Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Nagyon szépen köszi!
Várjuk a képeket!
Azigen... Elég olcsó, ahhoz képest, hogy európai... Nekem az ázsiai volt 27000, 45 cm, de szupi a minősége, semmi bajom nincs vele már majdnem 2 hónapja...
Ezért írtam én eddig is, hogy ázsaiból is ki lehet fogni a jót, és európaiból is a rosszat...
De akkor kinél érdemes európai hajat vásárolni?
Aki tuti eredetit ad el, és még jó árban is adja..
Mónika 35.000-ért adja a 40-45 cm-est..
Úristen még jó, hogy nem vettem én sem tőle hajat..
Pedig érdeklődtem utána, és volt aki nagyon meg volt vele elégedve, sőt azt mondták, hogy neki vannak a legszebb hajai, nyugodtan vegyem tőle..
de ezek után nem is tudom..
Bocsánat! Nem 1-1ig 10cm-es szálak voltak, hanem 10cm vagy annál rövidebbek! Ezt nevezem én korrekt eladónak!
És akkor visszaír, hogy garanciát nem vállal, mert az én fodrászom miatt lett annyi hulladék. Nem is azért mert használhatatlan volt a haj!
Nem bántásból írtam,csak ez az amerikai haj duma..:) Rengetegen így próbálják eladni a hajaikat a laikus embereknek...
És ezt most nem kell magadra venni,mert sok eladó sem tudja,h igazából mit is árul..
Az a baj ezzel a hajjal hogy tény hogy így árulják hogy amerikai, de általában kínai.
Eleinte minden haj szép aztán két három hét múlva el kezd száradni és percenként fésülöd az ujjaddal hogy ne legyen gubancos :(
Sziasztok lányok!
Tresszcsatot szeretnék venni,segítsetek hol vegyek?
A fodrászom ajánlotta a helyet, ahol meg mertem venni az ázsiait. Neki is ugyanonnan van, és régebb óta ismerem, úgyhogy megbíztam benne. 27000-ért vettem a hajat.
Már az tetszett, hogy garanciát vállaltak rá. Úgyhogy azóta is minden ok szerencsére. :)
Szia! Nekem ázsiai van, és semmi baj vele... Már másfél hónapja van felvarrva, nemsokára megyek újravarratni. Pont ma taliztam a fodrászommal, és mondta, hogy nagyon szép a hajam. Semmi hiba nincs rajta, nem szöszös, nem gubancos, fényes, és teljesen beleolvad a sajátomba. Hetente 2x mosom, és ugyanazokat a dolgokat használom rá, mint amiket a hosszabbítás előtt is használtam.
Szerintem ugyanúgy ki lehet fogni ázsiaiból jót, mint európaiból rosszat...
Jajj ezek a gépi tresszelt hajak :((
Énis megszívtam velük 1x...még a legelső hajhosszabbításommal :)) Felraktak nekem 50 cm gépi tresszelésű ázsiait...Hááát...szörnyű volt...kb a 9/10-e kihullott,és az 50 cmes hajból lett 20 cm egy hónap alatt...eddig tart ez a szörnyű ázsiai...soooha senki ne vegyen olyat,mert csak pénzkidobás! :(
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás