Használtátok már a reviber vibrációs gépet? (beszélgetés)
Köszi,aranyos vagy :-)
Jó lenne minél hamarabb írni,de szerintem esélytelen... :-(
Nektek azért jó gépezést! :-)
Anci :)
Igen tőled kérdeztem :)
Megyek is gyors rázok egyet. Nagyon már nem megy le a reviberrel úgy veszem észre :(
Muszáj futni menni :) Már alig várom a jó időt.
Ha tudok írok privit is.
Nem volt,de én arra gondolok,hogy esetleg a köhögéstöl,mert 2 hétig benne voltam,és rettenetesen köhögtem :-( Fájt is a hasamde az egész hasfalam,ami 2 nap után elmúlt.
Szorítsatok,nagyon félek :-(((((((
oh szegény:(( akkor javulást-gyógyulást!
de nem a revibertől?????előtte is volt panaszod????
196. beírás:) ha tőlem kérdezted....:)
Február 20.-a óta összesen: comb 3cm /térd:2cm/ has: 5cm/derék: 4,5cm/kar: 1,5 cm/csípő: 6cm
A csípőm karcsúsodott a legjobban, de én minden nap tornázom és szinte minden nap futok 1 órát.
Hogy a reviber ebben mennyire játszott szerepet nem tudom, de a futás szerintem az ami eszméletlen jól faragja a csípőt és a seggrészt.
Nos,a változatosság kedvéért köldök sérvem van,így tapasztalatot mostanában sajna nem fogok írni :-( Nagyon félek...
Titeket viszont olvaslak,írjatok minél többet :-)
Asszem nekem is neki kell állnom? Padon futsz?
Mióta a revibert használod mennyi ment le centiben?
napi min 3-5 km, tegnap 8 km:))
igyekszem növelni, hátha egyszer eljutok a maratonra:))
Én Casadát használtam most 2 hónapig, de csak kölcsönbe. Szerintem is alakformálásra jó, nem fogyásra, de szerintem izomlazításra és reggeli napi-indításra is verhetetlen.
A Casada viszont nagyon drága (nekem), de ha a reviber egy hónap után zörög, akkor az elbizonytalanít.
Február 20 körül vettük itt szinte mindannyian:)
Én amellett vagyok, hogy diéta vagy legalább egy kis kaja csökkentés nélkül pont annyit ér , mint a többi csodagép,de a többieknek lehet hogy más a véleménye erről....... feszesítésre viszont jó, mert szép lesz a bőr, a kis zsírgöbök eltűnnek, egyenletesebb szebb tónusú a comb....szerintem:)
Február 20.-a óta összesen: comb 3cm /térd:2cm/ has: 5cm/derék: 4,5cm/kar: 1,5 cm/csípő: 6cm
A csípőm karcsúsodott a legjobban, de én minden nap tornázom és szinte minden nap futok 1 órát.
Hogy a reviber ebben mennyire játszott szerepet nem tudom, de a futás szerintem az ami eszméletlen jól faragja a csípőt és a seggrészt.
Nekem magasab fokozaton:11-15 olyan morajlás szerű hangot adott.Mint amikor zúg a tenger...
Mikor használtam :-(
a végén már picit igen :) Már kezdtem azt hinni, hogy aztán... dehogy :)
Nekem még nincs ilyen hang.
Szuper:))) nem izgultál egy cseppet sem?:)))
az én gépen elég fura hangokat ad, kotyogás a motortérből...volt már valakinél ilyesmi??
Igennnnnnnnnnnnnnnn:)
3 napja :)
Hát.... Mivel pékségbe dolgozok nehéz ellenállni a finomságoknak, de igyekszek keveset hazavinni, a megmaradt áruból különben csak falnék :|
Hétközben du 3 után egyáltalán nem eszek. Több zöldséget eszek, mint elötte, valamint no kenyér, csak reggelire péksüti :(
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- AbKing Pro gépet használtatok már? Van valami jó edzéstervetek rá?