Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy lehet online beleszeretni valakibe? fórum

Hogy lehet online beleszeretni valakibe? (beszélgetés)

1 2
nov. 12. 12:31
Beleszeretni nem lehet szerintem csak maximum vonzódni hozzá a stílusa miatt.
55. Dasy2
nov. 9. 11:16
Könnyen, de megeshet hogy nagyon benézzük az illetőt és kiderül hogy nem is hozzánk való.
nov. 9. 00:05
lehetseges,de a neten nagyon ovatosnak kell lenji,mert sokan kuldfoldrol csak a no penzet akarjak.
okt. 30. 16:51
Mondtam neki, hogy csak barátság, aztán szinte teljesen eltűnt. Először csak tőmondatokat írt, aztán már annyit sem.
52. globus (válaszként erre: 51. - PöttyösPanka)
okt. 15. 15:09

Hajdú P. "szerelmével" vajon mi lett?

Ez más szitu, mert valójában a nőt verte át valaki, aki Hajdú P. személyazonosságát használta.

Nézem néha a Kamureget, elképesztő átverések vannak.

51. PöttyösPanka (válaszként erre: 49. - Pulcsis)
okt. 15. 14:39
Egy ismerősöm mesélte, hogy hónapok óta online beszélget egy külföldi nővel, akivel nagyon nagy köztük a szerelem. Olyannyira, hogy eljön a nő, ő pedig feleségül veszi. Elvileg a nő el is indult, de a reptéren történt valami, és az ismerősömnek azonnal utalnia kellett volna x összeget, hogy a nőt tovább engedjék. Ő szerencsére nem volt ennyire naiv. De látszott rajta, hogy addig a percig teljesen elhitte az egészet. Megírta a nőnek, hogy amikor már itt lesz, eltartja, de addig egy vasat sem küld neki. Biztos, hogy vannak, akik utalnak. Különben nem bolondítanának hónapokig embereket.
50. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 49. - Pulcsis)
okt. 15. 14:12
Van aki annyira magányos 2 szép szóért, a lelkét az ördögnek adná, akarja, hogy szeressék. Örül,hogy valakinek fontos.
okt. 15. 13:00
Engem jobban érdekelne, hogy lehet online -találkozás nélkül- pénzt kicsalni 😅
48. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
okt. 15. 11:32

Ó, ha tudnád, hogy miket hallottam már hasonló esetekről!

Több online felületen, nyílt fórumokban is.

Még online szex is ment. Úgyhogy simán elhiszem, hogy van ilyen.

Na, az más kérdés, hogy mit gondolok erről...

okt. 15. 10:37

Képcsere esetén egy fordított képkeresés alap.

Felkészülés a ghostingra pedig ajánlott.

Ennek tudatában akár folytatni is lehet. 🤣

46. csemár (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
okt. 15. 08:22
20 év fölött (és 80 alatt) - sehogy.
45. 1021440b02 (válaszként erre: 35. - A Nyuci)
okt. 15. 07:57
Én menekülök azoktól, akik a semmiből szerelmet vallanak. Szerintem nem normálisak.
okt. 15. 07:39
Szerintem sehogy.
43. 1021440b02 (válaszként erre: 36. - A Nyuci)
okt. 15. 07:38
Az semmi. Hosszabb, intenzív ismerkedés során el tudom képzelni, hogy kialakuljon valamilyen kötődés. Évekig írogattunk valakivel Facebookon. Unalmunkban. 😄 Aztán egyszer benyögte, hogy találkozhatnánk. Nem csalódtam. De mi valós profillal "barátkoztunk", és voltak közös ismerőseink. Másik eset: ismeretlen pasi ismerősnek jelölt, egy napig üzengettünk, másnap randiztunk. De ő is valós profillal közeledett. Nem mindenki kamus, de sok a szélhámos.
42. globus (válaszként erre: 35. - A Nyuci)
okt. 15. 07:36

Férfi-női barátság nincs :) Valahogy mindig ott szunnyad a " mi lenne, ha". Aztán előhozakodik vele az egyik fél. Kérdés, hogy mikor.

Úgy el tudom képzelni, hogy régi ismerős, jóban vagyunk, rendes tag, ám ritka a kommunikáció.

Ha napi szintű csevegés van, az már érdeklődés...

41. Kacsahercegno (válaszként erre: 35. - A Nyuci)
okt. 15. 07:23

Ja, hogy nem is úgy ismerkedtetek... Akkor még furcsább. Lehet, hogy érdemes inkább letiltani, én ezek után nem találkoznék vele, félnék, hogy egy sorozatgyilkos. Legalábbis nekem ez kicsit sorozatgyilkos energia :D

Ha meg megmaradtok az írogatás szintjén, akkor sem hiszem, hogy ettől el fog tudni szakadni. Lehet unatkozik az asszony mellett, lehet, nincs is asszony, de azért ez nem normális gondolkodásra vall.

40. Channa* (válaszként erre: 38. - A Nyuci)
okt. 15. 07:18

Pont itt a hoxán volt egy hasonló történet.

Megbeszélték a találkozást, a papa meg már bőröndökkel érkezett, hogy ott is marad a szerelménél;)

Ismerek olyan férfit, aki pont a lakás miatt szerelmesedett bele egy ismerősömbe. Kicsit fiatalabb volt a nőnél (7 évvel), de hamar oda költözött hozzá, aztán próbálkozott másokkal is, hátha talál jobban hozzáillőt;)

Persze, mindenki higgyen amit akar, nem nekem kell az ilyeneket megoldani, de azt gondolom, hogy használja mindenki az eszét.

39. 1021440b02 (válaszként erre: 38. - A Nyuci)
okt. 15. 06:30

"Van lakása, jó állása, normális élete."

Honnan tudod? 😄

38. A Nyuci (válaszként erre: 24. - Channa*)
okt. 15. 06:26
Van lakása, jó állása, normális élete. Tőlem pénzt... az vicces lenne, mert nekem sincs sok.
37. A Nyuci (válaszként erre: 30. - Lolita2112)
okt. 15. 06:25
Sosem kértem tőle.
36. A Nyuci (válaszként erre: 34. - Komor)
okt. 15. 06:24
Nem néhány azért, több hét.
okt. 15. 06:24

Amúgy azért nem találkoztunk még, meg nem volt képcsere stb, mert nem párkapcsolati ismerkedés céljából dumáltunk, hanem csak úgy. Legalábbis részemről nem volt semmi ilyen a fejemben. Egy teljesen más kérdésben írt rám először a facebookon, egy adásvételi csoportban. Aztán tovább dumáltunk. Nekem nincs kint képem, amin rajta lennék. Neki is csak utazgatós, kirándulós képei vannak kint, amin ő nem szerepel, csak a táj, ahol járt. Meg megosztásai vannak. Utóbbi időben naponta írtunk, kinek milyen napja volt, mi történt vele, milyen gondja és baja van, vagy milyen öröm érte. Barátság kezdete volt a részemről.

Mikor újra beszéltünk, de elhajtottam, hogy gondolkodjon már a fejével kicsit, mert túlzás volt, amit írt és szó sincs itt szerelemről, csak valami idealizált álomban él. Meglátom, mit lép, most kicsit csendben maradt.

34. komor (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
okt. 14. 16:54

Hát azt még el tudom képzelni, hogy a beírások alapján szimpatikus vagy valakinek. Ez működik is, mert valóban vannak nekünk kedves fórumozók, meg kevésbé rokonszenvesek. De hogy szerelembe essünk csak néhány beírás alapján!

Ehhez igazán tüzes vérmérséklet kell! :)))

33. Görögtánc (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
okt. 14. 14:44
Nem feltétlen szerelem, de a netes perszónád nagyon tetszik neki. Ilyen van. Talán magányosabb a kelleténél.
okt. 14. 14:17
👉
31. Chilly Willy (válaszként erre: 24. - Channa*)
okt. 14. 03:09
😂
okt. 14. 01:34
ez a mokus nagyon gyanus,es miert nem kuldott fenykepet ?lehet egy 80 eves oreg krapek?vagymiert nem talalkoztatok?
29. Ildi (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
okt. 14. 00:58
Dehogy lehet komolyan venni.
28. gigi> (válaszként erre: 24. - Channa*)
okt. 13. 18:22
Pontosan így van.
27. gigi> (válaszként erre: 21. - K-né Zsóka)
okt. 13. 18:20
Hiába lett mondva neki,hogy vigyázzon mert tuti nem igazi a fickó. Senkinek nem hitt. Inkább mindenkivel össze veszett.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook