Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Tud varrni, lehet csak le akar húzni...?
Na sebaj. Nekem a tincses annyira nem jön be, szóval nem fogok rá hallgatni:)
Nekem 3 sor van, a felső dupla. Nem igazán tudom, milyen szélesek, úgy pont jól van... :D
Nem látszik egyáltalán. Én is féltem tőle, hogy nem fogom tudni összefogni, de tényleg nem látszik semmi. :)
Barbara Szépségszalonról tud valaki valamit? (Gödöllő)
Pénteken megyek, és be vagyok tojva:S
:D
Nekem varrva van, már több mint 4 hónapja és egyáltalán nem venni észre. Igaz h a hőillesztést még nem próbáltam,de itt a fórumon is többen panaszkodtak, hogy nem annyira jó módszer.
A varrás a leghumánusabb eljárás.
Én eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve.
A haj minősége sem roncsolódott az elmúlt pár hónap alatt, se az enyém, se a póthaj.
Szia!
Összefogva sem látszik? Az tök jó:)
Neked hány sorod van, és milyen szélesek?
Szia!
Nekem varrva van a hajam, és egyáltalán nem látszik. Se kiengedve, sem összefogva. Nagyon megszerettem. Nekem ezt ajánlotta a fodrászom, hiába olcsóbb, mint az összes többi eljárás. És örülök, hogy hallgattam rá. Remélem tudtam segíteni! :)Ha tudok még segíteni, akkor írj nyugodtan! :)
Puszi!
Segítség!!!!
A fodrászom minden áron a keratinos hajhosszabbítást akarja rámtukmálni, pedig én varratni szeretném. Azt mondja az egyáltalán nem szép, kitüremkedő a hatása, stb,stb.....
Akinek itt az van, bevált? Vagy tényleg látszik még kiengedve is a varrás?
Szia!
Ha nagyon érdekel, milyen lett a hajam, adj mail címet és küldök képet:) ide nem szeretnék feltenni:)
Szia!
Nagyon szép a képeid között az a szőke haj (ahol hátulról van lefényképezve a haj).
Megkérdezhetem, hogy hol vetted?
Köszi.
Szia!
Képet mikor teszel fel? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lettél. Nekem picivel váll alatt ér most a hajam és május végén fogom (legalábbis akkor szeretném) meghosszabbíttatni felvarrással.
hali,
nekem van eladó göndör hajam nagyon olcsón, mert véletlenül többet rendeltem. fent van az expresszen
Csajok!
Akinek indiai haja van és elégedett vele (de az is aki nem), írja már meg nekem akár privibe, hogy hol veszi?!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás