Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Aha, megnéztem!
Tényleg azt írja a honlap csakhogy félreérthetően van megfogalmazva a leírás! Háromszor is elolvastam mert nem hittem a szememnek!
Egy vesszőt raktak be a vagy szócska helyett mar a legelso bekezdesben es total felre lehet erteni az egeszet! De ha a vesszot kicsereled a "vagy"ra akkor mar ertelmes a dolog.
Utana meg lepesekrol beszel, de vegtere is szetszedi a beavatkozasokat. 4-6orat ir egy beavatkozasra ami pontosan egy kombinalt 1+1 terulet megmutesenek megfelelo ido.
Amugy meg tok egyszeru. Szakadjak meg de mar kivancsisagbol is felhivom oket holnap. :D
Nem ertettel felre valamit?
Nekem 5 mutetem volt eddig nagy fogyas utani. Biztos vagyok benne h valami felreertes van a dologban.
Meg sem tudnal hetekig mozdulni az agyban! Sot! Agyban fekudni sem tudnal mert nincs olyan resze a testednek amit ne mutottek volna.
8 ora?
Hasplasztikam 4 ora volt.
A derek+felkar 3,5 ora
A comb meg 4,5 ora.
Ez itt maris 12 ora es akkor kellettek meg kiegeszito mutetek mint a zsirleszivas.
En nem tudom milyen orvosok dolgoznak a Davinchiben hogy ezt 8 oraba berakjak. Nem gondolom, hogy egy ilyen nem terhelne le eletveszelyesen a szervezetet.
Tuti felreertes van.
Szerintem egyszerre minden horror! Magánklinikán rám akarták erőltetni a kombi has+mellplasztikát!
Örülök hogy nem vállaltam!
Normális helyen amit te szeretnél tuti nem csináljàk egyben max két terület/ alkalom!
Meg gondolj bele mennyire hátráltatná a gyógyulást ha a testednek egyszerre annyi felé kell koncentrálni! Még a két terület együttes műtéte esetén is lassabb a felépülés és sanszos hogy valamelyik "kárát" látja!
Nyilván a Te döntésed azért kérdezz szakembertől alaposan utána!
Nézd meg a Davinci ( Pécs) honlapján fogyás utáni korrekcio a neve.
Pontosan azokat a területeket érinti amit Te is mondtál. Ott kb 8órás műtétet ír azt hiszem. De mástól is hallottam, hogy Pesten tb-s plasztikai sebész is csinál.
Na mindegy akkor nincs tapasztalat ez ügyben😏
Szép estét Nektek.
Hat olyan nincs.
Nem csinalnak olyat a dokik mert fizikai keptelenseg.
Fogyas erintette teruletek:
Has
Derek
Felkar
Cici
Comb
Ez tobb mint 10 oras mutet lenne, ellenketo iranyba kell a bort fesziteni, mozgaskeptelen lennel es siman bele halhatsz ekkora sokkba. Ilyet senki nem csinal. Max 2 egyben. Mint a cici+has vagy a derek+felkar.
Sziasztok, itt új vagyok és szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Elölőször is, hogy aki magánban csináltatta a plasztikát az melyik magánklinikát ajánlja??
A másik, hogy olvastam arról, hogy megcsinálják a fogyás utáni korrekciót tokától combig egyszerre.
Erről esetleg vélemény?
Sziasztok!
Egész éjszaka nagyon fájt a sebem egy része, mintha valaki körömmel kapirgálná kb. ;) ez mi lehet?
Más: segítsetek kérlek, milyen krémmel érdemes kenni a sebet?
Köszi
En is igy voltam!
Olyan szorosra huztam a haskotot h 3-4 falat volt egy etkezes! Siman leadtam 3-4 kilot a labadozas alatt... de en tokre orultem neki!:D
A nehezbb kajaktol hasmenesem volt meg eleg sokaig vissza akart koszonni a gyomrombol. "Fel-felbufogtem" bocsi a kifejezesert.
Csak akkor mult ez el amikor lazult a haskoto.
Sziasztok. Igaz, már az ötödik hét végén de elkezdtem írni a naplómat. Minden a lehető legnagyobb rendben van, még mindig nem tudok panaszkodni!
Néztem a feltöltött fotóitokat, nagyon szépen lettetek!! :)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?