgálás nélkül is.
3. Boch
tegnap 21:18
Türelem, majd jön az aminek jönnie kell.
(Én normál alkatú vagyok és nekem még soha nem jött meg.)
2. tofi23
tegnap 19:56
177* cm vagyok, csak elírtam
1. tofi23
tegnap 19:55
170 cm és 50 kg vagyok. Először is rengeteget eszek(!), mielőtt valaki leírná, hogy anorexiás vagyok, nem nem vagyok az, csak ilyen a genetikám, viszont hízni egyáltalán nem tudok. Nyáron jött meg Először viszont azóta se híre se hamva. Hízás tippeket tudnátok adni esetleg?
További ajánlott fórumok:
- Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok?
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?
- Olyan vékonyka vagyok, hogy lassan hálni jár belém a lélek. :(
- Mindenki ámul, hogy milyen vékony vagyok, csodálják a...
- Szeretnék edzőterembe járni erősíteni az izmaimat, de elég vékony vagyok (163 cm, 43 kg) és szeretnék hízni is, ez lehetséges?
- Elég ingerült vagyok az utóbbi pár napban, lehet azért mert hamarosan szülni fogok? 35hetes terhes vagyok.