Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Én is aránylag jól vagyok. Bár kicsit fáradt vagyok, mert tegnap 1,5 órát vasaltam nagyon el vagyok maradva:-(
Sajnos a cukorterhelés eredményét nem tudom, mert az új védőnő még nem jelentkezett. A dokihoz most nem tudok bemenni rendelésre. A jövőhét hétfőn úgyis megyek tanácsadásra és akkor kiderül. De remélem nincs semmi baj, gondolom csak szóltak volna ha lenne.
Bonti74: Semmi gond. Jobbulást a lányodnak. Majd írsz ha tudsz.
Hát náluk a középső beteg, egész hétvégén lázas volt... Azért nem is tudtam neked írni! Ne haragudj a késlekedésért, de totál el vagyok havazva. Ide is csak be-be nézek...
Remélem te jól vagy?!
Háát...Fizikailag jól.
És te? Az eredményeiddel minden rendben?
Sziasztok lányok!
Ki hogy van? Remélem a babák is és a mamák is jól vannak?
Fúúú, akkor te tényleg ne sokat várj otthon!
Mennyire laktok a kórháztól, mert mi kb. 10 perc kocsival. De nem sokat mertem így sem várni. Na le is álltak a fájások mire beértünk. Ezért tettek ki kórterembe, de ez nagyon jó hatással volt rám, mert nem is figyeltem a vajúdásra. El voltam egész nap. Én lepődtem meg a legjobban hogy már teljesen kitágultam. Szóval óvatosan!
Nem muszáj nagy fájásoknak lenni ahhoz, hogy az ember kitáguljon, én vagyok erre a jó példa. Én az elsőt is ilyen könnyen szültem.
Én pl. úgy tágultam ki, hogy kb. 3-4 fájásom volt, amit nehezebben tűrtem. Egész nap járkáltam, koketáltam a kismamákkal, ebédeltem, uh-ra mentem és stb... Aztán du. fél ötkor megvizsgált a dokim és közölte, hogy mehetünk szülni. Itt kb. 10 perc múlva baba lesz.
MOndjuk nem lett, mert a Lucám arccal felfelé nézve jött kis és kb. 1 óra volt mire ki tudtam nyomni...
De ettől függetlenül könnyű és szép szülés volt! Ha normál pózban jön ki akkor tényleg meglett volna 10 perc alatt!
Valószínű, hogy sokáig nem is kellesz úgy tartanod a lábaid, mert gyors lesz a babóca, mint a villám.;-)
Az egyik ismerősünk nemrég szült, 2 óra alatt. Így azért ez jól hangzik, nem? 3. babánál ez szokott lenni. Te miket hallottál?
Nálam egy valami okoz kellemetlenséget, de emlékszem, hogy ez a kisebb lányomnál is így volt.
Ha félig fekvő-félig ülő helyzetben pihenek, akárcsak pár percig is, utána alig bírok felállni, annyira fáj a csípőmnél. Tegnap is le kellett feküdni UH közben, és a dokimnak kellett felhúznia.:-)
A szülésnél is attól félek, hogy még ez is ott lesz plusz fájdalomnak.
Sziasztok!
Bonti74 nekem tényleg bevált a pisilős teszt.
Andóka biztos nagyon ügyes leszel. Bár őszinte leszek sokszor én is így belegondolok a szülésbe és félek, hogy mi lesz ha bepánikolok vagy, ha nem úgy fogom csinálni ahogy kellene. Komolyan mondom néha olyan vagyok mint aki most fog először szülni:-)
Mi jól vagyunk most vagyok 24 hetes. Nagyon mocorg mostmár egyre erőteljesebben rugdos, főleg amikor dolgozom és megelégeli, hogy űlök.
Sziasztok!
Ma voltam 32 hetes vizsgálaton, ahol a dokim UH-t is csinált. Szép nagy baba lesz, úgy látszik. Csak legyek elég ügyes hozzá.:-S
És ti? Hogy vagytok?
Nálam, mióta a harmadik is megszületett, egyértelmű jelei vannak a peteérésnek és az ovulációnak is. Tegnap voltam a 14. napon és nagyon fájt a hasam...
Bezzeg mikor szerettem volna még gyermeket akkor nem volt így...
Most hogy már nem tervezünk többet, most bezzeg...
Én a gyógyszertárban kapható nagyítós ovulációs tesztet használtam annak idején... De szerintem ezek a pisilős tesztek, amit a Keriné is ajánlott, hatékonyabbak lehetnek!
Sziasztok!
Én tudom ajánlani az ovulációs tesztet, mert azzal nagon jól be lehet határolni. Nekem most is bevállt. A teszveszen vagy a vaterán lehet venni kb. 10db 1 000 Ft, hidd el megéri. És ha szerenséd van elég is lesz.
Drukkolok:-)
Állítólag onnantól, hogy "loccsan" :DDD
Hajrá!!
Bocsánat, lányok, hogy így eltűntem- nehéz hetünk volt. A tegnapi nap volt a csúcs.
Fenife, hogy vagy? Babó lesz vajon? Nekem pont ugyanilyenem nem volt, de ha a betéten semmi sem látszik, az jó jel, azt hiszem.
A többiek hogy vannak?
Küldök egy kis olvasnivalót!