Hogyan szüljünk 3 óra alatt? :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan szüljünk 3 óra alatt? :)
Szerintem én azért szültem ilyen rövid idő alatt, mert eleve egy ujjnyi előnnyel indultam. :) abban azonban én is biztos vagyok, hogy ha nem kaptam volna oxitocint, akkor kicsúsztunk volna 4-4, 5 órára.
Szerettem volna beavatkozások nélkül szülni, de nem a jó kórházban voltunk sajnos.
Másodszor már nem követjük el ugyanezt a hibát.
Sajnálom, ami veled történt.
Azt a mindenit! :)
Akkor elbújhatok melletted! :)
Már én is elgondolkodtam azon, hogy milyen lesz a második szülésem. A kórházban viccesen rám szóltak a szülésznők, hogy legközelebb ne 3 perces fájásokkal érjünk be.
A második babát Szegeden szeretném szülni, ami dupla olyan messze van! Remélem beérünk időben! :)
Gratula a gyerekekhez! :)
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek. Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön újra teherbe esni. Hátha az segít ezt a traumát feldolgozni és újult erővel a jövőbe tekinteni.
Most tudom csak felfogni, hogy milyen érzés is lehet ez. Most, amikor nekem is van egy babaám, akiért a világon mindent megtennék.
Most is itt szuszog a hasamon.
Minden jót kívánok nektek, nem szabd csüggedni, fel a fejjel! :)
Nekem 0 fájás mellett repesztettek burkor 8 órás vizitnèl. 2 centire voltam kitágulva. 3/4 9-kor nyomnom kellett. 9 után született meg. Akkor az másfèl óra ha jól számolok.
Elsõ fiam 2 ès fèl óra volt.
Ennyi!
Igen, nagyon szerencsés vagyok, tudom. Habár, ha belegondolok, a vajúdás időtartama is felér egy rekorddal, kb másfél hónap, otthon a 4 fal között! :)
Már a második terhességre készülök. Ezúttal azonban sokkal tudatosabban. Nem hagyom, hogy mindenféle infuzióval pumpáljanak, hogy hasba nyomjon a doki.
Már felkészülten akarom megszülni második csodámat.
Megbeszéltük apával, hogy nem akarjuk majd tudni a nemét! :)
Szívből gratulálok a babához és a gyors szüléshez!
Az én Nővéreméknek is 2012.05.19-én volt az esküvő, ekkor ismertem még én is a Páromat (aki a Nővérem Férjének az Öccse). :))
Sajnos a mi történetünk nem lett Happy End, mert bár a tesóm is az esküvő után egyből teherbe esett, de májusban, 3 hónaposan el kellett búcsúznunk a Kis Unokaöcsikénktől, aki mindenki tudta nélkül nagyon súlyos betegen született, amit még senki sem élt túl...
Most mindannyian reménykedve nézünk a jövő felé, és köszönöm, hogy a Te örömödből erőt meríthettem! :)
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
<3
Ugrás a teljes írásra: Hogyan szüljünk 3 óra alatt? :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan NE szüljünk
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- WARNING - Melyik orvosnál NE szüljünk.