Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
Valóban az európai haj a legjobb, mert ha nem szőkíted rommá évekig tudod hordani. Nem mondanám feltétlenül, h. a hőillesztés a legjobb, de ez egyéni, kinek mi a kényelmes. Szerintem a varrás a legjobb, mert a legtöbb hajat azzal tudod feltetetni és amikor újra varratod minden oda kerül vissza ahol volt. Nincs veszteség sem súlyban, sem hosszban. A hőillesztésnél mindig amikor leszedik, átkeratinozás előtt sajnos a régi ragasztót le kell vágni (ez igényes fodrásznál fél centi, igénytelennél több mint egy centi). Ha szerencséd van jó keratinlappal dolgoznak, ha nem akkor hullik, kipotyog. Mikrocsomózásnál leszedéskor ki kell pucolni, a visszafordult szálakat kidobni, átcsomózásnál mínusz egy centi. Egyébként sokan azért sztárolják a hőillesztést, mert minden ... meg tudja csinálni, csak ebben is vannak fokozatok.
Érdemes hajkereskedést keresni, mert ők fel is tresszeltetik, vagy feltincselik, a fodrászatok pedig nyilván ráteszik a saját hasznukat.
Üdv.
Ui.: Ha van még kérdésed, az email címemen szívesen.
ú babám,már nagyon kivi leszek rád :)
Én legyek az első aki képeket kap :-PP
hátt szerintem aki először vesz hajat, az nem biztos a mai műhajak már olyan szépek, pl a héten küldtek nekem egy bemutató darabot.
Ekkor kezdtem először kételkedni a hajakban...
Aztán kipróbáltam a felgyújtós módszert és tényleg más szaga van mint a hajamnak :)
Igen, de nekem az első már több mint egy hónapja fenn van és most is ugyan olyan mint mikor megvettem.
Szval azzal nincs gond,csak ez a második mintha jobban hullana mint az első. De az is lehet h mivel több lett, ezért tűnik úgy h jobban hullik.
Na nem tudom .)
Nekem tresszelve van, de össze volt varrva duplába mind és gondolom az is szorosabbá teszi de igy is hullik :S De csak az újnál vettem észre. Kiiii tudja mit adott el nekem másodszorra :-SS
Mondjuk tapintásra ugyan olyan puha és selymes mint az előző.
Sziszatok.
Segitségre lenne szükségem mert nagyon szeretnék rakatni hajat.De csak annyit tudok ezekröl a dolgokrol amiket irnak a neten.ÉS amit most itt vissza olvastam.mert ugy olvastam hogy europai haj a jo és a höillesztéses.ez télleg igy van?mert vállig érö hajam van de majdnem fenékig éröt szeretnék.csak nem tudom hogy az jobb ha én viszek hajat vagy ha ott vehetek pl a fodrásznál.vagy nagy segitség lenne ha valaki tudna ajálani egy jó fodrászt aki meg tudná nekem csinálni.mert idegen helyre nem szeretnék menni.Mert ki tudja mi lesz belöle.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás