Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szép reggelt Mindenkinek!
Hasplasztika utáni hegkorrekció tapasztalatokról érdeklődnék.
Érdemes belevágni?
Valóban szép (szebb) lesz a heg?
Mennyi idő a felépülés?
Köszönöm ha válaszoltok!
Mosolygós szép napot kívánok Mindenkinek!
Köszönöm. Nagyon kedves vagy.
Valahol április vége, május eleje a határ. Megpróbálom összehozni még addig. Ha lesz valami változás, természetesen beszámolok róla.
Igen, tényleg nagyon jó megoldás, ráadásul biztonságérzetet ad, ugyanúgy, mint a hasplasztikánál.
A levétellel nem sok gond van, itt nem kell fekve levenni, kivárni, stb. mint a hasnál. A felvétel picit körülményesebb, leteszem az ágyra, ráfekszek, addig igazgatom magamat, meg a haskötőt amíg megfelelő helyzetbe kerül, aztán összecsatolom.
Dr. Falus Gábor az orvosom. Ő műtött Győri főorvossal, meg egy új orvossal, azt hiszem Haller dr.-nak hívják.
Rengeteg új arccal találkoztam. Doktorok, nővérek egyaránt.
Szia Husimaci! én 6 hétig hordtam a haskötőt, doktorúr a hat hetes kontrolon azt mondta hogy vegyem le, mert dörzsölné a vágás vonalát a sebet; nyugodtan megpróbálhatod elhagyni
az orvosod mit mondott? meddig kell hogy viseld?
Minden rendben lesz Nikolka! teljesen természetes az egészséges drukk és izgalom :)
mi itt sokan fogunk neked szurkolni/drukkolni csütörtökön! 🍀🍀🍀
nem vagy egyedül!
a párod ügyesen elfogja látni a kislányotokat, és biztosan megtudnak együtt téged látogatni :)
Hat ez igy nem tul jo, de remelem minden ugy alakul majd, ahogyan szeretned, es jo, még ha ez esetleg hosszabb ido is. A nyarral kapcsolatban egyetertek...
Aztan kitudja, csidak mindig vannak... Hatha belefer meg, hisz az ev hosszu! En drukkolok, remelem majd beszamolsz nekunk.
Köszönöm
Hát, a hasam ugyanúgy van mint ahogy volt. Szeretném megcsináltatni az elvesztett köldökömet, meg egy hegkorrekciót is szeretnék. De az a gond hogy minden csigalassúsággal megy. Meg az, hogy bármilyen kis beavatkozásról van szó, egyszerre csak egyet csinálnak. Augusztus óta birkóztam az orvosommal a mostani műtétemért. Nyáron meg nem szeretnék műtéttel foglalkozni. Úgyhogy, nem tudom ebbe a "szezonba" belefér-e még az, hogy rendbe tegyük a hasamat.
Köszi, aranyos vagy
Nem fásli volt... Igen, a jó öreg haskötőt harmadszorra is elő kellett venni. Ez van rajtam, hónaljig felhúzva.
Szia Tibor! hú de izgalmas sztorid volt már megint :) jól döntöttél!
biztosan sikeres volt a beavatkozás és látható szép eredményt hoz :)
gyors gyógyulást neked és jó pihenést ☺
nem is te lennél ha nem vezettél volna hazáig 😆
milyen kötés van rajtad! ? fásli?
a köldöködről volt valami megbeszélés! ? várjuk a fotót!
Most valami furcsát érzek, nem igazán félelmet, inkább izgalom. Van egy kislányom, aki pont a műtétem napján tölti a 2 évet, talán miatta aggódom. De biztos nagyon jól ellesznek apával. Pont 2 éve lesz, hogy császárral szültem :) Azzal szokak viccelődni is, hogy 2 évente vágnak :)
Inkább az jár a fejemben, hogy minden rendben legyen.
Ki mennyi ideig hordta/hordja a haskötőt?
Pénteken leszek 7 hetes...
Sziasztok Lányok (Fiúk)
Már régóta szerettem volna egy felkarplasztikát csináltatni... Aminek most jött el az ideje (több hónapos egyeztetgetés, halasztgatás után), mult hét pénteken... De aztán olyan dolog történt velem, amit most is megmosolygok.
Szóval, csütörtök jelentkezem a Honvédba (műtét időpontja péntek 12 óra). Délben vizit, az összes orvos megvizsgált élükön Debreczeni főorvossal. És hát... Lebeszéltek a felkarplasztikáról. Mindannyian egy véleményen voltak, miszerint meg lehet csinálni a beavatkozást, de nemm érdemes. Nincs annyira kinyúlva a bőr, hogy érdemes lenne érte bevállalni egy ilyen nagy heget, ami ráadásul lassan és sokszor csúnyán gyógyul.
Inkább a hónalj alatti bőrfelesleget szerették volna eltávolítani (nem tudom, milyen plasztikának lehetne ezt nevezni).
Valóban, ezen a területen is jól látható bizonyos testhelyzetekben a kinyúlt bőr torlódása.
Szóval, a lényeg, hogy választanom kellett a két beavatkozás között, vagy ez, vagy az, egyszerre a kettőt nem csinálják. Úgy döntöttem, hogy elfogadom az orvosok egybehangzó véleményét és az általuk javasolt területet fogom megműttetni.
Nagyot nézett mindenki a családban és az ismerőseim között is, hogy csütörtökön bementem a kórházba felkarplasztikára és hétfőn meg hazajöttem a hónom alatt egy-egy 20 centis vágással.
Maga a műtét nem volt vészes, sem az elalvás, sem az ébredés nem volt kellemetlen, a fájdalom is elviselhető volt. Ami húzós egy kicsit, az a korlátozott mozgás. Nem csak a heg gátol a mozgásban, hanem az is, hogy a kimetszett rész mellbimbó felőli részénél levarrták az összeillesztett részt az izomhoz, hogy el ne húzza oldalra a mellbimbót... Majd meglátjuk...
Úgy jött össze, hogy nekem kellett hazavezetnem (bő 200km), hát nem volt egy leányálom.
Majd rakok fel képet...
Én nem tudom milyen "lény" vagyok de egyáltalán nem féltem műtét elött. Olyan furcsa volt. Még mikor a műtőbe toltak és kérdezték is mondtam nem félek furcsálták kicsit.
Mikor már készítettek elő a műtétre is olyan megnyugvást éreztem inkább, hogy végre eljutottam odáig és megszabadulok végre attól a rondaságtól! Én nagyon biztonságban éreztem ott magam! Pedig korábban azt gondoltam majd eliszkolok a műtőasztalról, de ott semmi ilyen érzésem nem volt!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?