Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

486. aidi
2009. febr. 10. 10:56
Úgy szeretném kipróbálni a hajhosszabbítást, csak az a baj, hogy nem olcsó...:(
485. Zsubiga
2009. febr. 8. 11:45
Sziasztok! Van valakinek oktató dvdje? Láttam a neten de igen csak sokallom érte a majdnem 10000 Ftot.
484. Cycc (válaszként erre: 483. - Aidi)
2009. febr. 5. 15:21
Igen olyan volt.
483. aidi
2009. febr. 5. 11:08

Sziasztok!

Ez keratinos hőillesztés volt, amivel csinálták neked, Cycc?

482. Cycc
2009. febr. 5. 08:53

sziasztok!

Nekem hőillesztve volt a hajam, két hónap után egy tincs jött ki magától. Nekem annyira nem jött be a hajhosszabbítás, amennyire oda voltam érte.Nekem vastagszálú hajam van, de úgy érzem eléggé meggyötörte. Magamnak szedtem ki a tincseket, és még kiszedés után jó pár nappal is találtam benne ragasztót. én most növesztem:)

481. Cukicukicuki (válaszként erre: 479. - M101)
2009. febr. 5. 08:47
Nekem hőillesztéssel kijött a saját hajam is, amire rá volt téve a póttincs...nekem is vékony szálú a hajam, és sok vélemény szerint az volt a baj, hogy túl vastag volt a tincs amit rátettek és nem bírta a saját hajam. Én 15 kiesett tincs után leszedettem, azóta nem próbáltam az illesztést más fodrásznál, de hallottam olyat, aki nálam rosszabbul járt....
480. Zsazsi03 (válaszként erre: 479. - M101)
2009. febr. 4. 13:47

Szia!

Nekem gyűrűzve volt a hajam. Nekem is húzta először , de két hét után nem is érzetem , hogy fent van. 2 hónap után meg abszolút megszoktam :-) mintha nem is lett volna... Időnként , nekem is időnként láthatóvá váltak a gyűrűk. Nekem sajnos vékony szálú a hajam. Sajnos a hőillesztésről nem tudok nyilatkozni :-)

További szép napot! :D

Pusza

479. M101
2009. febr. 4. 12:46

Sziasztok!

új vagyok ezen a fórumon. A tanácsotokat szeretném kérni. Pár napja rakattam fel európai hajat csomózásos technikával, a gondom az, hogy kevés és vékony szálú hajam van kb 8-10 cm hosszú. Az egy dolog, hogy most még fáj a fejbőröm de sajnos úgy veszem észre, hogy mivel kevés a fedő hajam a csomók időnként láthatóvá válnak. A kérdésem az lenne, hogy a hőillesztéses technika jobb lenne nekem ilyen gyatra hajhoz vagy felejtsem el a hajhosszabbítást?

2009. febr. 2. 10:11
Hajhosszabbitásról: először is elkell dönteni melyik eljárást szretnéd és milyen hajból!Ez pénztárca függő!A legjobb haj az európai,ami nem olcsó de évekig hordható-festhető is!Én általában európait rakok fel a vendégeimnek,indiait és ázsiait csak akkor ha nagyon ragaszkodnak hozzá!A hosszabbitás módszerei is árban eltérőek a varrás a legolcsóbb eljárás,aztán a gyűrűzés majd a hőillesztés és legvégül a csomózás!A természetesebb a tincsenkénti hajhosszabbitás.
477. csibee16 (válaszként erre: 475. - Csillus78.06.27)
2009. jan. 30. 08:18

Szia!

Köszike jól vagyok és Te??

Ja a fórumra már nem nagyon járok mert nem ismerek már senkit!

Hát volt aki azt monda hogy tök szép lett a haja fonás után mert nem volt hőkezelve stb, és volt aki azt mondta hogy nagyon szétcseszte a haját. Változó véleményeket hallottam. Én nem csinálom nem lenne hozzá türelmem. Általában vékony szálú hajúak panaszkodtak hogy széttörte a hajukat.

Hát remélem segítettem, vagy jobban összezavartalak?? :)

pusssz

476. csibee16 (válaszként erre: 472. - Heygirl)
2009. jan. 30. 08:13

Szia!

Igen az európai haj a legjobb, és a legdrágább, ha csak nem találsz körülötted olyan embert akinek van gyerekkori haja. :) Én nem vagyok híve ennek a neten megrendelésnek amihez van sok köret írva, mert még pár éve én is befürödtem ezzel. Európai hajat kértem és köze nem volt hozzá. No mindegy.

Még az indiai ami legjobban hasonlít a mi hajunkhoz, de abból is minőségre inkább a sötét színek a jobbak, mert ugye az indiai nők haja fekete, és mire abból platina szőke lesz..

Hát ha azt kérdezed hogy vedd-e meg Én nem merném. De mit írnak itt a lányok akik rendelnek általában jó hajakat kapnak? Mert akkor vedd. Nem tudom! :)

475. csillus78.06.27 (válaszként erre: 471. - Csibee16)
2009. jan. 29. 00:46

Szia Csibe!

Ezer éve nem találkoztam veled a fórumon. Hogy vannak a ciccek?

Lenne egy kérdésem. Praktikus okoból, szeretnék felfont hajat. A fodrászom itt kint, azt mondja, egyáltalán nem teszi tönkre.

Megeszéltük, hogy nem full szorosra kezdi felrakni.

Mi a véleményed? Tényleg nem teszi tönkre a hajamat?

Mert most nagyon szép hosszú, és egészséges lett a hajam.

Köszi a segítségedet!

Csillus

2009. jan. 29. 00:35
Köszönöm a válaszokat :)
2009. jan. 28. 22:09

Remélem senkit nem zavartam! :-)Mindenkinek szép estét! :-)

Zsani

472. heygirl
2009. jan. 28. 20:21
sziasztok :) csibee16 Töled szeretném megkérdezni mint hozzáértőtől, hogy mien hajat vegyek vetessek európairol halottama legjobbakat.. az igazság hogy kb vállig érő a hajam töredezik a vasalástol és hat hullik is kicsit. de azt mondta a fodrászom, hogy ez igy télen természetes.amerikai hajat láttam eladót 150 tincs 30 ezer 55cm es haj.. nem nagyon bizom benne ..olcsónak tűnik. kérlek segits nekem mit ajánlasz.köszönöm elöre is.
471. csibee16 (válaszként erre: 466. - E642ac5487)
2009. jan. 28. 16:46

Szia!

Igen szabad szolizni!

470. e642ac5487 (válaszként erre: 469. - Kylie022)
2009. jan. 28. 15:37
Még nincsen :) Februárban biztosan meglesz már :)
2009. jan. 26. 19:54
Szia Béé17, megvan már a hajad? Múlt éven még ahogy olvastam, nagyon akartad :)
468. Grácia (válaszként erre: 466. - E642ac5487)
2009. jan. 26. 19:25
Szerintem szabad, de mint ahogy a saját hajad is szárítja gondol ezt is.
2009. jan. 26. 18:38
*szolizással
2009. jan. 26. 18:38

Valaki akinek hőillesztve van a haja!

Suolizással hogy álltok? Szabad vele szolizni? :)

465. Alani (válaszként erre: 461. - 9b96d56ee9)
2009. jan. 23. 20:17
Szöszömke semmi képpen se vedd meg főleg ennyiért!!
464. Kylie022 (válaszként erre: 461. - 9b96d56ee9)
2009. jan. 23. 18:24
Szerintem ne vedd meg, igaza van a Cukinak, mivel az tényleg a legrosszabb minőségű haj. Annyira hullik hogy az nem igaz . Volt egyik kozmetikusomnak és igaz h a saját haját nem tette tönkre, de max. 3 hónapig lehet fenn. Ezek a hajak általában 1 használatosak és 34 ezer sok érte. Akkor inkább az ember vegyen drágábbat, de hordhatja akár 1 évig is.
463. Kylie022 (válaszként erre: 459. - Cukicukicuki)
2009. jan. 23. 18:20
Uhh, az nagyon durva :-SSS
462. f4086168de (válaszként erre: 461. - 9b96d56ee9)
2009. jan. 23. 16:39
Semmiképp ne vedd meg!!! Az ázsiai a legrosszabb minőségű haj! Első ránézésre szépnek tűnik,de pár hét hordás után már azt várod,mikor szabadulhatsz meg tőle! Már ha kibír pár hetet,mert a gépi tresszelés olyannyira hullik,h rövid időn belül a fele sem marad meg a hajból..Ne vegyél előrecsomagolt hajat! Nagyon rossz minőségű,azért is iylen olcsó!
2009. jan. 23. 12:01

Sziasztok!

Voltam hajat nézni, és találtam egy direkt ezzel foglalkozó boltban tresszelt ázsiai szőke hajat, 55 cm hosszút 34000 ft-ért.A fodrászom ajánlotta az üzletet egyébként. Szerintetek megéri megvenni? Látszólag nagyon szép, fényes, egészséges haj.

Segítsetek légyszi, hogy vegyem-e meg. Varratni szeretném.

Köszönöm nektek előre is!

460. Cukicukicuki (válaszként erre: 458. - Csibee16)
2009. jan. 21. 12:50

Nem voltam reklamálni, nem látom értelmét...Ez nem olyan mint egy cipő, amit kicserélnek (és azt sem akármelyik boltba). Aki már egyszer elb...ta, többet ne nyúlkáljon a hajamhoz. Pénzt nem adnak vissza a mai világban, hajat nem cserélnek vissza, meg ha mégis, akkor is mi garantálja hogy nem ugyanolyan szart ad? Azt nem tudom, kinek kell panaszos levelet írni, hol landol a kukában...

De azt megtanultam, ha hajat akarok varratni, akkor minimum centiszalaggal a zsebemben megyek... Az hogy milyen a haj, nem tudom megállapítani, hiszem mikor új, mind szép, fényes, miegyebek, cimke meg nincs rajta hogy "made in tajvan"...

Még abba csak belenyugodnék, ha indiai hajat adnak európai helyett, de ez szerintem a rosszabb minőségű ásziai fajta lehet, vagy ha annál létezik rosszabb akkor az....

459. Cukicukicuki (válaszként erre: 457. - Kylie022)
2009. jan. 21. 12:42
Hogy lehet észrevenni?! Nem lehet nem észrevenni mikor a füledet verdesi a fonatod meg a ráillesztett póthaj, meg kilóg már a saját hajad alól is...meg amikor vastag a coffod a tarkódnál, mert ott van neked két fonat, az arra rávarrt 3-4 sor haj... Meg amikor inkább kontyba tűzöd a hajad, nehogy a bkv-n az emberek lába alól kelljen kihalászni a hajad mert leesett :(
458. csibee16 (válaszként erre: 456. - Cukicukicuki)
2009. jan. 21. 07:46
Jajj Te szegény! Ez nagyon durva! És azóta voltál ott reklamálni vagy valami?? Nem értem ezeket a fodrászokat komolyan mondom. Nem csak hogy a munkája gáz, de még a hajjal is kamuzik. Nem értem Én ilyen téren nagyon lelkiismeretes vagyok. Annyi pénzt ott hagynak egy felrakással ami majdnem egy minimál bér, akkor nálam alap hogy mindent megteszek a vendégért. Nem csak azon a napon hanem az utána lévő hónapokba is. No mindegy. Nehéz kifogni a jót, így nagyon oda kell figyelni hogy ne legyetek átverve.
2009. jan. 20. 12:36

Hu,az nagyon durva lehet,ha lecsúszik a haj :-S

Hogy lehet azt észrevenni? Fésüléskor?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook