Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jaj te, semmi gond, hát ebből is látszik ahány ember annyi megoldás :) Nekem amint lazábban lett feltéve, rögtön vinnyogtam érte, hogy nem jó, szedjük le, tegyük fel megint, akkor éreztem hogy jó! Igaz, az orvos nekem erről nem mondott semmit, én magamban éreztem ezt a dolgot hogy jó szoros legyen minél szorosabb. Talán a tudat, hogy akkor lehet hamarabb tapadnak össze a szövetek, nem tudom!
Ki fogom próbálni a hasszorítós bugyis kocogást, de nem kapkodom el egyelőre :D
Még mindig nem jó érzés hogy semmi nem szorítja a hasam, nem tudom mikor fog ez megváltozni. Majd alakul remélem! :)
Szia Cukorszirup!
Ne haragudj kérlek, jogy belevauzok, de az én orvosom külön felhívta a figyelmemet, hogy nem szabad nagyon erősen megszorítani a haskötőt.
Nekem is úgy esett jól eleinte, de azt mondta, hogy ha annyira szoros, akkor a vérkeringés nem tud jól működni azon a területen, és ez hátráltatja a gyógyulást.
Én a futást haszsorítós bugyiban kezdtem, és bár a kondim a 8 hét kihagyás miatt a béka hátsója alatt volt két emelettel, de a hasam egész jól bírta.
Lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnod inkább a szorítós bugyiban kocogni.
És még egyszer elnézést a kéretlen tanácsért. :-)
Csikok! Tegyél fel képet hogy lássuk mi a helyzet mert van egy olyan gyanúm, hogy semmi gond nincs csak éppen te is padlón vagy amin mindannyian átestünk :(
Czuczorka! Az nem gáz ha sok savó jön, belőlem miután kivették a csövet ÖMLÖTT, mindent összekentem, a kötést, a bugyit, a hálóinget, az ágyneműt, pedig napi 3X voltam eleinte átkötve itthon! Csak azt nem értem ha kijön magától a savó akkor miért kell visszamenned a kórházba? Hiszen jön magától...
Nekem az orvos azt mondta, és ezt ajánlom neked is mert nekem is sokat segített, hogy mikor leveszed a kötést és fekszel a hátadon, a lyuk körül alaposan nyomkodd ki! Nagyon sok trutyi, a sűrűje, meg elhalt zsír nem tud magától kijönni csak akkor ha rányomsz! Gusztusos tudom :D De az orvos azt mondta nekem azért is nyomkodjam át napi 2X, hogy ne zárjon be a lyuk... nyitva is volt azt hiszem 5 hétig :)
Ez mar sajnos nem mélypont.. 7hetesen teljesen jól látszik ez nem az amit vártam
Wifinel teszek képet
Kepet kérünk! Mindenkinel van egy mélypont, nem biztos, h olyan szörnyű mint aminek látszik!
Ildi: Szerintem én is igy fogom csinalni! 😊
Megbantam az egészet..
Nem szép a hasam.. Mar most tudom hogy újabb műtétet fogok csinaltatni.
Kar volt minden fáradozás kínlódás
Jó az Adrienn is, tegnap kimostam és vállfán azonnal megszáradt :)
könnyű vékony :)
nekem haskötőből nem volt váltás, míg száradt addig befásliztam a kötést és pihentem
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?