Hihetetlen! (beszélgetés)
néhány napja indítottam egy fórumot: érdekességek, furcsaságok (vagy vmi hasonló) :)
Szerintem ennek ott lenne a helye, felesleges még egy sokfelkiáltójeles akármit nyitni.
Pihent agyak!!!!
Három német egyetemista egy televíziós műsorban szerette volna bebizonyítani, hogy hamarabb kiköltenek egy tojást, mint egy tyúk. A feladatot három hét alatt teljesítették, de mint kiderült, a szárnyas ügyesebbnek bizonyult, ugyanis 270 óra alatt teljesítette a feladatot.
Képzeljétek, hova jutott a világ!!
Marilyn Manson a sátánistának tartott rocker mit talált ki??? Saját parfümöt akar útjára indítani a világban,sőt saját kozmetikai céget szeretne alapítani!!! már folynak a tárgyalások!!!
Hihetetlen!!!
Pablo Picasso halva született, a bába ott is hagyta az asztalon. Picasso nagybátyja hozta vissza a kicsit az életbe, egy slukk szivarfüst segítségével!!
Nem semmi!!!
További ajánlott fórumok:
- 52 évesen babát vár valaki. Hihetetlen!!!
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Milyen emlékeid vannak kicsi gyermekkorodból, amire szinte hihetetlen, mégis emlékszel?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Club Abbázia. 99 évre szóló üdülési jogot kínálnak egész jó áron, szinte hihetetlen, hogy csak ennyi az ára!Szerintetek átvágás?Tapasztalat?
- Miért hihetetlen, ha valakinek nincs párja?