Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Csak megosztanám a tapasztalataimat egy kispesti hajhosszabbítással kapcsolatban (nem írnám ki a "szalon" nevét címét, de aki ezen a környéken készül hajat hosszabbítattni azzal szivesen megosztom priviben)
1. a hajat európainak adták el, azóta sem nagyon tudok vele mit kezdeni annyira rossz minőségű, előtte indiai hajam volt, de annak a minősége még egy év használat után is jobb.
2. a póthaj színe pár árnyalattal eltért a sajátomtól, amit nem sikerült összefesteni 3000 Ft-ért sem...
3. a 60 cm-nek vett haj jó 6-8 cm-vel rövidebb mint az előző 60 cm-s hajam...
4. kedden varrta fel a hajat, pénteken már hívtam hogy lecsúszott a fél oldal vagy 3 cm-re, megbeszéltük hogy hétfőn bemegyek javításra (jelzem karácsony előtti napokról van szó), természetesen nem volt bent a hölgy...
Szóval karácsony előtt félig lecsúszott hajjal, bejártam a környéket, míg a harmadik!!! szalonban megsajnált a fodrász, aki nem foglalkozik a hosszabbítás semmilyen formájával, és legalább leszedte a fejemről, hogy legalább emberi formám legyen ha másnap utazok haza a családomhoz...
Sziasztok!
Szeretnék felvarratni magamnak kb 50-60 cm hajat, 3 sort... Valaki esetleg nem tudna eladó, szőke hajat? A képeim között megnézhetitek a sajátom színét. Privibe írjatok légyszi! Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! :)
Szia Wickucy!
Láttam a honlapodat,és szeretnék érdeklődni,hogy a nálad kapható európai hajak levannak osztályozva? Tehát szálra vannak húzva? Köszi :)
Raktam fel pár képet a hajról! :) Ez mikrógyűrűvel készült. Sajnos a csomózásról én sem halottam sok jót.De ez egyéntől függ :)
Pusza
Zsani
Szia,
Nekem csómózva nem volt én a mikrogyűrűre eszküszöm, de tanúja voltam a levételnek, és hát nekem jobban fájt mint a lánynak akinek épp leszedték, történt ugyanis, hogy annyira berasztásodott 2 hónap alatt a haja, hogy nem bírták leszedni neki normálisan, és a tövét sem volt egyszerű kifésülni. a csomózást úgy csinálják, hogy belefonják a tövénél a hajat, és úgy kerül rá a gumifonal. szóval érzésre olyan mint a gyűrű.
Szia!
Milyen technikával lett felrakatva?
Képzeld én karielött 75cm -es europai hajat vettem 15dkg-ot. Fel varva volt 3 sor. De másnap kiszedtem! :(
Igaz hogy olcsóbb mint a tincses módszer. De nekem a mikrogyürű jobban bejött. A haj gyönyörű. szép puha, és hosszú. Nekem a gyürűvel fél évig volt fent.Május-okt.-ig. Nem tette tönkre a hajam , nem törte ,meg a hajszálaim. A hajam kihullot, de csak azok a hajszálak ami amúgy is kijönne! És gondoljunk bele fél év alatt elég sok hajszáltól válunk meg! :-) A fodrászom is mondta , hogy semmi baja a hajamnak! :) Másnap mentem hozzá szőkíteni :) A gyűrűnél nem éri vegyszer a hajat, kb 2 óra alatt fent van és kb. 45 perc alatt leszedi a hozzá értő ember.Nem kényelmetlen. Höillesztésem nem volt , arról nem tudok nyilatkozni :( :)
De ha varrás, vagy a györű között kellene választanom asszem a gyűrű lenne a nyerő ;) Most én is azon vagyok , hogy vagy megválok a hajtól , vagy kitincseztetem és gyűrűzve visszarakatom!
Puszi mindenkinek! :)
Miért akarsz megszabadulni tőle? Miért nem tetszik? hány gr lett felrakva?
Oldószer kell hozzá meg egy kis fogó és jön :)
Szia Zsani!
Csak nem Te is vissza akarod rakatni a hajadat????Hú,én tegnap tetettem fel,de kb. már éjszaka azon gondolkoztam,hogy hogyan tudok majd megszabadulni tőle....:) És holnap mennék fodrászhoz,hogy megcsinálja,meg befesse,de most igazából nem tudom,hogy mit csináljak....Legszívesebben leszedetném,ha tudnám,hogy valaki megvenné,mert csak így nem akarnám a szekrénybe bedobni:(
Szerencsére találtam olyat is,aki normálisan felrakta,és fodrászt is,bár róla még nem tudok nyilatkozni.
Viszont valaki megoszthatná velem,hogyan tudnék a legegyszerűbben megszabadulni a hajtól!Mert lehet,hogy az lesz a vége:)
Köszi!
sziasztok, a golden hair...vagy nem tom pontosan mi a neve, de a s z e p s e g f o r u m . h n állandóan hirdeti magát, és ott 2000ft/ sor, csak nem tudom, mit jelen náluk a fotogarancia?
u.i.. tesz-veszen senki ne rendeljen olyantol. akinek vagy 20fajta haja van....tapasztalat...és pénzkidobás:S
Szia
Zsani vagyok! Képzeld most én is ebbe a cipőben járok! Nekem van 15 dkg. 75 cm-es europai hajam, és most én is fodrászt keresek aki frizurát tudna belőle varázsolni.
Én a City szépség szalon oldalát néztem , de sajna nagyon drágák!Ha tudsz valami légyszi szólj!
Előre is köszönöm!
Puszillak!
K.Zsani (körmös;) )
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás