Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni? (beszélgetés)
Nincs más, költözni kell.
Tudom, hogy az ország keleti részén katasztrofális a helyzet.
De a Dunántúlon sok helyen tényleg munkaerőhiány van, nálunk lasszóval fogják a gyárak, üzemek az embereket.
Mi a végzettséged?
Hogy mit keresel ott, azt te tudod a legjobban.
Nyugodjál meg.
Szerintem amíg bírnak válogatni a munkáltatók addig nincs munkaerőhiány.
Egyébként még mindig nem a kérdésemre válaszoltok...
Nem nekem van bajom.
MI a végzettséged?
Egy csomó helyen van munka, az más kérdés, hogy az emberek kifogásokat keresnek.
Itt nálunk biztos nem... Kereskedelembe is mindig mondják, hogy hiány van. És mégis árufeltöltőnek se vettek fel...
Munkaügyi se küldött ki sehova se. Próbálj meg felénk érvényesülni pályakezdőként.
Tudod nem tehetek arról, hogy vannak olyanok akiknek pl.: bérelszámoló stb az anyja és kapásból berakja egy jó helyre nem kell se fizikai munkát végezni se kaparni se semmit. (És közbe sulit se fejezi be, se semmi)
Nekem nincs ilyen lehetőségem. Mivel nincs semmilyen ismerősöm utcát seperni se kellek.
Hagyjuk inkább
Jelentős munkaerőhiány van.
Nem tartom rosszindulatúnak a kérdést.
Az, hogy megkérdezem a fiataltól, hogy "dolgozol?". ôszintén érdekel a sorsa, nem pedig vihogok-sajnálkozom rajta.
Attól ugyanúgy idegesíteni fog mindig, állandóan ezzel a kérdéssel.
Egyébként a családban neki van az egyik legnagyobb ismerősi köre, ha nem a legnagyobb.
2014 ben végeztem a sulival. Azóta 3 munkahelyem volt (abból kettő gyári munka egy olyan ami hasonló amit szeretnék ott megszűmt a feladatköröm)
Amióta befejeztem a sulit több mint 6000 helyre adtam be. Köztük volt bolti állás is (ami megint nem egy álom meló nekem, de árúfeltöltőnek is mennék csak mehessek dolgozni, nem kell nekik a munkaerő => valószínű alacsonyabb végzettségűt felvesznek mondván ha találok jobbat megyek)
3: egyébként ha már egy fősulit befejezett táncsak nem. De elég értetlen. (Egyébként nem is értettem sose ha a gyerekek utálja akkor miért ment óvónőnek, alig várta, hogy kinevezzék)
További ajánlott fórumok:
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Nárcisztikus férfit, hogy lehet leghamarabb lerázni?
- Hogy lehet az állandó kérdezgetésekre válaszolni?
- Mik a rosszindulatú tüdődaganat tünetei? Meddig lehet vele élni?
- Mit lehet tenni a rosszindulatú kollegákkal?