Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
európai szőke 40cmeset vettem...és épp elég volt ezt kifizetni, nem a felrakáson ill. festésen akarok spórolni, de meglehet találni azt az embert, aki baráti áron csinálja és minőségi munkával..csak idő kell hozzá, én nem akarok semmit elkapkodni, előtte jól körülnézni, és csak utána dönteni!
tincses megoldás meg se fordult a fejemben, hisz akárki akármit mond, nem a leghumánusabb dolog, ráadásul nekem nagyon gyorsan nő a hajam, és akkor indulna a rasztásodás...tudom, mert volt afro fonásom és 3hét alatt vagy 2-3cm-t lenőtt, és rasztásodott..
Szerintem amúgy varrásért, festésért, vágásért nem olyan sok a 10. 000. Gondolj bele, ha egy sor 2000. és Neked 3 sorod van, az már 6000. tehát 4000.- ért befestik levágják.
Szerintem nem sok, de hát nem az én pénztárcám. :)
sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni, ha minden igaz, akk a héten megkapom a hajat amit vettem, de az nagyon világos szőke haj, nekem is oylanra volt feste, de egy ideje, sötétebbre színezem....nos és abba kellene a segítségetek, hogy hol lehet olcsóbban felvaratni (2000ft) ill. ha póthaj és a saját haj festése, és ha kell akkor egy kis vágás, mert ahogy utánanéztem ezeknek, sok helyen horribilis összegekért csinálták volna meg...és 10-15ezer ft között jött volna ki...és ennyit nem szánnák rá!
köszi
Júúúúj, elfelejtettem :-DD :-P
No de hétfőn kimosom,kivasalom a hajam,már tényleg elkezdek kattingatni :))
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem :-)Nem igazán vagyok képben a póthajak ügyében, viszont nagyon szeretnék csináltatni.A segítségeteket előre is megköszönve lenne pár kérdésem...
Nekem 50cm-es hajam van, fekete és szeretném ha hosszabb
és dúsabb lenne. A kérdésem az lenne h dúsításhoz kb hány gramm haj
kell és 1 tincs az hány gramm? Ez a hőillesztéses megoldás a legszimpatikusabb,
többen javasolták:-) A másik kérdésem az lenne h mi a különbség az európai és
az indiai haj között? Azt hallottam h az indiai kényesebb, hamarabb roncsolódik, de ez
igaz e? A másik h sűrűn vasalom a hajam, mert göndör és azt az indiai haj bírja e?
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Üdv Niki
Én láttam olyat, igazából nem nehéz magadnak felrakni, annyi hogy én alátupíroznék(lakkoznék) vagy egy kis fonatot képeznék oda ahová csatolsz, hogy tuti ne csússzon le.
Hajtépéses harcba keveredni vele nem ajánlatos, egyébként meg olyan mint a tressz.
Ránézésre.
sziasztok!
próbálta már valaki a csitt-csatt-os hajhosszabítást? amit fodrász nélkül felrakhatsz?
Ja, mondjuk nekem tényleg kegyetlenül hullik a hajam, alapból is. De azt sajna nem tudom h mennyire vékony vagy vastag szálú. Szerintem se túl gyenge, se túl erős, olyan átlagos hajam van.
Hát remélem h ügyelt rá,mikor először varrattam fel akkor is szóltam h inkább több hajat vegyen és fonjon be h ne legyen gond. Na majd meglátom a köv.levételnél h lesz e vmi változás.
Csak az az igazság h annyira elszoktam a saját hajamtól h mikor most is leszedte, nem is ilyenre emlékeztem :-D Sokkal hosszabbnak láttam anno a sajátomat és többnek gondoltam . Nagyon fura érzés volt a póthaj nélkül, mint akiről hiányzik valami v nemtom :-P
Nekem most kb. 14 deka van fenn,de az is lehet h kicsit több v kevesebb :S
Az szerinted sok már? 3 dupla sorban van felrakva.
A legfelső széles, a másik két alsó már csak olyan 10 centi széles,vagy talán annyi sem.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás