Hidrogénszőkéből hogy lehet szép, hamvas szőke? (tudásbázis)
5. kitty1130
2013. márc. 31. 19:56
Rendben, én is így gondoltam, fodrászhoz megyek. De ha tudtok ajánlani szép színt, ami nektek bevált, azt szívesen fogadom :)
4. Livilla
2013. márc. 31. 18:12
Szia
Szerintem is érdemes fodraszhoz menni. Ha már megvan a szín, egyszerubb újrafesteni.
3. Anda39 (válaszként erre: 2. - Kitty1130)
2013. márc. 31. 18:01
Nem biztos, hogy otthoni festékkel sikerülni fog. Az évek óta nagyon világosra szőkített hajat nehéz egyenletesre visszafesteni. Más kell a már szőke hajvégre és más a hajtőre, és nem csak az oxi erősségét kell változtatni, hanem a festék árnyalatát, színmélységét is! Ezért nem ártana hozzáértő fodrászhoz elmenni első alkalommal.
2. kitty1130
2013. márc. 31. 14:57
Sziasztok!
Évek óta hidrogén szőke hajam van, viszont már nagyon szeretnék váltani természetesebb, hamvasabb szőkére. Eredeti hajszínem barna. Ilyesmit szeretnék:
Ajánljatok légyszi szép hamvas festéket, amitől nem lesz szürke a szín, és a töve sem lesz narancssárgás! Fodrászkellékeseben kaphatót, drogériásat egyaránt! Ha fodrászkellékessel festem, a tövekre és a nagyon világos, festett részre más oxit kell használni, ugye?
Milyen ápolókat ajánlanátok, amivel tarthatnám is a színt? (sampon, balzsam, ápoló)
Köszönöm!
1. kitty1130
2013. márc. 31. 14:57
Hidrogénszőkéből szép, hamvas szőke hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy és mivel festitek/szőkítitek otthon a hajatokat? Lehet aranyszőkéből hamvas szőkét csinálni?
- "Sárga szőke" hajamra teljesen rávihetem ezt a festéket (link lent), hogy hamvas legyen? FONTOS!
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Palette sarki ezüsttől sárga lett a hajtövem, mivel lehetne hamvasítani?
- Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény??
- Fodrászokat szeretnék kérdezni, hogy az Alfaparf 9.1 es hamvasszőke hajfestékhez elég a 6-os oxi vagy 9-es lenne jobb?