Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2009. jan. 20. 09:28

Csak megosztanám a tapasztalataimat egy kispesti hajhosszabbítással kapcsolatban (nem írnám ki a "szalon" nevét címét, de aki ezen a környéken készül hajat hosszabbítattni azzal szivesen megosztom priviben)

1. a hajat európainak adták el, azóta sem nagyon tudok vele mit kezdeni annyira rossz minőségű, előtte indiai hajam volt, de annak a minősége még egy év használat után is jobb.

2. a póthaj színe pár árnyalattal eltért a sajátomtól, amit nem sikerült összefesteni 3000 Ft-ért sem...

3. a 60 cm-nek vett haj jó 6-8 cm-vel rövidebb mint az előző 60 cm-s hajam...

4. kedden varrta fel a hajat, pénteken már hívtam hogy lecsúszott a fél oldal vagy 3 cm-re, megbeszéltük hogy hétfőn bemegyek javításra (jelzem karácsony előtti napokról van szó), természetesen nem volt bent a hölgy...

Szóval karácsony előtt félig lecsúszott hajjal, bejártam a környéket, míg a harmadik!!! szalonban megsajnált a fodrász, aki nem foglalkozik a hosszabbítás semmilyen formájával, és legalább leszedte a fejemről, hogy legalább emberi formám legyen ha másnap utazok haza a családomhoz...

2009. jan. 20. 02:00
hello csajok!gyönyörű a hajatok!néztem a képeiteket! nem tudtok elado hőillesztő gépet keratinos hajhoz?4000 5000 ft ig!
hello csajok!gyönyörű a hajatok!néztem a képeiteket! nem tudtok elado hőillesztő gépet keratinos hajhoz?4000 5000 ft ig!
2009. jan. 20. 01:22
sziasztok! van elado barna magyar tresselt hajam hullámos végű 65 cm eres a képen megnézhetitwek! segitséget kérnék:olyan szőke hajat szeretnék mint ami a képeim között van! kérlek segitsetek!
448. Dó14
2009. jan. 17. 13:32
Köszönöm a választ csajok nagyon aranyosak vagytok!!!puszi
2009. jan. 16. 22:27
Tőlem ma is meg akarták venni a hajamat.. általában a fodrászok mindig megvennék.. de mindig mondom, hogy ez bizony nem eladó.:) meg csomószor kérdezik a nem-szakemberek, hogy igazi e:)
2009. jan. 16. 22:19
-sztem
2009. jan. 15. 22:02

Sziasztok!

Szeretnék felvarratni magamnak kb 50-60 cm hajat, 3 sort... Valaki esetleg nem tudna eladó, szőke hajat? A képeim között megnézhetitek a sajátom színét. Privibe írjatok légyszi! Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! :)

444. Kylie022 (válaszként erre: 443. - Wickucy)
2009. jan. 14. 10:47
Ha a fodrász rendeli neked,akkor az hajlamos rárakni + árat ,h neki is legyen nyeresége. Persze nem mindegyik, jól kell ismerni .
443. Wickucy
2009. jan. 14. 10:46
Nem értem miért nem bízzátok ezt a fodrászra? Vagy ő nem vesz Nektek?
442. Dó14
2009. jan. 13. 22:50
Csajok, könyörögök írjatok valami olyan internetes címet ahonnan tuti jó hajat lehet rendelni,olyat ami nem gubancolódik mint az állat mert senki se akar segíteni!!:(, és én már csúnyán pórul jártam egyszer!!Indiait szeretnék leginkább.
2009. jan. 8. 14:58
Vagy...írtam privit ;)
440. f4086168de (válaszként erre: 439. - Wickucy)
2009. jan. 8. 14:55

Szia Wickucy!

Láttam a honlapodat,és szeretnék érdeklődni,hogy a nálad kapható európai hajak levannak osztályozva? Tehát szálra vannak húzva? Köszi :)

439. Wickucy (válaszként erre: 438. - 1e44dd72bb)
2009. jan. 6. 22:32
Na jól van, örülök, hogy végül megtetszett! :)
438. 1e44dd72bb (válaszként erre: 437. - Zsazsi03)
2009. jan. 6. 22:05
Hú,odabaszós lett a hajad!Én nemrég értem haza a fodrászhoz,és asszem nem bántam meg,hogy nem leszedetni mentem ma,hanem inkább befestettem....Kezdek hozzászokni a hosszú hajhoz! :) Bár első este nagyon fájt,mert húzódott az egész fejbőröm,de most már nincs baj vele.
2009. jan. 6. 17:55

Raktam fel pár képet a hajról! :) Ez mikrógyűrűvel készült. Sajnos a csomózásról én sem halottam sok jót.De ez egyéntől függ :)

Pusza

Zsani

436. Li-lo (válaszként erre: 435. - F4086168de)
2009. jan. 6. 15:51

Szia,

Nekem csómózva nem volt én a mikrogyűrűre eszküszöm, de tanúja voltam a levételnek, és hát nekem jobban fájt mint a lánynak akinek épp leszedték, történt ugyanis, hogy annyira berasztásodott 2 hónap alatt a haja, hogy nem bírták leszedni neki normálisan, és a tövét sem volt egyszerű kifésülni. a csomózást úgy csinálják, hogy belefonják a tövénél a hajat, és úgy kerül rá a gumifonal. szóval érzésre olyan mint a gyűrű.

2009. jan. 6. 15:34
Csomózással van vkinek felrakva haj? Én most azt szeretném kipróbálni,de személyes tapasztalatot még nem hallottam..Valahogy szimpatikusabb mint a mikrogyűrűzés vagy a hőillesztés...A mikrogyűrűzés esztétikai szempontból, a hőillesztés pedig a sok vegyszeres munka miatt nem jöhet szóba nálam..Általában a csomózásról eddig jót olvastam..Valaki tudna segíteni? Köszi :)
434. juci03
2009. jan. 6. 11:59

Szia!

Milyen technikával lett felrakatva?

Képzeld én karielött 75cm -es europai hajat vettem 15dkg-ot. Fel varva volt 3 sor. De másnap kiszedtem! :(

Igaz hogy olcsóbb mint a tincses módszer. De nekem a mikrogyürű jobban bejött. A haj gyönyörű. szép puha, és hosszú. Nekem a gyürűvel fél évig volt fent.Május-okt.-ig. Nem tette tönkre a hajam , nem törte ,meg a hajszálaim. A hajam kihullot, de csak azok a hajszálak ami amúgy is kijönne! És gondoljunk bele fél év alatt elég sok hajszáltól válunk meg! :-) A fodrászom is mondta , hogy semmi baja a hajamnak! :) Másnap mentem hozzá szőkíteni :) A gyűrűnél nem éri vegyszer a hajat, kb 2 óra alatt fent van és kb. 45 perc alatt leszedi a hozzá értő ember.Nem kényelmetlen. Höillesztésem nem volt , arról nem tudok nyilatkozni :( :)

De ha varrás, vagy a györű között kellene választanom asszem a gyűrű lenne a nyerő ;) Most én is azon vagyok , hogy vagy megválok a hajtól , vagy kitincseztetem és gyűrűzve visszarakatom!

Puszi mindenkinek! :)

433. Grácia (válaszként erre: 431. - 1e44dd72bb)
2009. jan. 5. 19:37

Miért akarsz megszabadulni tőle? Miért nem tetszik? hány gr lett felrakva?

Oldószer kell hozzá meg egy kis fogó és jön :)

432. f4086168de (válaszként erre: 429. - Any002)
2009. jan. 5. 15:48
A fotogarancia azt jelenti,h a saját képeiket rakják ki,nem letöltött fotókat,és ami a képeken van,olyan munkát várhatsz :)
431. 1e44dd72bb (válaszként erre: 427. - Juci03)
2009. jan. 5. 12:02

Szia Zsani!

Csak nem Te is vissza akarod rakatni a hajadat????Hú,én tegnap tetettem fel,de kb. már éjszaka azon gondolkoztam,hogy hogyan tudok majd megszabadulni tőle....:) És holnap mennék fodrászhoz,hogy megcsinálja,meg befesse,de most igazából nem tudom,hogy mit csináljak....Legszívesebben leszedetném,ha tudnám,hogy valaki megvenné,mert csak így nem akarnám a szekrénybe bedobni:(

Szerencsére találtam olyat is,aki normálisan felrakta,és fodrászt is,bár róla még nem tudok nyilatkozni.

Viszont valaki megoszthatná velem,hogyan tudnék a legegyszerűbben megszabadulni a hajtól!Mert lehet,hogy az lesz a vége:)

Köszi!

2009. jan. 5. 11:25
Csajok! Segítenétek nekem? Teszek fel képet a hajam színéről, mert nem tudom hogy milyet rendeljek...a 613as szőke ami a legjobban hasonlít, de ha valaki tudna segíteni nekem azt angyon megköszönném! A hajam alsó része sötétbarnára van festve, a képen ez nem látszik, ezért felteszek egy barna színű hajról is képet, kb ilyen az enyém is. Mind a 2nek a kódja kellene nekem! Nagyon köszönöm előre is!
429. any002
2009. jan. 5. 00:28

sziasztok, a golden hair...vagy nem tom pontosan mi a neve, de a s z e p s e g f o r u m . h n állandóan hirdeti magát, és ott 2000ft/ sor, csak nem tudom, mit jelen náluk a fotogarancia?

u.i.. tesz-veszen senki ne rendeljen olyantol. akinek vagy 20fajta haja van....tapasztalat...és pénzkidobás:S

428. f4086168de (válaszként erre: 427. - Juci03)
2009. jan. 4. 22:20
Árvai Alexandra nagyon szép hajakat csinál,hozott hajból is dolgozik :) A keletinél lakik..Nekem is ő varrta fel,-nem nála vettem-és szépen dolgozik nagyon,elég jó áron! :) Ha érdekel megadhatom a számát..
427. juci03 (válaszként erre: 418. - 1e44dd72bb)
2009. jan. 4. 16:59

Szia

Zsani vagyok! Képzeld most én is ebbe a cipőben járok! Nekem van 15 dkg. 75 cm-es europai hajam, és most én is fodrászt keresek aki frizurát tudna belőle varázsolni.

Én a City szépség szalon oldalát néztem , de sajna nagyon drágák!Ha tudsz valami légyszi szólj!

Előre is köszönöm!

Puszillak!

K.Zsani (körmös;) )

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook