Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet az elhízott cicát lefogyasztani? fórum

Hogyan lehet az elhízott cicát lefogyasztani? (tudásbázis)

1 2 3
2007. ápr. 27. 15:06
Diétáztatni kell,ugyan úgy,mint mi, magunk is szoktunk.
15. aebal
2007. ápr. 27. 14:07
ne adj neki kaját
14. Mókica (válaszként erre: 13. - Nívea)
2007. márc. 25. 15:45

Az a baj, hogy reggel felkelés után kapják a kaják, a lány azonnal bezabálja, a fiú belenyal kettőt,majd elkezd rohangálni...Majd mikor később visszajönne enni megint márt hült helye a hamijának..én nem tudok egész nap ott állni és figyelni őket...

Fel szoktam venni a tálját,mert eleve külön esznek, de mielőtt elmegyek dolgozni leteszem...100%-ra veszem, hogy a lány eszi meg utána...és valószinű ezért is eszik több szárazat a fiú...

szal elég szar a helyzet...

Köszi azért:D

13. Nívea (válaszként erre: 11. - Mókica)
2007. márc. 25. 15:29
Én ugy értettem, hogy figyelj oda, h a lány egye el a kaját a fiu elől, mert akkor csak a fiu adagja csökken, ő ugyanannyit fog enni.Tedd nekik külön tálba és egyformán kapjanak. Figyeld, h ne egye el a másikét. Mozogni pedig valahogy muszáj lenne neki.Vidd valahogy sétálni(nyakörvvel esetleg).
2007. márc. 24. 19:48
csökkentsem..bocsika..az nagyon csúny a lett:D
11. Mókica (válaszként erre: 10. - Nívea)
2007. márc. 24. 19:47

Az a baj, hogy a lány egy lusta dög, a fiú nagyon játékos lenne, minidg hivja is,de nem túl sokszor van hangulata rohangálni vele. Ha játszik is 2 perc múlva megunja..lehet mert duci?? Féle, nem akarom, hogy valami baja legyen...

A másik, hogy elég nehéz mindkettőjüktól egyformán megvonni a kaját. A lány a zabagép, mikor ő befejezi a kajálást, ott ül továbbra is a másik mellett és vár, hogy az mikor fejezi be...majd rárobban a maradékra:DD Iszonyat vicces mit le tud vágni a kajáért!

Nem tudom hogyan csökkencsem a száraz kajájukat akkor, vagy mit tegyek?

Adjak nekik inkább 2 zacsi puhát és ne legyen száraz..vagy csak az is gey időpontban adva?? Nem tudom..

10. Nívea
2007. márc. 24. 19:42
Szerintem nem kellene elvenni tőlük a kaját, mert akkor csak éhezni fognak és nyávogni.Az senkinek se lenne jó.Inkább fokozatosan kellene csökkenteni az adagot nekik, csak figyelni kell, hogy mind a kettőnek legyen csökkentve, necsak az egyiknek. ÉS elengedhetetlen a sok mozgás, játék.
9. Mókica (válaszként erre: 7. - 278c85ecf4)
2007. márc. 24. 18:58

Aha, kevesebb benne a kalória:) Jó mi:DDD

Okés akkor ezt most megpróbálom:)

Köszike neked is!

Csak az a baj, hogy a fiú cica alig eszik puhát,kicsit nyammog rajra, de a maradékot a lány falja fel mindig...egy zabagép..

A fiú jobban szereti a szárazat,de ha most felveszem előle is, szegény éhenhal...ő eleve vékonyabb fajta,csak a pocika lógós:D

8. Mókica (válaszként erre: 6. - F72d419d5f)
2007. márc. 24. 18:55

Akkor vegyem fel előlük a szárazat,ne legyen egész nap kinnt nekik???

Majdnem minden nap feltöltöm nekik a tányérjukat, annyit megesznek ketten egy nap..lehet ez a baj??

Nagyon köszönöm:D

7. 278c85ecf4 (válaszként erre: 5. - Mókica)
2007. márc. 24. 18:55

Diétás cicakaja???:)

Pedig az lenne a megoldás, ha nepközben nem eszegetnék a szárazat! Ha nagyon könyörögnek, adj nekik egy picit! De ne hagyd előttük egész nap!

6. f72d419d5f (válaszként erre: 4. - Mókica)
2007. márc. 24. 18:43
Nekem is műtve lett a cicám ,ő lány cica.Az orvos mondta hogy előfordulhat hogy többet esznek ,de csak idősebb korban.A mi macskánk is enne többet,de szerintem ez csak beidegződés nála.Van olyan hogy adok neki kaját aztán öt pecr múlva már anyosmnál sündörög,és fordítva is van ez.De mondjuk nincs elhízva,szerencsére nem is nyafog.Szárazat csak annyit adok neki amit pár perc alatt megeszik.
2007. márc. 24. 18:40
Most vettem nekeik olyan száraz kaját ami már eleve diétás,kevesebb benne a kalória
4. Mókica (válaszként erre: 3. - F72d419d5f)
2007. márc. 24. 18:35

de nagyon sirnak:(((Vegyem előlük el a szárazat? Az baj ha ott van előttük egész nap?

Szeretnek rájárni,ropogtatni...

2007. márc. 24. 18:32
Ne adj neki kaját,csak keveset
2007. márc. 24. 18:32

Sziasztok

Van két macsekom és mind a kettő ki lett műtve, és azóta megpocakosodtak:(

Nem dundik, csak lóg a hasuk...félek, hogy az egészségükre mehet..

Reggel szoktak kapni egy zacskó cicakaját elfelezve, és egész nap utána rájárnak a szárazra.

Eleinte kaptak reggel-este is puha kajcsit, de azt már visszavettem. De még igy is hisztiznek néha, hogy miért nincs több kaja...:((

Majd megszakad a szivem értük, de félek, hogy ártok nekik.

Ha még elveszem a szárazat is előlük tuti megörülnek:(

2007. márc. 24. 18:28
Hogyan lehet az elhizott cicát lefogysztani?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook