Használtátok már a reviber vibrációs gépet? (beszélgetés)
Szia Szundika:) jó hogy jöttél:-)
Mérd csak magad, mert ha tényleg tornázol meg figyelsz a kajára előbb utóbb csökkenni fog mindened..Én marha nehezen fogyok, de tornával, diétával meg a reviberrel:)) már 8 kiló mínusznál tartok dec 25.-e óta.
Mi itt szerdánként centizgetünk, csatlakozz te is!!Együtt lehet h könnyebb és inspiráló:))
sziasztok én is csatlakoznék.
nekem is van otthon vibrációs gépem.de se nem flabélos se nem reviber.
kb lassan 3 hete használom ...súlyba nemvettem sajnos észre semmit pedig emellett tornázom és odafigyelek a kajára :S vmelyik nap rááltam a mérlegre és kevesebbet mutatott ,de sajnos csalódnom kellett mert másnap viszajött a kíló csak nem értem h honnan....centibe pedig nem merem megmérni magam mert félek ebben is csalódnom kell
Tetszik a gép,használnám is,de eddig lázas voltam és semmire sem jó :-(
Ma remélem már nem lesz hőm,és holnap egy kis lightos "edzést" megkockáztatok.
Pont 1 hét esett ki sajnos :-(
A lányom is megbetegedett,így Ő sem használta.
2 hét múlva már én is tudok centiket írni.Elég látványos lesz,mert van miből leadni.
Hát téged tudlak:))) de tök sokan vettünk azokban a napokban...meg azt mondta a pasi hogy már nagyon sokat adtak el...nem talál ide senki...mindenki a flabin lóg?:)
Hozzám jár a barátnőm minden este, neki nagyon tetszik:)és bírja a 20 percet is egyhuzamban.. semmije se fáj, tök jól esik neki
Akkor én írom az adatokat, de hozzáteszem ezek a reviber mellett napi min 1 óra tornát és diétát jelentenek:-) Szóval, hogy mennyi ebből a gép, nem tudom,....ezek pont egy heti változások :
vádli: -1,5 / comb: -1 / Térd: -0,5 /has: semmi / derék: -4 / mell: -4 / kar: -1,5 /csípő: -3 / és mínusz 1 kiló A mínuszokat centiben kell érteni, nem méterben:)
Én tornázok, paleozom, eddig mínusz 6,5 kiló..a cicik már kisebbek:-)végreeee
írok róla naplót itt a hoxán,ott leírom miket eszek, mit sportolok..eléggé rá vagyok kattanva:-) december 25.-e óta..
Ááááááá,nem jutottam el boltba :-( Már csak hőemelkedésem van,de olyan vagyok mint egy zombi,mert nem tudok a köhögéstől aludni.Egyszer majd csak rendbejövök.
Köszi Dodi01 :-)
Rendes vagy,köszi :-)))))
Még mindig lázas vagyok :-( Pontosabban most éppen szakad rólam a víz,mert dolgozik a lázcsillapító :-(
Gondolom lázasan nem lehet használni.Mondjuk a 3 napláztól rendesen le is gyengültem,lehet le is esnék róla...
Itt köszönöm meg mindenkinek a választ, mert többen is voltatok.
Felhívom őket, hátha lehet 2 esetleg több részletben fizetni most is.
Sziaszotok4
Valaki megírná nekem priben, hogy hol rendeltétek meg a gépen előtörlesztéssel? Én csak olyat találtam, hogy egy összegben kell fizetni kp-ban vagy átutalással.
Előre is köszönöm.
Köszönöm,remélem úgy lesz.
Most még távolinak tűnik,de jó lenne már ráállni a gépre :-)
Sziasztok!
Én csinálom minden nap. Tegnap csak 25 percet tudtam de ma meg lesz a 40 perc megint. Izomláz nincs csak néha a hátamban érzem. A centik rezegnek lefelé :) De pontosat majd csak szerda reggel ahogy megbeszéltük. :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- AbKing Pro gépet használtatok már? Van valami jó edzéstervetek rá?