Hogy lehet online beleszeretni valakibe? (beszélgetés)
Hajdú P. "szerelmével" vajon mi lett?
Ez más szitu, mert valójában a nőt verte át valaki, aki Hajdú P. személyazonosságát használta.
Nézem néha a Kamureget, elképesztő átverések vannak.
Ó, ha tudnád, hogy miket hallottam már hasonló esetekről!
Több online felületen, nyílt fórumokban is.
Még online szex is ment. Úgyhogy simán elhiszem, hogy van ilyen.
Na, az más kérdés, hogy mit gondolok erről...
Képcsere esetén egy fordított képkeresés alap.
Felkészülés a ghostingra pedig ajánlott.
Ennek tudatában akár folytatni is lehet. 🤣
Férfi-női barátság nincs :) Valahogy mindig ott szunnyad a " mi lenne, ha". Aztán előhozakodik vele az egyik fél. Kérdés, hogy mikor.
Úgy el tudom képzelni, hogy régi ismerős, jóban vagyunk, rendes tag, ám ritka a kommunikáció.
Ha napi szintű csevegés van, az már érdeklődés...
Ja, hogy nem is úgy ismerkedtetek... Akkor még furcsább. Lehet, hogy érdemes inkább letiltani, én ezek után nem találkoznék vele, félnék, hogy egy sorozatgyilkos. Legalábbis nekem ez kicsit sorozatgyilkos energia :D
Ha meg megmaradtok az írogatás szintjén, akkor sem hiszem, hogy ettől el fog tudni szakadni. Lehet unatkozik az asszony mellett, lehet, nincs is asszony, de azért ez nem normális gondolkodásra vall.
Pont itt a hoxán volt egy hasonló történet.
Megbeszélték a találkozást, a papa meg már bőröndökkel érkezett, hogy ott is marad a szerelménél;)
Ismerek olyan férfit, aki pont a lakás miatt szerelmesedett bele egy ismerősömbe. Kicsit fiatalabb volt a nőnél (7 évvel), de hamar oda költözött hozzá, aztán próbálkozott másokkal is, hátha talál jobban hozzáillőt;)
Persze, mindenki higgyen amit akar, nem nekem kell az ilyeneket megoldani, de azt gondolom, hogy használja mindenki az eszét.
"Van lakása, jó állása, normális élete."
Honnan tudod? 😄
Amúgy azért nem találkoztunk még, meg nem volt képcsere stb, mert nem párkapcsolati ismerkedés céljából dumáltunk, hanem csak úgy. Legalábbis részemről nem volt semmi ilyen a fejemben. Egy teljesen más kérdésben írt rám először a facebookon, egy adásvételi csoportban. Aztán tovább dumáltunk. Nekem nincs kint képem, amin rajta lennék. Neki is csak utazgatós, kirándulós képei vannak kint, amin ő nem szerepel, csak a táj, ahol járt. Meg megosztásai vannak. Utóbbi időben naponta írtunk, kinek milyen napja volt, mi történt vele, milyen gondja és baja van, vagy milyen öröm érte. Barátság kezdete volt a részemről.
Mikor újra beszéltünk, de elhajtottam, hogy gondolkodjon már a fejével kicsit, mert túlzás volt, amit írt és szó sincs itt szerelemről, csak valami idealizált álomban él. Meglátom, mit lép, most kicsit csendben maradt.
Hát azt még el tudom képzelni, hogy a beírások alapján szimpatikus vagy valakinek. Ez működik is, mert valóban vannak nekünk kedves fórumozók, meg kevésbé rokonszenvesek. De hogy szerelembe essünk csak néhány beírás alapján!
Ehhez igazán tüzes vérmérséklet kell! :)))
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Reménytelenül beleszerettem valakibe, aki nem hogy nem akar...
- Hogyan lehet beleszeretni 88 billentyűbe?
- Milyen érzés lehet egy férfinak, ha egy lány reménytelenül beleszeret?
- Hogyan, egyáltalán lehet-e valakibe beleszeretni aki szeret?