Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Bevallom nekem egyik csaj sem szimpi most.
De az előző adagban a srác az tényleg jó volt.
De ha most igazságos akar lenni akkor a kis szőke fog nyerni, mert az tényleg jól tud főzni.
Én is igazi bőgőmasina vagyok.
Szokott lenni a Gordon Renzis műsor előtt a házelújítás, na akkor mindig bőgök.
ez szép!
a másik véglet itt gürizhetsz 20 évig is...még vendéges is alig akadnak most az éttermekben sajnos:(
Oké!
Mi is sokat szoktunk dumálni amikor nálunkeszik valaki, hogy érdemes lenne a kajámat árulni, ert isteni.
Főleg a pizzámat imádja a jó nép!
Így van...szépen nyugodtan két munka között iktass be pihit!!!!
és ne sírj...az sem tesz jót! könnyű mondani mi?
én is hiperérzékeny voltam terhesség alatt.
még egy reklámon is bőgtem...vmi kutyamenhely-et reklámoztak...és árva kiskutyákat mutattak...
Muszály volt helyreraknia azokat a tulajdonosokat.Borzalmas volt némelyik konyha:(
De ez a műsora is tök jó:)És a fődij a Las Vegasi éttermének a vezetése részesedéssel:)))
Én ma apát ijesztetem meg.
Mire megfőztem meg kiporszívóztam felmostam piszkosul elkezdett fájni a derekam. Úgy mint amikor meg akar jönni.
Én is megijedtem és látta rajtam a félelmet. Féltem hogy valami baj van. így lefeküdtem és a bőgéstől el is aludtam ebéd után. Csak a külön tanár telefonja ébresztett fel.
Na apa előbb hívott hogy hogy vagyok, és fáj e még a derekam. Fél, met ugye elkezdett már nyílni a méhszájaqm, és ha tovább nyílik, vagy más közbejön irány a kórház, és ptyeregve mondta hogy nem akarja elveszteni a babát. És tudja, hogy abba én is belehalnék. Na szerintetek én ezek után hogy bőgtem?
De most tanultam a dologból, pihi, és letojni a lakást!!!
szia
de erre van szükség mert az étterem tulajdonosok nagyon el vannak szállva...néhány konyhától felfordult a gyomrom!
amúgy nekem ez az álmom...legyen egy éttermem, csak magyar és székely ételeket készítenék, honfoglalás kori díszekkel ... na majd ha nyerek a lottón jöttök vacsira:))))
Már van mit a tejbe aprítania igazad van.De valahol mondta hogy az első étteréhez kölcsönt vett fel.Nagyon sokat melózott stb..Vitte is valamire.Tuti jól főz:)Elmennék az egyik éttermébe vacsizni:)
Majd ha nyerek a lottón:))))))
Sziasztok.
Azt a műsorát is imádtam:)Nagyon bírom a pasit:)Kicsit bunkó stilusa van,de biztos jó szakács.
de attól még lehetünk mindketten hülyék:))))
csak vicc vót ám!!!!
hiányzik a naplód:(
nem vagy hülye...én is így vagyok vele !
de rendes mert mindig megkérdezi hogy vagyok nagyon fáj? sztem látja rajtam hogy nem vagyok a toppon...
én is még pasizok, de most kibál apa hogy barátok után filmet nézünk!!:(
dehát szegény mostanában hanyagolom, mert piri alatt utálom ha közeledik
Szia Ági!
Várunk nagyon, siess,mond a fiadnak, gyors tente, mert anya csacsogni akar a neten.
Mi is mma mostunk hajat, mert mióta nincs olyan melg, csak 2 naponta mosunk és ugye a nagy loboncot meg is kell szárítani. na azt nagyon utálja, de végre ma már nem bőgött közben!!!
Sziasztok!
Majdnem megijedtem, az elmúlt 1 órában nem akart menni a netem..., de megjavult..:-))
Tündinek sikerült a meló? :-) Jaj de jó!:-) Még nem vagyok, de később leszek, Domi még ébren van, az előbb fürödtünk és hajmosás volt! Utálja, de nagyon!:-))