Hogyan lehet az elhízott cicát lefogyasztani? (tudásbázis)
Az a baj, hogy reggel felkelés után kapják a kaják, a lány azonnal bezabálja, a fiú belenyal kettőt,majd elkezd rohangálni...Majd mikor később visszajönne enni megint márt hült helye a hamijának..én nem tudok egész nap ott állni és figyelni őket...
Fel szoktam venni a tálját,mert eleve külön esznek, de mielőtt elmegyek dolgozni leteszem...100%-ra veszem, hogy a lány eszi meg utána...és valószinű ezért is eszik több szárazat a fiú...
szal elég szar a helyzet...
Köszi azért:D
Az a baj, hogy a lány egy lusta dög, a fiú nagyon játékos lenne, minidg hivja is,de nem túl sokszor van hangulata rohangálni vele. Ha játszik is 2 perc múlva megunja..lehet mert duci?? Féle, nem akarom, hogy valami baja legyen...
A másik, hogy elég nehéz mindkettőjüktól egyformán megvonni a kaját. A lány a zabagép, mikor ő befejezi a kajálást, ott ül továbbra is a másik mellett és vár, hogy az mikor fejezi be...majd rárobban a maradékra:DD Iszonyat vicces mit le tud vágni a kajáért!
Nem tudom hogyan csökkencsem a száraz kajájukat akkor, vagy mit tegyek?
Adjak nekik inkább 2 zacsi puhát és ne legyen száraz..vagy csak az is gey időpontban adva?? Nem tudom..
Aha, kevesebb benne a kalória:) Jó mi:DDD
Okés akkor ezt most megpróbálom:)
Köszike neked is!
Csak az a baj, hogy a fiú cica alig eszik puhát,kicsit nyammog rajra, de a maradékot a lány falja fel mindig...egy zabagép..
A fiú jobban szereti a szárazat,de ha most felveszem előle is, szegény éhenhal...ő eleve vékonyabb fajta,csak a pocika lógós:D
Akkor vegyem fel előlük a szárazat,ne legyen egész nap kinnt nekik???
Majdnem minden nap feltöltöm nekik a tányérjukat, annyit megesznek ketten egy nap..lehet ez a baj??
Nagyon köszönöm:D
Diétás cicakaja???:)
Pedig az lenne a megoldás, ha nepközben nem eszegetnék a szárazat! Ha nagyon könyörögnek, adj nekik egy picit! De ne hagyd előttük egész nap!
de nagyon sirnak:(((Vegyem előlük el a szárazat? Az baj ha ott van előttük egész nap?
Szeretnek rájárni,ropogtatni...
Sziasztok
Van két macsekom és mind a kettő ki lett műtve, és azóta megpocakosodtak:(
Nem dundik, csak lóg a hasuk...félek, hogy az egészségükre mehet..
Reggel szoktak kapni egy zacskó cicakaját elfelezve, és egész nap utána rájárnak a szárazra.
Eleinte kaptak reggel-este is puha kajcsit, de azt már visszavettem. De még igy is hisztiznek néha, hogy miért nincs több kaja...:((
Majd megszakad a szivem értük, de félek, hogy ártok nekik.
Ha még elveszem a szárazat is előlük tuti megörülnek:(
További ajánlott fórumok:
- 2 hetes bolhás kiscicát mivel lehet "kezelni"?
- 6 hetes kiscicát lehet fürdetni? Hasmenés után
- Felemás szemű cicát kapok, tényleg lehetséges az, hogy részlegesen vagy teljesen süket?
- Hogyan lehet leszoktatni a cicát arról, hogy megrágja a vezetékeket?
- Mivel lehetne lefogyasztani egy dagi kutyust?
- Hogyan lehet egy elhízott kutyát lefogyasztani?