Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Nekem közbejátszik szerintem az is, hogy abba hagytam az intenzív tornát, és a diétát.
Mert ugye ismét eszek kenyérfélét.
na ez nem is rossz ötlet!!
ha 1 macskát is beengednél az meg pókhálózna
igen mert már a harmadik baba lesz..jobban látszik.
Evivel alig látszott a 20. héten sem vették észre...Vikivel már a 14- héten simán!!!
::))Ez így szokott lenni!:)Nem olyan régen szültél,még lazábbak a szöveteid,azért látszik jobban!
De amúgy is.....hisz már 14 hetes vagy nem?:)
Nem haragszom.
Mondtam már a kutyának kap rongyot a lábaira, és ahogy mászákl fel is türüli a lakást.
Akkor tarts velem!:)
Én Marci után 20 kilót adtam le!::))
Híztam biza 3 kg.
És elég nagy pocakom van, viszonyítva, hogy Melivel semmi nem volt a 20. hétig.
Zoli épp mondta, hogy már kár tagadni, vagy titkolni, mert látszik.
menni fog!!!!
10 kg nem sok....
Az is jó....de én kint tekerek az előtérben....ott csak cd van!:)
Most hogy állsz?Írtad,hogy Rékára tornászol....híztál már?Van pocid?
szerintem igen
de be írhatjuk magunkat is ha szeretnétek! ja és a baba neve mögé zárójelbe meg a névnap mert külön annak nincs hely
nem lesz kosz! felesleges minden nap csilli-villi házat puceválni...az alap tisztaság megmarad, én vasárnap mostam fel utoljára...a konyhát ma feltöröltem mert muszáj volt, naponta többször felsöprök és csillog a járólap.
Holnap lesz takarítás...ma főztem, hoxáztam, gyerekeztem, mosogattam, teregettem...ennyi bőven elég.
Bizony!
De én már megküzdöttem a kilókkal, ami most csak úgy pattan vissza rám. De nem érdekel, majd megint leadom.
Edig tornáztam Rékára kismama tornát, de mióta tudom hogy kicsit kinyiltam, nem kockáztatom azt sem!
Jajjjj de cuki vagy!:)
Csak tudod van ám tükröm....én is látom,hogy egy tizessel kevesebbnek kéne lenni!:(De meglesz!:)
Rám se fogtok ismerni!::)
Én tv-t néztem közben.
de tényleg uncsi ha nincs mi lekössön közben.
Adatokat?Küldöm is!:)
Csak a gyerekeké kell ugye?:)
Köszi!
Ráadásul olyan uncsi!:)Zenét hallgattam közben....Te hogy szoktad?