Helytelen, idegesítő szavak (beszélgetés)
nagyon tutker,amit lefirkantottál nekünk..basírok tőle...........wwwwáááááááááááááááááááááá
és ez milyen?
karira ajit sok szerivel...
Azokon tök jót mosolyogtam....
a "papcsi" (papucs)ki is verte a biztosítékot!:O)))))))))))
Sziasztok!
Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy olvassa el az egy plázacica naplója című fórumot, mert ott aztán kedvére szemezhet a magyar nyelv műremekeiből.Nem a cikk a durva, hanem a benne használt szavak.
Nekem a halálom egyenesen, ha valakivel írásban beszélgetek, és nem is a rövidítések idegesítenek, hanem a helyesírási hibák.
Jobban mondva a hejesírási hibák... Egyszerűen nem hiszem el, hogy a magyarok fele képtelen normálisan leírni egy mondatot hiba nélkül az anyanyelvén...
Nem a fogalmazási hiba zavar, az előfordul mindenkinél (hogy idevágó legyek: az sokaknál befigyel :D )
hanem a hülye pontos j-vel... HÜJEEEE
vagy...
pöri noki ubcsi-salicsival!:ODDDDDDDDd
Cia!Máma naon elvok!
Kb.ez a stílus!
Hella All!
Üzit kaptam tesimtől.Szabit vett ki,kint maradt olaszban,mert a dokija mondta ,pocaklakója van.
Gyorsító tabikat szedett,mert most ez az új amcsi trendi.
A köldökpirszijét át is rakatta a nagyajkaira,mert útban lett volna.Ott lent meg elfér ,úgyis akkora.
Császival szülizett.
Azt mondja tök ari a baby.Talán karira már hazai is jönnek,akkor majd veszek neki aranyhörit,mert a plázában elérhető lesz.
Figyusz,most lépek.
Ciaooo.
További ajánlott fórumok:
- Helytelen szavak a beszédben
- Helyesírásunk. Helyes vagy helytelen?
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?
- Mit teszel az idegesítő sógornőkkel szemben?
- Ma olvastam egy idegesítő szót: bébibogyó. Mégis mennyire...