Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én másfel hét után kb egyenes voltam, igaz nekem nem volt izomvarrás. Ezen kívül mindent megcsinàltak, áthelyeztek.. :D
Fájdalmam sem volt egyáltalán, ha nem látom a drének eltávolításánál a varratokat komolyan elhondolkodtam volna rajta h egyáltalán műtöttek-e?! :)
Már izgatottan várom!
Annyi kérdés kavarog a fejemben!!
Altatásnál kaptatok katétert? Meg Neked befáslizták a lábad műtéthez? Neked is Honvédban volt ha jól emlékszem! Nekem azt mondták fáslizzák! Csak azt nem beszéltük hogy azt nekem kell vinnem? Mondjuk ha igen még biztos lesz módom ott a gyógyászatiban venni...?!
A te életed, természetes ha vágysz rá, hogy fiatalon szep legyél. Ha így érzed mit számit az, hogy ki mit gondol/mond? :) Ha úgy érzed itt az idő, akkor itt az idő. Hidd el vagyunk itt egypáran akik be voltak rezelve a dologtól, mindenki mas okok miatt mondta azt h lehet h nem kéne de a többség aki itt van mind mégis kés alá feküdt. Komoly hasi műtét, ami nem egyformán viselte meg itt a tagokat. Volt aki a mai napig szenved az eredményyel( vagyis annak hiányával) míg más két hét alatt futni tudott. Rádásul lehet h a terhesseg nem fogja annyira megviselni mint ahogy mondják. Nem tudhatjuk. A te életed, jogod van a döntésedihez és a hibáidhoz is. Valahol olvastam egyszer h minden amit tettünk akár jó akár rossz segített h azzá váljunk akik ma vagyunk. Csak egy dolog szabad megbánnunk, azt amit elmulasztottunk, hiszen a hibáink is hozzájarultak a fejlődésünkhöz.
No nem filozofálgatok, az en élete, nem a te életed. Súlygondom komolyabb sosem volt, nem is mondhatom meg ezért mit kellene tenned vagy érezned. :) Én csak azt tudom amin én mentem át.
Ha ennyire vágysz rá ne halogasd. Döntsd el. :)
Sajnos egyet kell értenem a dokiddal. Ha rákeresel Caramell feleségére, nem jut eszembe a neve de nagyon szép vékony lány bejön egy két kép róla h a terhessége mennyire tönkre tette a hasát pedig nem hízott el. Ő is azt nyilatkozta, megvárja a kistesót csak utána műtteti meg. Sztem így logikus. A terhesség nem kímél. De minek nagy hasi műtéttel kockáztatni többször is?
Az én hasam se volt szép, zavart de amíg azt nem mondtam nem lesz több baba nem is mentem volna el műtétte. Nyílván nem arról van szó ha becsúszuk egy gyerek műtét után ne vállaltam volna de alapvetően nem erre készülök. Persze nem vagyunk egyformák senki vèleménye nem kell befolyásoljon csak ha felvetettef leírtam h mit gondolok róla.:) Ha pedig belevágsz nincs más hátra mint előre, szemet bcsukni és tenni a dolgod.:)))
Sziasztok!
Voltam ma nőgyógyásznál és azt mondta hogy ő szülés előtt semmiféleképpen sem javasolja a hasplasztikát mert azt mondja a seb nem fog tágulni és sokkal csúnyább lesz mint valaha. Most őszintén elbizonytalanodtam mert nem akarok még így leélni x évet ilyen csúnya hassal de van benne valami amit mond..Valakinek van ebben tapasztalata??
Az érzékelés alakul, az egyik oldalon elég szépen visszajött, a másikon még simán hasbavághatnak fel sem tűnne. :)
A duzzanat kitartó. Úúútálom. De együtt élek vele, mintha lenne egyéb opció ugyebár, de egyszer elmúlik állítólag. :)
Olvastam h asszimetrikus vagy valahol. Nem lehet h csak duzzanat/ödéma miatt? Nagyon intelligensen fogalmazod meg, én simán csálénak vagy kacskának neveztem volna magam. És akkor még nagyon kultúrált voltam. :DDD
Nézegettem női önvédelmi tanfolyamokat, és közben ráakadtam a Café Csigára. :))) Ha túl sok szabadidőd lesz meghívlak oda eccer. :)))
Szeva:D
Lusta csiga!!!!! :D
Mi a helyzet pocakfronton?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?