Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) fórum

Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
2304. petrikek (válaszként erre: 2302. - Ildicica00)
2014. febr. 27. 14:26
Igazából arra gondoltunk, hogy darabáras, kilós, gyerek, felnőtt, vegyes? Számít a város is (sajnos eléggé befolyásoló tényező, hogy van-e Háda üzlet stb.
2303. Mariannka80 (válaszként erre: 2302. - Ildicica00)
2014. febr. 27. 14:23

De a város nevét Te nem árulod el.....ez így elég tág fogalmazás.Olyan,mintha azt mondanám,hogy én Budapesten veszem a ruhát.:)

Én pl.szívesen segítek,ha pl.olyan távolságban vagy,hogy 1 nem vagy konkurencia,2 viszont elég közel vagy árucseréhez.

2014. febr. 27. 14:16
Persze én nem is azt mondtam hogy mindenki irigy és azért nem mondja meg. Csak írtam hogy találkoztam már olyannal is aki azért nem mondta meg mert ő is végig ment az úton akkor más dolgát sem könnyíti meg. Csak tanácsot kértem itt, mert olyan jól hangzott ez az egész amit az ember elmondott. De hiszek a többségnek. Nem akarok bukni vele. Egy kis városban szeretnék egy használt ruhás boltot.
2301. resiver
2014. febr. 27. 14:04

"Az már nagy segítség, hogy megmondjuk, mit NE vegyél, mert bukta."

Ez a nagy igazság.

Többen leirták itt kitöl nem érdemes venni,na mit csinálok én hülye veszek az illetőtől hátha...egy francokat megszivom én is.

Veszek egy másiktól akiről kb jókat irnak,én is viszonylag jót kapok.

Saját káromon tanultam.felvettem két lánnyal akapcsolatot,tapasztalatcsere,én mit hol vettem hogy jártam ők is elmondják mit hol vettek hogy jártak.Eredmény=tiszta 3káosz,an ugyanott vettük 2nek nem felet meg nekem igen.Viszont mind a hárman megszivtuk azzal akiről itt olvasgattam hogy átverős.Eleve ugy segitenek ha te is segitesz,ahhoz hogy segiteni tudj tapasztalatot kell szerezni,ez csak igy megy.

2300. petrikek (válaszként erre: 2298. - Ildicica00)
2014. febr. 27. 13:40
Ez nem irigység. Konkrét példán keresztül: normális gyerekmelegítő nadrágot szinte lehetetlen kapni, de ötösével eladható (lenne, ha lenne). Ha én találok egy nagykert, akinek néha (és tényleg csak néha) van ilyen zsákja, akkor nem valószínű, hogy elárulom neked, mert ugye akkor te viszed el (esetleg előlem). Az már nagy segítség, hogy megmondjuk, mit NE vegyél, mert bukta. Ezek olyan dolgok, amiket egyszer-kétszer már megszívtunk mi. De tudod mit: jó az 500 kg-s bála, kivétel nélkül mind. Vegyél egyet, próbáld ki. De jobbat mondok: ígértesd meg a nagykeressel, hogy visszaveszi, ha szar és még akkor bontsd ki mind a kettőt, amíg ott van. Nézd át egy részét (mindet úgysem tudod). És ne fizesd ki ha nem tetszik. Egyébként hol nyitnál és milyen boltot?
2299. 22eva22 (válaszként erre: 2296. - Resiver)
2014. febr. 27. 13:14

De igen is van benne irigység!

Azért mert itt mindenki a rossz tapasztalatokat írja le a jót nem!

2014. febr. 27. 11:30
Sajnos találkoztam már irigy emberekkel is. Hát akkor ezt még nagyon meg kell gondolnom hogy honnan szerzem be a ruhákat.
2297. Mariannka80 (válaszként erre: 2295. - Ildicica00)
2014. febr. 27. 09:11
Egyébként hol szeretnél nyitni?Mit szeretnél árulni?
2296. resiver (válaszként erre: 2293. - Ildicica00)
2014. febr. 27. 08:46

Szia.A használtruha nem olyan mint egy liter tej hogy tudod mindegyik üvegben ugyanannyi van ugyanolyan minőséggel,lehet hogy én veszek egy zsákot ami szuper megadom az elérhetőséget neked te meg vacak zsákot fogsz ki,vagy épp az izlésünk külömbözik.Ez nem irigység.

Ha elolvastad a forumot akkor világos lenne számodra hogy a 500+1bála ajándék nagyon ráfizetős,ezt nagyon sokszor leirták már,attól te még simán kipróbálhatod és már lesz is tapasztalatod.Pont erről beszéltem az elején,ami nekem jó az lehet hogy neked vacak.Amit leszürtem amióta itt vagyok hogy ami hihetetlenül jól hangzik az általában nem igaz,ugy ahogy mondják 100%ban eladható ruha nincs...vagyis van mert a géprongyot is megveszi valaki csak találd meg rá a vevőt.Ha valami nagyon olcso akkor az olyan is.Ja és oroginált bála nincs,vagy ha van azt viszik olyanok akik már több éve benne vannak a bizniszben.

2014. febr. 26. 20:04
Igen sajnos az meg a másik. Mondjuk pár jó tanácsnak is örülnék :)
2294. 22eva22 (válaszként erre: 2291. - Ildicica00)
2014. febr. 26. 19:20

Ne várd,hogy itt elmondják neked a beszállítójuk nevét!

Mert ha valaki elmondja hogy van jó beszállítója akkor már egyből letámadják,hogy önreklám....

Ez van sajnos. :)

2014. febr. 26. 19:16
Sok embernél biztos hogy irigységről van szó. Olvastam itt nagyon sokat. De rengeteg nagyker van még így is. És itt is ha valaki épp rosszat írt az egyikről, utána más meg írta hogy mennyire meg van vele elégedve. Hát úgy érzem ez a része lesz a legnehezebb.
2292. Mariannka80 (válaszként erre: 2291. - Ildicica00)
2014. febr. 26. 18:56

Ez nem irigység.De pl.én sem szeretném,hogy az én városomba nyiss egy boltot...Ráadásul ez egy nyílt fórum.Itt a tutit nem tudod meg,de sztem már az is nagy segítség,hogy néhány felejtős hely nevét megtudod.

Olvasd végig a fórumot!

Menj el több nagykerbe és nézz meg az árut!Utána döntsd el,hogy milyen minőséget szeretnél árulni!

2014. febr. 26. 18:33
Szóval aki tud egy normális céget az azért nem fogja elmondani mert irigy? Biztos úgy gondolkodik a legtöbb ember hogy ő is megszenvedett egy-két rossz árut, akkor a másik is ugyanúgy szenvedjen. Végülis igaz. Minek is segítenénk egymáson....
2290. vikuka (válaszként erre: 2289. - Ildicica00)
2014. febr. 26. 18:12
mindenki a saját kárán tanul!
2014. febr. 26. 17:42
Akkor mit lehet elhinni? Melyik lehet az a cég ami tényleg original bálát árul?
2288. petrikek (válaszként erre: 2287. - Ildicica00)
2014. febr. 26. 17:10
Na pont az ilyet nem szabad elhinni. Nem adható el 100%-a, az tuti (még a 4000ft/kg-s krém ruhának sem adható el a 100%-a).
2014. febr. 26. 14:59
Ez valami Budapesti ember. Azt mondja hogy 100%-ban eladható a ruha és még garanciát is vállal rá hogy nem ócska dolgot árul.
2014. febr. 26. 11:00
Nagyon sokat elolvastam, de konkrét céget senki se ír ahol esetleg jó bálát lehet kapni. Találomra meg elég kockázatos venni, mert megvan az esély rá hogy én is géprongyot kapok.
2285. petrikek (válaszként erre: 2284. - Ildicica00)
2014. febr. 26. 05:19
Érdemes végigolvasnod az egész fórumot... az 500 kg-s bálákról megoszlanak a vélemények (van aki kifogott jót és van aki nem) ráadásul vevőkör kérdése is. Piacozók állítólag kaszálnak vele, db-áras boltba melós kirakni...
2014. febr. 25. 20:39

Sziasztok!

Most szeretnék nyitni egy használt ruha üzletet, és ehhez akarok találni egy jó nagykert. Hogyha bárkinek van valami jó tapasztalata ilyen téren, örülnék ha írna. Gondolkozok ezen az 500 kg-os original bálán, de annyira megoszlanak a vélemények hogy már nem tudom mit gondoljak. Most több cég is úgy hirdet ha veszek egy ilyen bálát akkor ad ajándékba mégegyet. Erről kinek mi a véleménye?

2283. petrikek (válaszként erre: 2282. - Kicsipiros)
2014. febr. 23. 09:47
Válogatós nagyker nem olcsóbb, mintha elmennél a Háda valamelyik nagy kilós boltjába válogatni (sok kiskereskedő is ezt teszi). Ha válogatni akarsz bármelyik nagykerben, akkor általában kikötik, hogy mekkora mennyiséget kell elhoznod (akkor is, ha nem találsz annyi, kedvedre való ruhát) és nagyon drága.
2014. febr. 23. 07:03

Sziasztok!

Még nem sikerült végig olvasnom az összes hozzászólást.

Imádok turizni.

Olyan nagykert keresek,ahol magánszemélyeket is kiszolgálnak,van válogatási lehetőség,valamint lehet csinos,divatos női felsőket,koktélruhákat,egész ruhákat találni.

Eddig a Horgonyruha és Ruha-mix tűnt szimpatikusnak.

Előre is köszi a segítséget!

2281. petrikek (válaszként erre: 2278. - Lyrak)
2014. febr. 21. 05:37
Lehet kifogni nagyon jó bálát és lehet kevésbé jót.. ár-érték arányban nem rossz szerintem.
2280. petrikek (válaszként erre: 2276. - Ancsa0311)
2014. febr. 21. 05:37
legyen szerencséd, sok sikert
2279. petrikek (válaszként erre: 2275. - Sorean)
2014. febr. 21. 05:35
Tényleg? Jó a dumája az biztos... hát én meg ismerek többeket, akiknek nem ez a véleményük Ákosról.... (én is ismerem személyesen), de mindenki döntse el maga...
2278. lyrak
2014. febr. 19. 18:32

Sziasztok!

A pesti amerikai nagykerről (45 kg-os préselt bálák) mi a véleményetek? Ismeri valaki?

2277. Ancsa0311 (válaszként erre: 2273. - Edit9600)
2014. febr. 19. 09:04
Teljesen igazad van!Ezt most már Én is tapasztaltam,de úgy gondolom,hogy fel kell venni a "harcot" az olyan kereskedőkkel szemben akik tönkre teszik és elnyomják a tisztességes nagykereket,így vevőket veszítenek el,mert a pénzüket olyan árúba fektetik ami eladhatatlan,üzleti tevékenységre nem alkalmas.Ezzel a fogyasztó védelem foglalkozik,a következő lépésem ez lesz,hogy panaszt nyújtok be és vizsgálatot kezdeményezek.A GLH kft. a Háda üzleti partnere,beszállítója már hosszú évek óta,kamion számra vásárolja meg tőle a géprongyot,melyet a GLH ipari géprongynak válogat le,melyet bebáláznak,és Európa szerte,sőt Afrikába is szállítanak.Sok kereskedő jár Angol stb...nyers door-todor gyűjtésből úgymond %-os arányban válogatni hozzájuk.A legnagyobb cég M.országon.Rendkívül tisztességes korrekt cég.Akinek sok befektetni való pénze van ezt ajánlom.De már nem GLH néven fut,mert külön vált a játék készítő cégtől(Jumbo nagyker.)A telephely is átköltözött az ipari parkba(Sz.fehérvár)
2276. Ancsa0311 (válaszként erre: 2255. - Petrikek)
2014. febr. 19. 08:19
Örülök,hogy ennyire tapasztalt vagy :)A majdnem 500 kg.-os bálát fel sem bontottam.A kis zsákot ami 25 kg.-os krém-extrának lett hirdetve azt néztem át,de már egyszer írtam mi volt benne.A nagy bála le van drótozva,de két oldaláról fel tudtam hajtani,így bele láttam,egyértelmű,hogy értékesíthetetlen sz@r.Voltam ingyenes panaszfelvételi napon a bíróságon,az ügyvéd nő elmondta nem lesz egyszerű,de bizonyítható.A bála sértetlen,és szakértő be tudja vizsgálni,a minőséget,és az áru honnan származik.A híváslistát lekértem a szolgáltatómtól,melyben percre pontosan szerepel mikor beszéltünk.Pl.írtam egy emailt,mely után pár percre jött egy sms.Ennek a tartalma természetesen meg van.Már azt is írtam,hogy köteles szavatolni a kereskedőnek az áru minőségét,vagyis amit hirdet annak valósnak kell lennie,mert ez már ha nem így van ez megtévesztés,csalás,más kárára elkövetett anyagi haszonszerzésnek minősül.Őneki tudnia kell mit árul,még akkor is ha úgy kapja az áruját,hogy be van bálázva.Én mint magán embernek miért kellene tudnom,hogy pl. az 500 kg.-os extra minőségű bálát nem lehet ilyen olcsón megkapni?És sokan ezzel élnek vissza,Én is naiv voltam,ezért van hogy sokan vagyunk akiket így átvertek.Egyébként több mint 5 évig a GLH-nál dolgoztam,és épp ezért a minőséget ismerem,de a piaci árakat nem,mit mennyiért lehet kapni,és nyilván mindenki a jót keresi olcsón.Annak is örülök,hogy neked kicserélték az árut mikor minőségi kifogással éltél,Ő biztos egy tisztességes kereskedő,és szerencsére vannak ilyenek is.Mindegy az első lépéseket megtettem amit a bírónő ajánlott,várom a fejleményeket,és akkor lépek tovább......Üdv.
2275. Sorean (válaszként erre: 2274. - Petrikek)
2014. febr. 19. 06:30
Az Ír használtruha működtetőjével, Bedő Ákossal beszéltem (aki az egész magyarországi, romániai franchise rendszert üzemelteti Pápáról) és elmondta, hogy ők az Angliában működő magyar illetőségű Ruhatengertől kapják az árújuk legnagyobb részét. Én úgy tudom, ők (az ír használtruha) a nevükkel ellentétben leginkább angol ruhával kereskednek. Egyébként nagyon korrekt a pasi, csak drága, pedig iszonyat szép ruhái vannak és válogatási lehetőséget is biztosít.
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook