Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:) (beszélgetés)
Viki sem szeret öltözködni meg pelusozni...ő is szalad el...
klimax??? de jó:)
de amúgy igazad van...naponta 5-ször átöltözöm mert leizzadok!
Egyem is meg, hagyja magát, tudja, hogy hamarabb szabadul! Domi meg még pelenkázás alatt is elmenekül(ne)! Lógó pöccsel menekül ki a szobából!:-)
Én is beleőrülök, hogy hogy öltöztessem fel a gyereket ha lemegyünk. Ne legyen lenge se az öltözete, de túlöltöztetve sem.
Ebbe a hormonok is besegítenek...
Na akkor érti hogy ez miatta van és nem ellene.
Érzi, hogy jobb lesz az orrszívás után.
mikor süt a nap dög meleg van, kicsit beborul szinte fázom...és az izzadt hátamon futkos a hideg...
Jöhet! nyitom az ablakot!
Na akkor épp ezért fáztál meg!
Nem volt ki betakarjon.
igen? és így kérted vagy van neve?
Azt se tudja az ember hogy öltözzön fel. Rólam tegnap reggel 9-kor a postán már szakadt a víz. Olyan meleg volt, pedig rövid ujjúban voltam. Tegnap is , ma is vagy 30 fok volt.
Csak délutánra ment el az esze. DDD
De komolyan, mert nyávogva ébredt 2 és fél óra alvás után.
De délután már nélunk eléggé be volt borulva.
igen:(
de már önként felfekszik az ágyra...csak néha hasra aztán mondom neki forduljon meg:)
annyira aranyos meg tudnám zabálni:)
Azért kibírom valahogy:)
Viszont a mellkaskenőcs nekem is használt.Egyszer sem keltem fel arra hogy bedugult az orrom:)))
én is így vagyok vele...már fáj a torkom:(
Náthás? Szegénykém? Akkor megint szívni kell az orrát?
Éjjeles ugyhogy sajna nem ezért fáztam meg:)))
Reggel majd megfagyok mikor viszem a Tomit oviba de mire hazafelé jövök már melegem van:(
Szia Csilla!
Aha, szerintem a front. Mondjuk itt ma meleg fülledt idő volt, de állítólag holnapra itt az eső.
Meli nem nyűgösködött ma?
Vagy kakaóscsigával, vagy bukrtával, vagy fánkkal, vagy töltött kaláccsal.
ÉHES VAGYOK!!!!!!
szegény:)))
én olyan fáradt voltam reggel...alig aludtam éjjel és komolyan vártam a reggelt hogy felkelhessek és főzhessek:))) nem vagyok normális tudom!
Apa kitakart? :-) Viccen kívül, már nem könnyű megfázni, hidegek a reggelek sajnos. Nekem meg a fejem fáj.
Igen a pizza tészta szélére, és úgy hatom vissza a tészta szélét.
Szia Ági!
Nálunk alszanak a lányok, nem kellett sok beájultak!
Viki náthás de már jobban van!
Szegény Dettike náthásan,lázasan bablevest meg pogit csinál holnap:)
Én is úgy szoktam az utobbi időben. De szojktam kolozsvári szalonna és debreceniivel készíteni. De az sem olcsóbb kivitel.
További ajánlott fórumok: