Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Van olyan bolt/kereskedő aki vintage ruhákat keres?
Illetve kötött ruhák?
Szia!
A Rongykiralytol ne vegyel atveres az egesz ceg.Az aru selejt es orulj ha egyaltalan elkuldi.En vettem Hadatol,teljesen korrekt,jo ar es szep aru.
Sziasztok! Én még csak augusztus óta csinálom az üzletet, voltak nagyon mély pontok amikor éjszakánként nem aludtam... A tapasztalatom az hogy a legtöbb nagykereskedelem hirtelen szeretne nagy bevételt, és ennek mi isszuk meg a levét :( Volt már krém amit a kutyám alá sem tettem volna..
Ebből tanulva csak válogatási lehetőség esetén vásárolok! A fél év alatt 7 partnertől búcsúztam mert az első pár alkalommal minden rendben volt, majd szépen kezdtek eltűnni a jobb darabok, helyette bolyhos, foltos, szakadtból válogathattam. Rengeteg stressz és utána járás árán talán most elmondhatom jó hogy nem adtuk fel! Sikerült egy korrekt nagykert találni,reméljük hosszú távú lesz!:) Mindenkinek szép árut és sok vásárlót kívánok,ès ne adjátok fel idő előtt!
Egyetértek "edit9600" hozzászólásával.
Nem szabad 500 kg bálát venni!Az nem originalt. Bevan bálázva itthon a maximum első osztályu ruha!
Egyszer majdnem én is belefutottam egy ilyenbe.Az volt a szerencse hogy felbontattam és láttam milyen rossz.
Én csak a zsákos árura esküszöm. Már lassan fél éve hordom az extra árut és még egyszer sem volt vele gond!A legdivatosabb ruhák vannak benne minden alkalommal.
Szóval vigyázzatok az originált bálákkal.
Üdv
Anna
Üdv!
Én még új vagyok itt. Olvasgatom az írásokat de nem igazán tudtam kibogozni a door to door vagy konténeres gyűjtésű ruhanagyker fellelhetőségét vagy elérhetőségét. Nekem kizárólag ilyenre lenne szükségem mert a jelenlegi beszállítómnál akadozik a beszerzés. Angol nem érdekel mert kint csináltam a begyűjtést tudom mik vannak bennük. Elsősorban Osztrák érdekelne.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Inkább hagyjuk már ezt az 500 kilós nagy bálás "ORIGINAL RUHÁT".
Senki ne vegyen ilyet mert mert a géprongy minőség! Tanuló pénz...
Az original ruha azt jelenti , hogy nyers gyűjtőzsákos ruha ami szatyrokban,kis zsákokban van. Nem pedig 500 kilós nagy bálában.
Olyan vicces amikor valaki az 500 kilós szemétre,géprongyra mondja azt ,hogy original ruha.
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek