Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Szia!
Barnás, vagy pirosas?
Sziasztok! Van itt valaki? Lenne egy nagyon ciki kérdésem, elnézést előre is...
Szóval szombaton kellett megjönnije. Egész nap semmi, majd vasárnap hajnaltól, ha pisilek az véres kicsit, a papíron látszik a vér, de a betét teljesen tiszta.
Mi lehet ez? Fel nem fáztam, azt érezném...
Járt már valaki így?
Ma reggel a férjemnek szóltak, hogy bárányhimlő van az oviban, kérdezze meg tőlem, hogy hagyhatja-e a gyereket. Pannika elkapta a nővérétől, aki akkor volt ovis. Kb. 1,5-2 éves volt. Nagyon könnyen átvészelte. Úgyhogy mondtam, persze, maradjon, már volt himlős. Mire mondja a párom, miattam kérdezték, haza ne hozza nekem. Olyan jól esett, hogy ezzel is foglalkoznak! Már többször észrevettem, hogy ha például kisbaba születik, az óvónéni is végig izgulja a napot, majd örömmel újságolja mindenkinek a csoportban. Végül is, mindig hozzájuk kerülnek a kistesók is. Érdekes lehet végig kísérni egy terhességet, majd izgulni szüléskor, látni cseperedni a babákat és 3-4 évet vele lenni azután. Ilyenkor azt érzem, teljesen jó helyen volt a nagy is, most a kicsi is, (vegyes csoport), olyan, mint egy nagy család!
Gratulálok a keresztelöhöz:) az annyira szép és meghit tud lenni.Nekem személy szerint a szük körü ünneplések jönnek be a sok vendég fusztrál már csak amiatt is ,hogy mi is pici házban lakunk.Ruhákat mi is folyamatosan tegnap az egyik betegünk megkérdezte hogy mit várok és nem haragudnék.-e meg ha hozna nekem néhány rózsszin tipegöt ez annyira aranyos volt...
:D 1 vendégünk lesz, a keresztanya:DD. Nem, úgy döntöttünk, most nem hívunk ki senkit, mert amúgy sem férnek meg együtt az én szüleim a férjemével, nemhogy ilyen kicsi lakásban...Egyszerűen nem férnénk.
De azért lesz ünnepi ebéd utána.
Jajj, de jó! És hány vendéged lesz? Édesanyád is ki tud menni hozzátok? Mivel készülsz?
Ja, nem is mondtam: szombaton keresztelő!!! :))
Jól haladtok a babavárással. Ez olyan izgi! Nagyon szerettem ezt a gyűjtögetést... Bár én nem gyűjthettem sok mindent, mert mindenünk megvolt. Most meg meg kéne már válnom egy csomó cucctól, de nem visz rá a lélek. Olyan szépek ezek a picii ruhák!
Jaj, szegény, jól rátok jár a rúd! Remélem, végül rendeződik a helyzet a férjeddel! A gyerkőcöknek jobbulást!
Na egész jól haladtok a baba várással:)Nekünk csak a ruhák vannak meg de abból rengeteg,ebbe a hónapban veszek baba kocsit a kiságyat februárban szeretném megvenni.De előtte még a lakást teljesen át kell rendeznem:)
Sziasztok!
Mi a bútort megvettük, mert sajnos már nem volt meg a lányoké. A pelenkázóra kell még szivacs, egy hordozó, meg egypár ruhát kell csak pótolni.
Tegnap sikerült nagyon sok dolgot beszerezni a babának. Igazából már csak néhány hiányzik. Mindenesetre nagyon megnyugtató a tudat, hogy már ő is költözködik befelé a lakásba.:-)
Remélem köszi aranyos vagy:-)
Ne izgulj, nem lesz semmi gond!
Nagyon szorítok, hogy minden rendbe jöjjön! Jobbulást kívánok a nagyobbaknak!
Szia!
Akkor rendesen zajlik az élet nálatok. Én meg nem tudom a cukorterhelés eredményét és ráadásul a védőnő átadta a körzetünket egy másiknak arról meg semmit nem tudok. Olyan rossz, hogy a dokihoz viszik az eredményt. Tanácsadásra csak 23-án kell mennem.
Hátha észhez térne a férjed és rendbe jönne minden. A gyerekeknek jobbulást kívánok.
Sziasztok!!!!
Jól vagyok a vizeletemben megint volt fehérje holnap meg kell ismételni.A gyürüjeimet nem tudom hordani mert reggelre teljesen bedagadnak az ujjaim, estére teljesen kifáradok.Tegnap este semmit sem aludtam mert a lányomnak begyulladt a foga nagyon szenvedett, ma huzták ki:)Viszont ma reggelre a fiam lázasodott be:(Hát otthon is össze jött minden. A férjem kissé lehiggadt, most ismét a régi viszont anyósom 3 hete levegőnek néz...és szerintem idönként ő hecceli a férjem ellenem.
Szia!
Sajnos nem tudom, mert a dokihoz viszik a leletet, ráadásul most új védőnőnk lesz úgyhogy egyenlőre megkérdezni sem tudom.
Sziasztok!
Keriné! Rendben volt a cukorvizsgálat? Tusika! Hogy alakultak a dolgaid?
Verebneb! üdv itt. Én is csak várakozóban vagyok, 14. hónapja próbálkozunk, lassan csak sikerülni fog. :-)) Drukkolok Neked is!
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Üdv a fórumon. Drukkolok, hogy minél hamarabb össze jöjjön a baba. Én 23 hetes vagyok.
Tusika!
Hogy vagy? Mi újság?
Remélem hamarosan össze jön a baba én 25 hetes vagyok és 41 évesen várom a harmadikat két szinte felnött gyerek mellett:)
Köszönöm,hogy vállaszoltál!!!De már tárgytalan a dolog!!Ma reggelre rendesen megjött,úgyhogy még várnunk kell a babóra:-(Neked szép és gondmentes terhességet és könnyű szülést kívánok!!
Szia, üdvözlünk köztünk!
Én a 31. hétben járok a harmadik babámmal. Én is barnáztam ennél a terhességemnél, de csak a várt napon, és utána.
Sziasztok!!!Buék mindenkinek!!!Új vagyok itt a fórumon!MI is a harmadik babót tervezzük,van már két fiú!!:-)Nagyon lányt szeretnénk:-)5-én kellene megjönnie de már 31 óta barnázgatok!Szerintetek mi lehet ez?Köszi ha valaki válaszol.
Nagyon csinos kismama vagy:)
Mi most kezdtük a 25 hetet..
Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek.
Nagyon szép kismama vagy, már szép nagy a pocid. Én ma voltam cukorterhelésen.
Meglestelek. Nagyon szép kismama vagy!
A gyerkőcökről nem teszel fel?
További ajánlott fórumok: