Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Örülök nagyon hogy ok a vércukrod.
Hát a legkisebb jobban van, már meg is tépte a nagyot.... Mondtam is neki, hogy ha már zsiványkodni tudsz akkor már nagyon jól vagy...
A nagy meg eléggé maga alatt van. Ma már nem hányt, de magas láza volt, lázcsillapító, hűtő fürdő...
Hát nem kívánom senkinek. Most éppen a férjem mondta, hogy rázza a hideg. Azon filóztam én mikor jövök?
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van. 1/2 6-kor értem haza a tanácsadásról. 3,5órát ültem a tanácsadáson, már nagyon türelmetlen voltam, de a doki nagyon nyugodt volt elképesztő. Szerencsére a terheléses vércukrom értéke nagyon jó lett, mondta, hogy nagyon jók az értékek. A vasam alacsony úgyhogy még növeltek a vas adagomon. Az 5 héttel ezelőtti súlyomhoz képest 0,5 kg fogytam:-) bár nem tudom, hogy csináltam.
Eddig 2 kg plussz van a terhesség eleje óta.
Bonti74 remélem jól van a kislányod?
Hát mintha valami javulás lenne... Legalább ma már nem volt lázas.
Remélem elég folyadék marad benne, mert inni sem akar, egész nap cicin lóg. Még jó hogy még van elég tejem...
De édesek, és milyen okosak!
Az enyémek is azon versengenek, hogy majd melyikük mire fogja megtanítani a kicsit. :-) Kicsit tartok is tőle nehogy el legyen majd kényeztetve.
Köszönöm szépen a dicséretet a lányok nevében is! Te sem panaszkodhatsz a nagyjaidra!:-)
Biztos, minden OK lesz, szerintem is szóltak volna már, ha lenne vmi gubanc. De azért mindenképpen írj, ha hazaértél hétfőn.
Jó ezt a hírt megosztani másokkal. Együtt tudunk örülni, izgulni.
Amikor a lányokkal terhes voltam, én is hánytam 14-16 hétig. De csak reggel, elsőként letudtam, és utána minden OK volt. A férjem mindig hozott haza egy bizonyos márkájú meggylevet, hogy mindig legyen reggelre, mert az kifelé is finom volt.:-))
Most ha kb.2-3-szor hányhattam.
Biztos sokat fognak a nagy gyerkőcök kényeztetni Téged!
Az jó jel ha hánysz, múltkor mondta a Czeizer egy műsorban, hogy azoknál nem szokott baj lenni akik erősen hánynak. Bár tudom, hogy nem valami kellemes én is hánytam a harmadikkal a 4. hónap végéig...:(
Közben tanítottam... és ki-ki kellett mennem wc-re. A diákok meg nem tudták mire vélni miért megyek ki, mikor annak előtte soha nem mentem ki óráról.:)
Jobbulást minden babának! Sajnos a húgom két picije is épp ilyen tűnetekkel bajlódik.
Nálunk még nagyon kicsi a magzat, 5 hetes kb. Dokinál még nem voltam, az még korai lenne, de már kétszer is pozitívat teszteltem, és állandóan hányok... :-(
A nagyok tudják már, nagyon örülnek neki, ajálgatják neveket, teljesen be vannak sózva.
Másnak még nem mondtuk senkinek, majd most hétvégén. Akartuk volna még húzni, de hát olyan nehéz magunkban tartani a jó hírt.
Ránk fér, mert ha így folytatódik még kórházba is kerülhetünk, azt meg nagyon nem akarom. MOndjuk ki...
Az a fura, hogy a középső hozhatta haza, de neki mindösszesen kétszer ment a hasa és kétszer felszökött a láza.
A nagyobbiknak csak görcsölt a hasa. A legkisebbet meg totál kiütötte, egész éjjel fent voltam vele.
Gratulálok Fenife a kismamasághoz. Ilyenkor mindig úgy elfog a vágy... de azért negyedikbe nem mernénk belevágni.
Nálunk a Luca nagyon beteg. A legkisebb, a 21 hónapos. Tegnap délután óta hány és megy a hasa. Most talán abbamaradt, alszik. Még lázas is. Azért iszogat, meg szerencse, hogy még szopizik.
Nagyon aggódom érte, szerintem kalici vírus...:(
Nagyon szépek a lányaid, gratulálok hozzájuk. Tényleg jobban jártok, ha most csináljátok, mint amikor a baba itt lesz.
Én a hétvégén összeszedem a ruhákat és bepakolom a szekrénybe. Megnézem mit kell még pótolni, azt még megveszem szépen lassan. Kimosni, meg kitakarítani csak az utolsó hetekben akarok.
Tudjátok babona.
Én most egész jól vagyok, hétfőn megyek tanácsadásra, remélem ott is minden rendben lesz. Akkor megtudom a cukor terhelés eredményét is, végülis jobb később mint soha.
Sziasztok, jó reggelt!
Van itt még valaki? Mostantól már én sem csak tevezek... már tuti és 100%, hogy kismama vagyok!!!
Icike-picike, de már tuti, hogy itt van velünk.
:-)))