Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
+e
:))
sziasztok!
nekem a héten lesz póthajam(hőillesztéssel) el tudnátok látni néhány hasznos tanáccsal??
Péntek óta van fent.
Azt mondták nekem is hogy normális, és hogy ez a felesleg ami kijön, mert gépi tresszelésű.
Szóval most várok 1-2 hetet, ha nem múlik el, akkor nem normális.
Hát bízom benne hogy nem hullik ki az egész.
Szia,
bocs, hogy én is ráröppenek a témára, de engem is érdekelne ez a balmain haj.
fel van varrva neked vagy tincses?
hogyan kell kezelni? mennyire látszik, hogy nem igazi haj?
képet nem tudnál feltenni?
hol vetted és hány grammot tettek fel és milyen hosszú?
"röviden" ennyi kérdés jutott eszembe :)
köszi előre is, ha válaszolsz :)
szia,
tudnál feltenni a hajadról képet?
egyébként a tincses haj nekem is mindig viszketett. újrarakás előtt is. nem lehet, hogy azért is, ahogy a saját haj is kihullik és annak a vége is "csikiz"?
Mióta van fent a hajad? Azt mondták nekem is, hogy az első pár napban-hétben még normális pár szál, de ha a következő felrakásig folyamatosan hullik, akkor elveszíted a megvett hajat.
Max.gyűjtögesd össze a kihullott hajat és újra tresszeltesd be garanciába :) sajnos nincs több ötletem.
Szia!
Varrva van, és kb. 3-szor oda vissza át lett varrva mindegyik sor. Felrakás előtt is átvarrta a csaj.
Sajnos a lakhelyemtől elég messze rakattam fel, garanciát is vállaltak rá, szóval ha nem csillapodik a hullás, akkor mindenképp reklamálni fogok.De azért az nyugtat hogy garanciális:)
Szia,
hogy lett felrakva? hőillesztéssel vagy varrva?
nekem 2 évvel raktak fel a Bécsi út elején egy szalonban hajat és kb. 2-3 hónap múlva szinte a haj 2/3 része kihullott mert rosszul voltak az illesztések. (azt mondták, ez normális. szerintem nem volt az, több tízezer forintom bánta) mindenképpen menj vissza és nézesd meg a hajad. lehet, hogy a ragasztás rosszul van megcsinálva, nem fogja oda rendesen a póthajakat.
Sziasztok!
Nekem socap haj lett felrakva, eléggé hullik meg száraz is nagyon. Szerintetek a hullás normális?
Abba fogja hagyni, vagy minden fésülködésnél kijön egy csomó?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás