Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Szia!
Jajd de jó:-) Akkor lehet ma vagy holnap már ölelheted a babád.
Addig is vigyázz magatokra és írj, ha van valami.
Sziasztok!
Megjártam az NST-t, most elég ügyes volt a babám, bár csak a vége felé. Viszont fájások vannak, már érzem is. Tegnap este számolni is kezdtem a köztük eltelt időt, 18-22 percenként jöttek, kb.6-7 volt, majd elmúlt.
De a dokim az NST után megvizsgált, akkor is mondta, hogy van keményedés és a méhszáj bő 1 ujjnyira nyitva van. Megint rátett NST-re, kb.45 perc után az ítélete: "még szabadláb", de holnap reggel ismét látni akar. Nem tudom, addig kibírom-e, mert hazafelé is, meg most is fájdogálok. Kíváncsi vagyok, mikor kell bevonulnom, nem lennék meglepődve, ha még ma...
Örülök, hogy ott tudtál lenni a farsangon!
Szerintem tök poén szökőévben születni, mert akkor mindig poénkodhat azzal, hogy ő nem is annyi éves amennyi....)
Egyébként ma van a szökőnap, de hogy miért azt nem tudom? Tudja valaki?
Én kívánom Neked, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd! Könnyű, szép szülést kívánok márciusban egy gyönyörű napsütéses délelőtt...
A férjem 9-ei...:) De legyen akkor ő 8-ai, mint a tesói, nehogy már megtörje a sort.
Gratula a fogacskákhoz!
Nálunk a Luca is így volt... 8 hósan 8 foga volt, 10 hósan 10 és így tovább, most jön az utolsó előtti foga. Folyik az orra és annyira nyugtalan éjszakánként...:( Úgy érzem 30 percet nem alszom egyfolytában.
Jó olvasni rólatok.
Uramisten! Jó sok fogacskája van. Meg is szenved velük? Úgy értem, amikor bújnak ki.
Most értem haza az ovis farsangról.(délelőtt szokták megtartani.) Ennek is eleget tettem.:-)
Mi lesz, ha 29-én születik?:-S Remélem, átcsúszunk márciusra.
Hát, a táblázats szerint nem, de lehet, hogy elírtam valamit.
Fenifével mi van? Nem nagyon láttam mostanság...(mert azért olvasok ám :))
Igen, de én úgy tudom Tusika lesz hamarabb:-)
Nagyon izgi.
finsben :)
Mi alapvetően jól vagyunk. Bár hol az egyik gyerek megfázása lángol fel, hol a másiké. Most épp a picinek van hőemelkedése, köhög is :(
Írogatom a MIndmegettét, ilyenek. Próbálok rendet tartani a lakásban, de egyre reménytelenebb. Iszonyat pici ez a lakás. Annyira szeretnék már elköltözni innen!
Szerencsére nincs baj nálunk, mert megvizsgálták az áramlást is. Jól tudod, ez a két ok ilyenkor, ha nem mmozog a baba; nem jó az áramlás, elöregedett a méhlepény, vagy közel a szülés.
Én szerintem márciusban fogok szülni, bár mumusként közelít a február 29 is! Nem tudom, hogy a kislányom örülne-e neki majd, ha 4 évente lenne szülinapja.:-)
Mellesleg mindkét gyerekünk 8-án született, és ha ő sem bontana tradíciót, születhetne 8-án ő is.:-))) Simán beleférne, hisz 10-re vagyok kiírva.
Milyen lett a laborod? Mit mondott az orvos? Jól érzed magad?
Igen Juhász doki beprotezsált Kálmáncheyhez. Őt hívom majd fel a 32. héten.
Most 30 hetes vagyok én úgy számolom még kb. 8 hét, mert a 38. hétnél nem húztm tovább egyik gyerekkel sem.
Szia!
Köszi jól vagyok. Csak néha nagyon fáradt. 5-én megyünk Uh-ra már nagyon várom. Meg szeretnék azon a héten a dokival is találkozni végre. Lassan tényleg kezdek izgulni:-)
Ma voltam NST-n, hát ez már nem valami jól sikerült, alig mozgott a manóm. Az elején egyáltalán nem, majd a végén 5-ször tudtam megnyomni a gombot.:-) Rögtön felhívták a dokimat, aki nem várta meg végig a nővérke beszámolóját a vizsgálatról, az után a tagmondat után, hogy a baba egyáltalán nem mozog, azt mondta, vigyenek a szülőszobára.:-S Miután meghallotta, hogy 5-öt azért mozdult, elküldött flowmetriára, ami szerencsére jól sikerült. Megnézte a papírjaimat, fájásokat jelez a gép, már nem össze-vissza, hanem periódikusan. Megvizsgált, és úgy engedett haza, hogy nagyon figyelem a kismanót, megígértem, hogy hétvégén is bemegyek, ha úgy látom, és már hétfőn kora reggel megyek NST-re.
Mégis úgy érzem, márciusi kislány lesz!:-)
Andóka! Szia!:)
Mi a helyzet hogy vagy? Még otthon? Írj ha van valami fejlemény, kérlek!
Keriné76! Neked is puszi! Hogy vagy???
Olyan furi, én is most szültem, erre ma vittem be a papírt a suliba, hogy szeptembertől mennék vissza tanítani... Hogy eltelt az idő... nem semmi! Úgy babáznék megint, nem adjátok majd kölcsön?:))