Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia! Nekem orosz haj van fennt,lassan 6 hónapja,és teljesen megvagyok vele elégedve! Egyébként az orosz haj az európai haj :) Gondolod,h egy orosz nőnek más szerkezetű,típusú,minőségű haja van mint egy európainak? :)
Erős,és szép fényes :) Jah,és egyáltalán nem töredezik,pedig mindennap vasalom...:)
Szia, én hajfelvarrást fogok alkalmazni, egy sor 3000 Ft lesz. De én nem akarok csak 2 sort varratni,mivel a saját hajam is hosszú...
De én is akarok belőle vágatni,mert nagyon hosszú igy a haj,kb. 77 centi.
Hát remélem h jó minőségű lesz a hajunk ,mert ha nem idegbajt kapok :))
Szia!Nekem csak jövőhét hétfőn fog elméletileg megérkezni,mert most nem tudom,hogy van posta.Mindenesetre ma adta fel a csaj utánvéttel.Ja,és az enyém is orosz.Viszont én utána még fizurát szeretnék belőle csináltatni,meg festetni,és egyszerűen nem találok olyat,aki viszonylag olcsóbban dolgozik és a hajfelrakás mellett meg is csinálná Nekem:(( Így meg már kezd egy kicsit sok lenni......Te mennyiért rakatod fel,ha nem vagyok indiszkrét?
Aki tud segíteni,akár olcsó fodrászban,az kérlek írjon!Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm!
Jó éjt!Kriszti:)
Fúú, hát nagyon szép munkáid vannak, elismerésem :)
Biztosan jó érzés lehet annak, aki profi ebben és tud másokon segiteni h még szebbek legyenek.
Na nekem megjött a hajam,még csak képen láttam,mert pasimnál van. 29.én varrják fel, legalábbis nagyon remélem,h.nem lesz vele semmi gond . 77 centis, de sokkal hosszabbnak tűnik :)
Szia, én is netről néztem ki a hajat, egy pesti nagyker áruházból, nekem is holnap jön le a haj,de már én is kezdek aggódni, mi van ha szar minőségű lesz. :)) Uh. nem vagy egyedül :)
De nekem a csaj is azt mondta hogy nagyon jó minőségű hajak, neki is az van felrakva már évek óta, de ugye mindenki azt mond amit akar...
Szia!
10 dkg körül van.
Szép estét.
Hát akkor még spórolok rá :))
Csak félek, hogy fog attól is hullani a hajam.
Jajj pont most likeltem be neked a pivi üzibe is :)
Kezdésnek elég lesz a 200tincs, aztán meg majd rendelek még hozzá :)
Nekem ilyen haj keeeellllll :)
Szerintetek hány tincs kellene az én rövid, vékonyszálú hajamba hogy így nézzen ki? :)
Szia!
Nekem európai hajam van. Én csak ezt ajánlom mindenkinek. Nem rossz az indiai sem, de teljesen más a mi hajunk, mint az indiai nőké. Azt is fel lehet varrni többször, de akkor sem olyan tartós, mint a másik. Tudom, hogy drágább az európai, de hidd el hosszabb távon megéri.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás