Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hihetetlen! fórum

Hihetetlen! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8
214. era06
2009. márc. 13. 15:26
Újra egy fekete és egy fehér lánya született annak a brit párnak, amelynek hét éve született ikerlányai közül az egyik fehér, a másik pedig fekete. A 33 éves, fekete Dean Durrant és párja, a 27 éves, fehér Alison Spooner hét éves kétpetéjű ikerlányait neveli Hampshire-ben. A lányok különlegessége, hogy egyikük fehér, a másik pedig fekete. Alison édesanyja kék szemét és vörös haját örökölte, míg Hayleigh sötét bőrével és fekete hajával apjára ütött. A párral idén kisebbfajta genetikai csoda történt, amikor 2008 november 13-án újra ikerlányaik születtek, újra kétpetéjűek, sőt újra eltérő színűek. Miya édesapja fekete, míg Leah édesanyja fehér bőrszínét örökölte
213. nayloon
2008. máj. 9. 19:59

Átverték az atyát: sztripklubot áldott meg balettsuli helyett


Kis híján szitkozódásban tört ki egy orosz pópa, akit alaposan átejtett a palánkon a cseljabinszki Studio 74 sztriptízbár tulajdonosa. Nyikoláj atyát (a képen) ugyanis egy balettiskola megáldására kérték fel, amit szíves-örömest teljesített. Csakhogy hamarosan kiderült, hogy az intézményben ugyan táncolnak, de közel sem azt a fajta táncot, amiről a papot tájékoztatták. Az ortodox egyházfi azt állítja, fogalma sem volt arról, hogy az épületben nem tüllszoknyás lányok piruetteznek, hanem boás (vagy boa nélküli) nők vonaglanak. A bár szóvivője viszont örömmel számolt be arról, hogy a hely forgalma megnőtt, sőt régi törzsvendégeik is egy teljesen már atmoszféráról beszélnek. Anna Usmanova szerint tehát az áldás működik.

212. nayloon
2008. máj. 9. 19:53

CSODATÉVÖ ISZAP


Chímayo városkában, az El Santuario szentélyben van az a kút, amelyben a szent iszap található. A lelőhelyet 1820 nagypéntekén fedezte fel egy pap, aki imádkozás közben észrevett egy keresztet a földön. Hazavitte, ám titokzatos módon a kereszt másnap reggel újra eredeti helyén pihent egy iszapkút mellett. Ekkor a keresztet a legközelebbi templomba vitték, de az éjszaka folyamán ismét “visszarepült” a kút mellé. Ma már évente mintegy 30 000 ember zarándokol a kút köré épített szentélyhez. Úgy tartják, az iszap mindenféle nyavalyát meggyógyít. Jönnek ide fogfájással, ízületi gyulladással, rákkal és AIDS-szel is. A zarándokok megeszik, vízzel keverve megisszák, illetve a megfelelő testtájékra kenik az iszapot. Az áldott szentély belső falait mindenütt mankók és botok borítják, mintegy bizonyítékot szolgáltatva a csodákra.

211. JUL17
2008. ápr. 19. 22:01
A légy magányosan él.Minden nőstény kb.kilencszáz petét rak különböző hulladékokba 120-160 db adagokban.A petékből lárvák kelnek ki,amelyek 3-4 nap múlva bebábozódnak.Már három nap múlva a báb elhagyását követően a házi légy nőstény képes peterakásra.A házi légy átlagos élettartama kb egy hónap
210. Amica
2008. ápr. 19. 17:49

A valaha élt legfiatalabb anya 5 éves volt. Bizony hihetetlen, de a New York Times is leellenőrizte a történet hitelességét, hiszen eléggé városi legenda szaga volt. A perui kislány, Lina Medina 3 éves korától menstruált. Hogy ki ejtette teherbe, rejtély, az apát gyanúsították, de bizonyíték hiányában felmentették.


Végül császármetszéssel hozta világra gyermekét. A gyermek, Gérardo, csak 10 évesen tudta meg, hogy akit a nővérének hisz, az valójában az édesanyja. Később, 40 évesen meghalt, 7 évvel azután, hogy megszületett Lina második gyermeke.


Valószínűleg az agyalapi mirigy betegsége miatt hormonzavar alakult ki nála, mely lehetővé tette a terhesség kihordását is. A pszichológusa leírta róla, hogy korának megfelelő szellemi érettséggel rendelkező kislány volt, aki azért szívesebben játszott babáival, mint egyszem gyermekével.

Lina jelenleg a perui főváros "Little Chicago" negyedében él férjével.

2007. nov. 4. 12:54
A cápa érzékeli a hal szívdobbanását, mielőtt megtámadná.
2007. nov. 4. 12:54
Ha futsz az esőben, kétszer olyan vizes leszel, mintha csak állnál benne.
2007. nov. 4. 12:52
A rubin neve egy latin szóból származik, melynek jelentése: piros.
206. nayloon
2007. okt. 11. 19:36

Állati hipnózis


Egy jezsuita pap 1646-ban bemutatott egy kísérletet, melynek segítségével az embernek a többi élőlény fölött gyakorlott hatalmát igyekezett bizonyítani. Lyall Watson megjegyzi, hogy egy sokkal érdekesebb tényt bizonyított, éspedig azt, hogy a testen az agy uralkodik. A kísérlet nagyon egyszerű: Fogjunk egy békát! Tudom, nem könnyű, de nem is lehetetlen. Fektessük a hátára ésebben a pozícióban tartsuk két tenyerünk között, aztán emeljük fel kezünket! A brekegő továbbra is ott fog feküdni, levegőbe emelt lábakkal. A hátára fektetett nyuszi lábai annyira elernyednek, hogy szinte bármilyen irányban lehet őket mozgatni. A nyakánál megragadott kobra azonnal mozdulatlanságba merevedik a meglepetéstől, akárcsak a madarak, ha lengetjük őket vagy fejüket a szárnyuk alá dugjuk. A madarakkal egyébként lehet alkalmazni a békákkal végzet kísérletet egy kis módosítással: a talajra fektetjük őket nyújtott lábakkal, előrenyújtott nyakkal, csőrüktől pedig sugárirányú vonalakat húzunk a porba. Egy ideig biztosan kábultan fekszenek szegények. Hihetetlen, de egy afrikai, fán élő kígyó hosszú nyelvének ritmikus mozgásával hipnotizálja a kisebb madarakat, akiket teljesen lenyűgöz a látvány, ezért könnyen elejthető zsákmány lesz belőlük. Ismert a krokodil elkábítására használt módszer: hirtelen rá kell csapni az állat kitátott szájára.


Indiában a tigrisvadászok hipnózist alkalmaznak. Két bátor ember kell a mutatványhoz: az egyik őrült módjára dobol és táncol, míg a másik üvölt és ordítozik. A ragadozó nem tud kétfelé figyelni, ráadásul a monoton ritmus is kábítja, így az egyik vadász viszonylag könnyen le tudja szúrni.


Wayne Henning angol pszichológus állítja, hogy igen sok állat, de még a legtöbb növény is bűvölhető. Eleinte nem hitt azoknak, akik arról meséltek, hogy növényeik kedves szavak ismételgetésének hatására jobban fejlődtek, de amint saját maga tapasztalta a jelenséget, rögtön a téma egyik legodaadóbb kutatójává vált. Egy öreg indián barátjától megtanulta, hogy még a kígyókat és a jaguárokat is lehet gondolathullámokkal hipnotizálni!

205. nayloon
2007. okt. 11. 19:35

A SZFINX SZEMEI


AZ IGAZSÁG A PIRAMISOKBAN VAN


Földönkívüli űrhajósok teremtették az emberiséget; ennek bizonyítékait a piramisokban kell keresnünk – állítja a közismert író, Erich von Däniken. A neves szerző évekkel ezelőtt nyilatkozott így, de szavainak különös aktualitást ad a nemrégiben felnyitott piramisajtó.


Erich von Däniken már a 70-es években kultuszt teremtett olyan sikerkönyveivel, mint az Istenek szekerei vagy a Jövő emlékei. Műveiben nemcsak állította, hogy őseinket földönkívüli kultúrák látogatták meg az idők kezdetén, de minderre lélegzetelállító bizonyítékokat is felmutatott; olyanokat, melyeket ő maga gyűjtött össze utazásai során.


Däniken könyveit 55 millió példányban adták el és 28 nyelvre fordították le, mégis 14 évet kellett várni legutóbbi kötetére, amely A Szfinx szemei címet viseli. A hosszú szünetnek az volt az oka, véli az író, hogy az angol és az amerikai tudósok együttes erővel próbálták lejáratni őt és munkásságát. Nem is eredménytelenül: amikor a BBC egy olyan dokumentumfilmet sugárzott, amelyben ízekre szedték az ősi űrhajósokról szóló elméletét, népszerűsége erősen megcsappant mind Angliában, mind az Egyesült Államokban. Mindez persze nem tántorította el az írástól Dänikent. 37 évvel az után, hogy első cikke megjelenhetett egy svájci lapban, Erich von Däniken meg van győződve arról, hogy megtaláltuk az idegen civilizációk látogatásainak végső és megdönthetetlen bizonyítékait. “A Szfinx szemeit azért kellett megírnom, mert új titkok bukkantak fel az egyiptomi piramisokban. Senki sem tagadhatja le ezeknek a rejtélyeknek a létezését. A titkok leleplezésével be akarom és be is fogom bizonyítani, hogy a földönkívüliek itt jártak, beavatkoztak az emberiség genetikai fejlődésébe, és vissza is fognak térni a Földre.”


A bizonyíték, amiről Däniken beszél, a gízai Nagy Piramis egy eddig feltáratlan kamrájában van. Ezt a kamrát egy német származású mérnök, Rudolf Gatenbrink fedezte fel 1993. Március 22-én. Egy 300 ezer dollár értékű, 37 centiméteres robotot készített, amely behatolt egy szellőzőnyílásba, majd 60 méter megtétele után egy ajtót talált. Az ajtón két kilincs látszott. Lézeres vizsgálatokkal Gatenbrink kiderítette, hogy az ajtó mögött egy kamra van és nem kőtömbök. “Amikor az archeológusok felnyitják majd az ajtót, egy kis folyosót találnak mögötte, olyan 20x20 centimétereset, amely talán két méter hosszú. Ezután egy fal következik, amelyet át kell törni, hogy bejussanak abba a kamrába, amelyben írásokat fognak találni; több ezer éves írásokat, amelyek talán még az özönvíz előttről származnak.”Däniken azt reméli, ezek a szövegek alá fogják támasztani elméleteit: “Ezek be fogják bizonyítani, hogy a földönkívüli űrhajósok itt jártak.”


Az író szerint ezekről a titkokról azért nem lehet hallani, mert az egyiptológusok folyamatosan elhallgatják a felfedezéseket, és azt hajtogatják, hogy a piramisokban és azok körül már mindent felfedeztek; nincsenek “fehér foltok”.


Däniken akkoriban újdonságnak számító könyve részletesen beszámolt a Gatenbrink-expedícióról és a szenzációs felfedezésről.Az író akkor azt kérte, hogy a nyilvánosság előtt nyissák fel ezt a rejtélyes ajtót, és ne napokkal vagy hetekkel később mutassák be a felvételeket, amelyeket addigra már megvágtak.


(Ma már tudjuk, hogy az egyiptológusok csak félig-meddig tettek eleget Däniken kérésének, mert a National Geographic által “élőben” közvetített akció valójában egy két órás, szerkesztett műsor volt, amelyben rövid időre “élő” képsorok is felbukkantak.)


Däniken rengeteget írt az Egyiptomban fellelt tárgyi emlékekről, melyek szerinte egyértelműen alátámasztják, hogy az idegenek meglátogatták Földünket, és genetikai mutációval teremtették az emberiséget. Sőt, a szerző szerint a Nagy Piramist és a Szfinxet is a földönkívüliek építették; éppen ezért e két építmény rejti a megdönthetetlen bizonyítékokat a földönkívüliek őskori látogatásaira.

204. nayloon
2007. okt. 11. 19:33

A VILÁG LEGKISSEBB ORSZÁGA


A második világháború idején a brit hadsereg – messze a partoktól, nemzetközi vizeken – betonoszlopokra légvédelmi ágyúállásokat telepített. A háború után az ágyúkat leszerelték, a betonszigetek azonban megmaradtak.1968-ban egy Roy Bates nevű angol elfoglalt egy ilyen elhagyott ágyúállást, és megalapította rajta a Sealand hercegséget. Természetesen ő lett a “hercegség” uralkodója. Egy zugnyomdában bélyegeket, kinevezési okiratokat, autóvezetői jogosítványokat nyomatott, és nagyszabású üzleti vállalkozásba fogott. Az ügynökei kirajzottak a világ minden tájára, és okmányokat árultak. Az érdeklődők 300 fontért vásárolhatták meg a “Sealand hercegség konzulja” büszke címét, 200 fontért a hercegség autóvezetői jogosítványát. Ez utóbbit főleg azok kapkodták szét, akik hazájukban megbuktak az autóvezetői vizsgán.


A bécsi rendőrség a “herceg” megbízottjától 500 ilyen biankó jogosítványt foglalt le, de jó néhány már korábban vevőre talált. A sealandi jogosítvánnyal közlekedő autósok számáról a hatóságoknak hozzávetőleges adataik sincsenek.


“A dologban az a legbosszantóbb – mondja a bécsi közlekedés-rendészet egy magas rangú tisztje –, hogy azon a nyavalyás szigeten nemhogy autó, de még út sincs. Egy normális busz csak üggyel-bajjal tudna megfordulni rajta.”

203. nayloon
2007. okt. 11. 19:33

A 28 KÖRMÜ CICA


Egy oaklandi Mooch nevű cica bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, miután kiderült, négy mancsán összesen 28 lábújja és ugyanennyi karma van. Az eddigi rekord 27 macskaköröm volt. Mooch nagy lábai eddig még csak előnyére szolgáltak: a mozgásban nem akadályozzák, kapaszkodását segítik, télen pedig akár hótalpnak is megfelelnek, nem beszélve arról, hogy gazdái és azok hozzátartozói is rajonganak érte!

202. 031d5c7fc0 (válaszként erre: 201. - Donyta)
2007. szept. 18. 11:59
Szegény!
201. Donyta
2007. szept. 18. 10:33
Szülőhelyemen, a hentes aki nálunk is disznóőléseken szokott segíteni, a munkahelyén dolgozott. Valamilyen nagy állatot, (sertés, vagy marha) bontott széjjel.A védősodronyos ruhát nem vette fel, eszébe sem jutott, hogy annyi gyakorlat mellett bármi történhetne vele. A kés egy erősebb kicsontozásnál elakadt, majd megcsúszott, és a melkasába vágta nagy erővel. Én akkor a helyi szakrendelőben dolgoztam, és gyalog kisérettel bejött a késsel a mellében. Végigsétált egy jó nagy utat, és mindenki aki látta csak meredve nézte Őt! Persze mi ott nem tudtunk mit tenni, azonnal rohammentőt kértünk. Beszállították, műtötték, de sajnos pár nap múlva elhunyt.
200. 031d5c7fc0 (válaszként erre: 199. - 031d5c7fc0)
2007. szept. 18. 10:27
Ez úgy elszomorított, hogy nem is írok több ilyen "Darwin-díjas" hülyeséget.
2007. szept. 18. 10:25

(bocs, hogy mind a halálról szól, ilyeneket találtam)

Drakula halála:


Egyközépiskolás diák a Halloween ünnepére Drakulának akart öltözni. Az utolsó simításokat végezte a jelmezén: egy fenyőfából készült deszkat dugott a mellkasához az inge alá, a nagyobb hitelesség kedvéért egy kést akart beleszúrni, mintha egy "vámpírölő" karó lenne a szívébe döfve. Nem vette észre, hogy a deszka túl vékony, s amikor egy kalapáccsal próbálta beleütni a kést, a kalapácsütés erejétől a hegyes penge felhasította a lágy fenyőfát és belefúródott a fiú szívébe.

A diák kitámolygott a szobájából a karneváli tömegbe, és azt zihálva-: "Tényleg beleszúrtam"-holtan rogyott össze halálra rémült társai lába előtt.

2007. szept. 18. 10:08

Részlet a Darwin-díjasok c. könyvből:


Egy spanyol férfi kétszer is megpróbálkozott a Darwin-díj megkaparintásával; de mindkét kísérlete sikertelenül végződött, s a férfi végül felgyógyult a kórházban. Az elkeseredett 38 éves férfi, 3. emeleti lakásának ablakából vetette ki magát, de minden baj nélkül földet ért. A szerencsétlen pasas újra felkapaszkodott a lépcsőn a lakásába, majd elvágta a torkát. Az addigra kiérkező rendőrök feltörték a lakás ajtaját és a városi kórházba szállították. A sebét összevarrták, s a férfi, miután kigyógyították depressziójából, tökéletesen felépült.

2007. szept. 18. 09:54

P. Murard biztosra akart menni, amikor úgy döntött, öngyilkos lesz. Felmászott egy meredek szikla tetejére, nyaka köré hurkolt egy kötelet, a kötél másik végét egy hatalmas szikladarabhoz erősítette. Ivott egy kis mérget, végül felgyújtotta a ruháit. Az utolsó pillanatban arra is kísérletet tett, hogy főbe lője magát, mindezt a sziklától elrugaszkodás pillanatában, így a golyó messze elkerülte a halántékát, s a kötelet lőtte el a feje fölött. A kötél nem szakadt el teljesen, így a férfi nem merült el a sziklák alatti tengerben, de arra elég volt a csobbanás, hogy a ruháját eloltsa. Közben jónéhány korty vizet is nyelt, melyet néhány perc múlva a méreggel együtt kiöklendezett. Egy segítőkész halász húzta ki végül, és kórházba vitte.

A férfi kihűlés következtében húnyt el a kórházban.

2007. szept. 18. 09:44

Egy doveri férfi, miután a töltőállomáson megtöltette hordozható propán-bután palackját, maga mellé helyezte a palackot az anyósülésre, és elindult haza. Vezetés közben nikotinéhsége támadt. Muszáj volt rágyújtania és persze nem vette észre, hogy a palack szelepe nincs tökéletesen elzárva. Felkattintotta az öngyújtóját, és azonnal kirepült a napfénytetőn. Helikopterrel szállították kórházba a kezén és arcán keletkezett égési sérülésekkel.

Hát, nem úgy szívott, ahogy szeretett volna.

195. Reiki
2007. aug. 7. 19:04

VILLÁMEMBEREK


Világszerte minden évben több száz ember halálát okozza villámcsapás, ám sokan vannak, akik túlélik a katasztrófát. Míg egyesek élő villámhárítóként működnek – évente több balesetet is elszenvedve – addig másokkal egyenesen csodát tehet egy-egy villámcsapás!


1918 februárjában az angliai illetőségű Summerford őrnagyba csapott bele a villám. A férfi lerepült a lováról és deréktól lefelé hetekre megbénult. Sosem jött igazán rendbe, ezért kérte a nyugdíjaztatását és Vancouverbe költözött. 1924-ben villám csapott abba a fába, amely alatt horgászott. Ekkor az őrnagy bal oldala bénult meg, majdnem két évre. Amikor visszanyerte egészségét, 1930-ban ismét eltalálta egy villám, ezúttal végleg tolókocsihoz kötve a férfit. Érdekes, hogy halála után, 1934-ben, villám csapott a sírjába is, teljesen tönkretéve azt.


Edwin Robinson amerikai postás 53 éves korában közúti balesetet szenvedett. Súlyos fejsérülése következtében megvakult és részben elvesztette a hallását. Kilenc évvel később Portland külvárosában álló háza udvarán belecsapott a villám. Az idős férfi összeesett, és majd fel órán át eszméletlenül hevert a földön. Az orvosok szerint egyetlen szerencséje, hogy gumitalpú cipő volt rajta; ennek köszönhette az életét. Az igazi csoda azonban az volt, hogy amikor a kórházban magához tért, újra látott és remekül hallott.


Az amerikaiaknak úgy tűnik, szerencséjük van a villámokkal, hiszen a következő eset is náluk történt, a Kentucky állambeli Daytonban. A 61 éves James Harrist szokásos reggeli sétája során érte a villámcsapás. Ő is elájult, és arccal a földre borult. Néhány másodperc múlva azonban magához tért, de meglehetősen rossz állapotban volt. Haja teljesen leégett, állkapcsa két helyen eltört, testén több zúzódás és égési sérülés keletkezett. Viszont az eset óta sokkal jobban lát.


Az Oklahomában élő Mary Clamser 42 éves korára súlyosan megrokkant, és csak tolószékkel tudott közlekedni. 1989-ben nem sikerült idejében elmenekülnie egy vihar elől, és villám csapott a tolókocsijába. A hölgynek semmi baja sem történt, de az óta tud járni!


Vannak persze kevésbé szerencsés villámsújtotta emberek is, akik egyszerűen “csak” túlélik a lehetetlent. A Mississippi állambeli Betty Jo Hudson szinte vonzza a villámokat. Az ötvenes években, még Miss Hudson gyermekkorában több villámcsapás érte a házukat. Az utolsó 1957-ben, amikor a ház teljesen leégett. Később a lány férjhez ment, ám új otthonát sem kímélte a katasztrófa. Szinte évente belecsapott a villám a házukba, sőt egyszer a kutyájukba is. Betty Jo sohasem sérült meg, de jó néhány esetben a villám csak centiméterekkel vétette el.


A Virginia állambeli Roy Sullivan valóságos eleven villámhárítóként működött. Harminchat éven át dolgozott parkőrként, és ez idő alatt hétszer csapott belé a villám. Először 1942-ben; ekkor elveszítette egyik lábujját. Huszonkét évvel később leégett a szemöldöke, 1970-ben pedig megperzselődött a bal válla, de érdekes módon a villám távozásának helye nem volt látható testén. 1972-ben Sullivan már előrelátó volt, és egy vödör vizet tartott a kocsijában, amikor abba belecsapott a villám. A parkőrnek lángra lobbant a haja, de “villámgyorsan” el is oltotta. 1973-ban ugyancsak az autóba csapott a villám, melynek következtében Sullivan a szélvédőt áttörve, három métert repült. Egyetlen bordatöréssel megúszta a dolgot. 1976-ban a bokája tört el, ekkor öt métert repült, miután ismét a bal vállába csapott a villám. Egy évvel később horgászás közben érte a baleset, bár mint mondta, megpróbált elfutni a villám elől. Ekkor mellkasi és hastáji égési sérülésekkel került kórházba. Az eset után Sullivan úr csak napsütéses időben volt hajlandó kimozdulni házából.

194. Reiki
2007. aug. 7. 19:04

AKASZTOTTAK LÁZADÁSA


1705-ben Franciaországban egy férfi negyedórát függött a bitófán, míg megérkezett a kegyelmi irat. Gyorsan elvágták a kötelet, és a férfit bevitték egy közeli házba. Eret vágtak rajta és magához tért, nem lett semmi baja.


1650-ben Londonban egy gyerekgyilkos asszonyt ítéltek kötél általi halálra. Fél órát lógott a kötélen. Ezután levágták, és boncolásra vitték, de mielőtt az orvos a késéhez nyúlhatott volna, a nő magához tért.

193. Reiki
2007. aug. 7. 19:03

KÓRHÁZI KÍSÉRTETEK


Ahol olyan sokan halnak meg nap mint nap, talán nem is csoda, ha rengeteg kísértet bukkan fel. Hiszen a régebbi századokban is a kivégzettek szellemei általában várbörtönök és főterek, valamint természetesen az elesettek csataterei fölött jelentek meg.A kórházi kísértetek elszaporodását először tizenegy amerikai és több spanyol kórházban figyelték meg. A wisconsini állami kórház több emeletes épülete fölött majdnem minden éjjel látnak fehéren lebegő foltokat. Sokan esküsznek rá, hogy az elmúlt években ott elhunyt rokonaikat ismerik fel bennük.


Az egyik utahi közkórház folyosóin éjfélkor többen összefutottak már egy féllábú kísértettel, aki fején is nagy kötést viselt. Mary Wallace nővér elmondta a helyi tévé riporterének: a kísértetben egy nyolc évvel azelőtt a sebészeti műtőben elhunyt baleseti sérültet ismert fel.


A zaragozai kórház szemészeti osztályán majdnem minden éjfélkor felbukkan egy fél szemén kötést viselő kísértet, aki hangosan sóhajtozik. Állítólag ő is beteg volt és “elkezelték”, halálát orvosi műhiba okozta... Tény, hogy a szemészeten azóta egyetlen orvos sem mer éjszakai ügyeletet vállalni. Ha mégis rákényszerül, a szomszédos belosztályon vészeli át az éjféltől éjjel egyik tartó “kísértetek óráját”.


A francia kórházak némelyikében már-már normális tényként kezelik a kísértetek gyakori felbukkanását. Az egyik belfort-i kórház patológiai osztályán a személyzet eleinte nehezen barátkozott meg egy Léon nevű kísértettel. Mint a helyi újság megírta, már négy éve látják időnként. Mindig csak a boncterem környékén jelenik meg, a padló fölött lebeg, és olykor leveszi koponyája felső, a boncolás során lefűrészelt részét. Ezzel, mint egy kalappal integet az embereknek, akik erre általában rémülten elrohannak. Egy új dolgozó, aki éjszakai ügyeletében először találkozott “Léonnal”, epilepsziás rohamot kapott és másnap felmondta állását.


A jekatyerinburgi állami kórház orvosai elmondták egy nyugati hírügynökségnek, hogy náluk már több mint tizenöt éve vannak kísértetek. Egészen megszokták őket és némelyiket, akik rendszeresen bukkannak fel, el is nevezték. Ott van például “Mitya”, aki csak pénteken éjfélkor jelenik meg talpig fehér lepelben. Állítólag valaha a mosodában dolgozott, aztán heveny alkoholmérgezésben halt meg. A halál is a mosodában érte.


Az egyik francia és egy spanyol kísértetet sikerült lefényképezni, írta nemrégen egy népszerű folyóirat. A fényképeket azonban csak nagyon gyenge minőségben sikerült előhívni, ami talán nem is olyan különös. A kísértetek ereje igen kicsi, mondta egy spiritiszta szakértő, még az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán láthatjuk őket!

192. nayloon
2007. máj. 27. 17:57
Szex-kémeket kíván alkalmazni a maláj kormány. A felsőbb vezetés az iszlám vallási szervezetek biztatására vág bele az új szex-ellenes programba, amelynek lényege, hogy kémeket képeznek ki, akik a nyilvános területeket, a parkokat, és elhagyott helyeket is fogják figyelni, és ha valaki szexuális életet él közterületen vagy megbotránkoztatóan viselkedik, azt lefotózzák és feljelentik. Rosol Wahid kormányfő és népjóléti minszter elmondása szerint a kémek lehetnek akár pincérnők, vagy szállodai portások is, és alaposan ki lesznek képezve a feladatuk elvégzésére, amiért persze fizetést is fognak kapni.
191. nayloon
2007. máj. 27. 17:56
Kolbászzsírral kente be valaki az egyik játszótér eszközeit Hódmezővásárhelyen. A Csongrád megyei városban az Éva utcai játszóteret panelházak gyűrűje veszi körül. A zsír nagy részét egy közeli iskola értelmi fogyatékos diákjai vitték haza a ruhájukon. A játszótér környékén lakók szerint valaki valószínűleg megunta a gyermekzsivajt, ezért nyúlt a "zsírfegyverhez". A lap úgy tudja, hogy néhány erkélyről már többször is rákiabáltak a játszótéren hangoskodó gyermekekre, de csak akkor, amikor azok felnőtt nélkül voltak lenn.
190. ffc9d89fcb (válaszként erre: 188. - Nayloon)
2007. máj. 18. 22:39
Ez fasza,amit a tejről írtál! A 3,5 éves gyerekemnek már kb.fél éve nem adok tejet az orvos javaslatára, de mostmár kétszer is meggondolom, hogy én fogyasszak-e. Köszi a cikket! Tanulságos.
2007. máj. 11. 07:05
20 fok volt reggel!
188. nayloon
2007. máj. 11. 06:56

A tej mégsem élet, erö, egészség?!


Ha a tej és a tejtermékek valóban egészségesek, akkor minél rendszeresebben

fogyasztva belőlük, az egészség annál kicsattanóbbá kellene hogy váljon. De

a felmérések hidegzuhanyként hatnak, és ennek az ellenkezőjét mutatják.


A tej, és az autizmus

A tej, és a cukorbetegség

A tej, és a gennyek

A tej és a prosztatarák

A tej és a mellrák

Tüdőrák, vastagbélrák, petefészekrák

A tej és a leukémia


Részlet a www.nagyonhasznos.gportal.hu oldalról:


Jó kérdés persze, miért okoz a tej mell- és prosztatarákot? A tehéntejben

egy sejtosztódást serkentő hormon van, hogy a boci gyorsan fejlődjön. Ez a

hormon azonos az emberben termelődő hasonló hormonnal, és a rákos, elfajuló

szövetek igen szeretik őt. Egy pohár tej megduplázhatja a szervezetben

keringő, osztódást serkentő hormon szintjét. A pasztörizálás során ez a

hormon nem károsodik, és

az emésztés során egy része felszívódik. Ez a hormon tejtől függetlenül is

kulcsszerepet játszik a prosztatarák és a mellrák kialakulásában. A 40-50

év közötti nők körében 1 százalékra tehető a

diagnosztizált mellrák, de kb. 40%-ban vannak „ugrásra kész”,

elfajult sejtek. A mellszövet különösen hajlamos a kóros burjánzásra, így a

sok tejet fogyasztó nők fokozott mellrákkockázatnak vannak kitéve.


A tej és a rák közti másik kapocs az, hogy az ember rovarirtó szereket

(DDT, dioxin, atrazin) használ a mezőgazdaságban, ezeket a tehén a szénával

együtt elfogyasztja, és jó részét a tejzsírral választja ki. A tej

elfogyasztása után ezek a zsírban oldódó, genetikai károsodást okozó, alig

bomló mérgek az emberi zsírszövetekben, így például a mellben halmozódnak

fel. Mellrákos nőkben a rovarirtó szerek maradványainak többszörösét

mutatták ki mind a mellszövetben, mind a vérben. Ezek a mérgek nem csupán

sejtelfajulást okoznak, hanem a mellszövet burjánzását serkentő, női nemi

hormonok hatását utánozzák. Mi több, egy 14 ezer fős vizsgálatban azt is

kimutatták, hogy a rovarirtók az anyatejjel a csecsemőkbe is átkerülnek.


Volt egy kis botrány, amikor Amerika egyik legkedveltebb jégkrémében, a Ben

& Jerry´s Ice Creamben a megengedett dioxin tízezerszeresét találták

kutatók. A jégkrémgyárosok nyilván nem szándékosan sűrítik a

dioxintartalmat, úgyhogy ez csak egy példája annak, mit eszünk-iszunk meg a

tejtermékekkel.


És még egy rossz hír. A tehenek jó része egy bizonyos leukémia vírussal van

fertőzve. A tejfeldolgozókban a sokféle helyről begyűjtött tejet

összeöntik, úgyhogy a tej garantáltan fertőzött lesz, még ha volna is

egy-két steril gazdaság. A pasztörizálás ezt a vírust nem pusztítja el. Egy

1990-ben megjelent 11 éves követéses vizsgálat kimutatta, hogy akik

rendszeresen isznak tejet, azok 3,4-szer gyakrabban betegszenek meg

leukémiában. A leukémia gyakoribb a tejjel foglalkozók körében, és az USA

tejtermelő államaiban a leukémia gyakorisága a tejelő tehenek számával

mutat összefüggést.

Dr Norman W. Walker szerint nagyon könnyű felismerni a legnagyobb

tejfogyasztókat: ők azok, akik legtöbbet szenvednek a megnövekedett

nyálkatermelődés miatt, pl. folyó orr, sok krákogás, nehezebb légzés.


A tej allergiái bizonyos gyermekeknél jelentkeznek a leghevesebben: szinusz

(arcüreg - A szerk.) problémák, az asztma súlyosbodása, hasmenés, vashiány

okozta vérszegénység (a tehéntej sokkal

kevesebb vasat tartalmaz, mint az emberi tej), erős bélvérzés, fáradtság,

viselkedészavarok formájában. A hat éven aluliak krónikus fülfertőzéseinek

kb. 40 %-át a tej allergiái okozzák dr. Julian Whitaker orvos szerint.


További részletek: www.nagyonhasznos.gportal.hu

187. nayloon
2007. máj. 6. 22:55

Hal híján nőt fogott a dühös horgász


Egy 51 éves asszony szájába akadt egy horgász horga az Új Mexikó-i Taylor folyóban. A nő egy fizetős rafting túrán vett részt többedmagával, amikor az esemény történt. A szemtanúk szerint a szemmel láthatóan bosszús pecás szánt szándékkal dobott a csónak felé. A horgon akadt hölgy sebét a helyi kórházban ellátták, ám a jól célzó horgász nyomát a rendőrség már bottal ütheti.

186. nayloon
2007. máj. 6. 22:54

Tojásrántotta másképpenA hosszúra nyúlt éjszaka után hazatérve tojásrántottát akart sütni egy fiatal férfi a norvégiai Bergenben, ám egy fontos dologról elfelejtkezett: a tojásokat a kartoncsomagolással együtt dobta a serpenyőbe. A kissé kábult ember a sütés idejére elszunyókált, majd felébredve arra lett figyelmes, hogy konyhája tele lett füsttel és ordítozó tűzoltókkal.


Harald Norvik tűzoltóparancsnok egyszerűen nem hitte el, hogy lehet valaki ekkora ökör: "Azt még el tudom képzelni, hogy valaki nem töri fel a tojást, mielőtt sütni kezdi, de hogy ki se csomagolja, az abszurdum."

185. nayloon
2007. máj. 6. 22:54

Vigyázat! Szex-kémek figyelik a közterületen szexelőket!


Szex-kémeket kíván alkalmazni a maláj kormány. A felsőbb vezetés az iszlám vallási szervezetek biztatására vág bele az új szex-ellenes programba, amelynek lényege, hogy kémeket képeznek ki, akik a nyilvános területeket, a parkokat, és elhagyott helyeket is fogják figyelni, és ha valaki szexuális életet él közterületen vagy megbotránkoztatóan viselkedik, azt lefotózzák és feljelentik. Rosol Wahid kormányfő és népjóléti minszter elmondása szerint a kémek lehetnek akár pincérnők, vagy szállodai portások is, és alaposan ki lesznek képezve a feladatuk elvégzésére, amiért persze fizetést is fognak kapni.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook