Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk is van civakodás pedih fiú lány a felállás. Most gyúrunk a 3. babára....
Várom már nagyon az én kettőm: májusban lesz 5 és 3 éves...
Valahogy én is hasonlóan éreztem, mert mindig is hármat szerettünk volna. Aztán féltem, a racionális énem mindig felül kerekedett. Aztán egyszer csak jött, beköltözött a hasamba nem volt választásom. Persze hogy nem bántam meg, ezt nem is lehet. De nagyon-nagyon édes! Nyugodt, tök jó humora van, öröm vele az élet. Csak egy példa hogy milyen: ideges voltam (valószínüleg a nagyok hoztak ki a sodromból) erre a hátam mögé jön megnyomkodja a vállam és azt mondja: "Nyugi anya vagyok!" Ekkor volt kb. másfél éves.
Szóval az a bűvös harmadik, nem hiába van a mondás három a magyar igazság....
Kár lett volna kihagyni!
A másik ami még mellette szól, nekem a lányok sokkal jobban elvannak azóta. A középső a kicsivel jön ki nagyon jól, a nagy meg magában szeret játszatni. Régebben mikor ketten voltak több konfliktus volt emiatt.
Persze több a meló, én furikázom őket nap, mint nap. Most már dolgozom is,legkisebb bölcsis, de megéri!:) Szóval szerintem hajrá. Ha bevállalod azt úgysem bánod meg, de ha kihagyod, abból még lehet lelkifurdalásod, bánatod stb... később.
Uram Isten! Néhány napig nem járok erre, majd azon kapom magam, hogy nincs időm a rengeteg hozzászólást végigolvasni. Azért persze átfutottam őket...A most küzdőknek néhány szót a mi történetünkről: 2 lányom után döntöttünk úgy, hogy még egy bébit szeretnénk. Az első lányom a próbálkozás harmadik hónapjában, a második rögtön sikerült, úgyhogy magabiztosan "álltam neki a babaprojektnek." 1-2 hónap után éreztem, valami nincs rendben. Ovu teszteket vettem, mikroszkópot kezdtem használni, majd 6 hónap múlva elmentem a dokimhoz. Elmondtam neki, azt gyanítom, nincs peteérésem. Egy vérvizsgálat pontosította a diagnózisom, van, csak későn; a babának már nincs ideje megtapadni. Utrogestan-t kaptam én is, és még abban a hónapban sikerült is!:-) Akit érdekel a történetünk jobban, olvasni akar a lelki hátteréről, vagy éppen erőt akar meríteni, olvassátok el a fórum elejét, hiszen pont ezért indítottam!:-))
Ma már itt rosszcsonkodik a kismanónk. 2-án volt 6 hónapos.
Sziasztok....bár nem a harmadikat, henem az elsőt tervezzük...de a véleményeteket kérném.
Szerintetek mikor csináljak tesztet?
Előző hónap 12-én volt az első napja a mensimnek. Ebben az évben 34 illetve 30 napos volt a ciklusom. legutólsó 29 napos volt...
Ha a 30 napossal számoljuk, akkor pont peteéréskor voltunk együtt, s akk 11-én kellett vna megjönnie. 5-e körül éreztem, mintha peteérés lett vna, de ugye ez az együttlét után 8 nappal volt, és olvastam h a beágyazódásnak is olyan tünetei vannak.
Semmi jelet nem érzek h megjönne, v h baba lenne.
Bár 5-e óta görcsölget és szúr a hasam alja. Ez föleg terhelés esetére erősödik. (de ugye ez is lehet ,mindkét esetben)
Csináljak már tesztet szerintetek? V várjak még hátha tényleg csak később volt a peteérés? (akk ugye 19-én kell megjönnie.)
A két gyerek ellenére ugyanolyan para van bennem mint a legelső vetélésem után... a második terhességem is ugyanugy végződött...
Tehát jogosan félek de talán következő terhességnél jobb dokit fogok ki...
KÉtszer ugyanabba a folyóba nem léphetünk bele. Van egy ilyesmi mondás...
De elég nagy csalódás lehetett...:( Sajnálom.
Nekem a legelső terhességem halt el, 8 hetesen...:( Bár ennek már több, mint 10 éve.
Én 7 hónapot vártam a pozi tesztre...Az a babó elment sajnos...
Azért most van bennem egy kis félsz de nem adom fel...
Neked is:-))))
Tudod mit mondanak együtt könnyebb...
Szia!
Én nem vártam, de megjött... Francba...
Sok sikert neked is meg nekem is a köv. ciklusra!
Sziasztok!
Már nagyon várom a havit .Kiváncsi vagyok mit mutat majd az ovu teszt. Mikor lesz pozi és vajon milyen ciklusra számolhatok így vetélés után.
Mindenesetre 5 db terhes tesztet is vettem:-))))