Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez keratinos hőillesztés volt, amivel csinálták neked, Cycc?
sziasztok!
Nekem hőillesztve volt a hajam, két hónap után egy tincs jött ki magától. Nekem annyira nem jött be a hajhosszabbítás, amennyire oda voltam érte.Nekem vastagszálú hajam van, de úgy érzem eléggé meggyötörte. Magamnak szedtem ki a tincseket, és még kiszedés után jó pár nappal is találtam benne ragasztót. én most növesztem:)
Szia!
Nekem gyűrűzve volt a hajam. Nekem is húzta először , de két hét után nem is érzetem , hogy fent van. 2 hónap után meg abszolút megszoktam :-) mintha nem is lett volna... Időnként , nekem is időnként láthatóvá váltak a gyűrűk. Nekem sajnos vékony szálú a hajam. Sajnos a hőillesztésről nem tudok nyilatkozni :-)
További szép napot! :D
Pusza
Sziasztok!
új vagyok ezen a fórumon. A tanácsotokat szeretném kérni. Pár napja rakattam fel európai hajat csomózásos technikával, a gondom az, hogy kevés és vékony szálú hajam van kb 8-10 cm hosszú. Az egy dolog, hogy most még fáj a fejbőröm de sajnos úgy veszem észre, hogy mivel kevés a fedő hajam a csomók időnként láthatóvá válnak. A kérdésem az lenne, hogy a hőillesztéses technika jobb lenne nekem ilyen gyatra hajhoz vagy felejtsem el a hajhosszabbítást?
Szia!
Köszike jól vagyok és Te??
Ja a fórumra már nem nagyon járok mert nem ismerek már senkit!
Hát volt aki azt monda hogy tök szép lett a haja fonás után mert nem volt hőkezelve stb, és volt aki azt mondta hogy nagyon szétcseszte a haját. Változó véleményeket hallottam. Én nem csinálom nem lenne hozzá türelmem. Általában vékony szálú hajúak panaszkodtak hogy széttörte a hajukat.
Hát remélem segítettem, vagy jobban összezavartalak?? :)
pusssz
Szia!
Igen az európai haj a legjobb, és a legdrágább, ha csak nem találsz körülötted olyan embert akinek van gyerekkori haja. :) Én nem vagyok híve ennek a neten megrendelésnek amihez van sok köret írva, mert még pár éve én is befürödtem ezzel. Európai hajat kértem és köze nem volt hozzá. No mindegy.
Még az indiai ami legjobban hasonlít a mi hajunkhoz, de abból is minőségre inkább a sötét színek a jobbak, mert ugye az indiai nők haja fekete, és mire abból platina szőke lesz..
Hát ha azt kérdezed hogy vedd-e meg Én nem merném. De mit írnak itt a lányok akik rendelnek általában jó hajakat kapnak? Mert akkor vedd. Nem tudom! :)
Szia Csibe!
Ezer éve nem találkoztam veled a fórumon. Hogy vannak a ciccek?
Lenne egy kérdésem. Praktikus okoból, szeretnék felfont hajat. A fodrászom itt kint, azt mondja, egyáltalán nem teszi tönkre.
Megeszéltük, hogy nem full szorosra kezdi felrakni.
Mi a véleményed? Tényleg nem teszi tönkre a hajamat?
Mert most nagyon szép hosszú, és egészséges lett a hajam.
Köszi a segítségedet!
Csillus
Remélem senkit nem zavartam! :-)Mindenkinek szép estét! :-)
Zsani
Szia!
Igen szabad szolizni!
Valaki akinek hőillesztve van a haja!
Suolizással hogy álltok? Szabad vele szolizni? :)
Sziasztok!
Voltam hajat nézni, és találtam egy direkt ezzel foglalkozó boltban tresszelt ázsiai szőke hajat, 55 cm hosszút 34000 ft-ért.A fodrászom ajánlotta az üzletet egyébként. Szerintetek megéri megvenni? Látszólag nagyon szép, fényes, egészséges haj.
Segítsetek légyszi, hogy vegyem-e meg. Varratni szeretném.
Köszönöm nektek előre is!
Nem voltam reklamálni, nem látom értelmét...Ez nem olyan mint egy cipő, amit kicserélnek (és azt sem akármelyik boltba). Aki már egyszer elb...ta, többet ne nyúlkáljon a hajamhoz. Pénzt nem adnak vissza a mai világban, hajat nem cserélnek vissza, meg ha mégis, akkor is mi garantálja hogy nem ugyanolyan szart ad? Azt nem tudom, kinek kell panaszos levelet írni, hol landol a kukában...
De azt megtanultam, ha hajat akarok varratni, akkor minimum centiszalaggal a zsebemben megyek... Az hogy milyen a haj, nem tudom megállapítani, hiszem mikor új, mind szép, fényes, miegyebek, cimke meg nincs rajta hogy "made in tajvan"...
Még abba csak belenyugodnék, ha indiai hajat adnak európai helyett, de ez szerintem a rosszabb minőségű ásziai fajta lehet, vagy ha annál létezik rosszabb akkor az....
Hu,az nagyon durva lehet,ha lecsúszik a haj :-S
Hogy lehet azt észrevenni? Fésüléskor?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás