Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok van valakinek tapasztalata, hogy melyik hajnagykerből érdemes venni ahol biztos magyar hajat küldenek??
40 cm barna magyar tresszelt haj érdekelne, de csakis magyar
Előre is köszi a segítséget
Sziasztok
Én most gondolkozok ismét felrakatni hajat. Egy évig volt egy indiai hajam ami nagyon jól bírta csak akkor ment tönkre amikor majndem feketéből leszivtuk szőkére.
Most indiai és orosz között vacilálok. Valakinek valami tapasztalat?
Plusz mikorgyűrűs vagy keratinos feltevést ajánlanátok inkább?
Online árusoktól semmi képpen!!!!!!
Tudok több olyan online hajkereskedést, aminek a nevében, honlapcímében is benne van az "európai haj" kifejezés, ennek ellenére egyetlen egy szál európai haja sincsen!!!!!
Az ázsiai hajakat árulják európainak.
Ámbár ez már az áraikból is kiderül egy hozzáértőnek......
Tudok két helyet (címel rendelkező üzletet)ahol tuti európai hajakat kapsz, de azt nem tudom, hogy postán elküldik-e.
Sziasztok!
Tettem fel képet a szilveszteri hajamról.
60-50-40cm soraim vannak.
Kész lett a hajam!
Nagyon tetszik,sokkal jobb,mint volt.
Teszek majd fel képet ha érdekel valamelyikőtöket.
Ui:
Én nem veszekedtem Oroshazicsaj,csak leírtam a véleményemet...
Diu!
Én azt javaslom, hogy előbb a saját hajad erősítsd pl. szedj B vitamint.Ha most amúgy is hullik, én nem tetetnék fel rá póthajat, alapszabály, hogy csak egészséges fejbőrt szabad vele terhelni.Biztos van sok jó készítmény, amivel rendbe tudod hozni magad és utána nyugodt szívvel hosszabbíthatsz. :)
Szia!
Nekem szilikonos mikrogyűrűvel van fent a hajam, jobb mint a sima mikrogyűrű, mert kevésbé csúsznak ki a tincsek, és nem is töri a hajat, mert véd a szilikon. Szerintem jó, én elégedett vagyok!
Egy pár kérdéssel ezelőtt, feltettem egy olyan kérdést, hogy valaki nem ismeri e esetleg a szilikon gyűrűs technikát.
A veszekedések közepette...
Valaki nem tudna esetleg mesélni nekem a szilikongyűrűs technikáról?
köszönöm
Ezt nem azért írtam le hogy most versenyezzünk ki tudja olcsóbban beszerezni a hajakat!!!
Én is tudnék első kézből ingyért Eu 100% kislány hajat szerezni,ha levágnám a lányom haját,nah?
Nem azért írtam,csak pont Te jegyzed itt meg párszor hogy ha valaki nem fizet ki min. 40 e ft-ot egy hajárt,akkor az tuti szar kínai,és nem Eu...
Nagy szerencsével ki lehet fogni igen is Eu hajat olcsón...
Hát, ha ez cáfolat az európai haj árára, akkor tovább megyek: Én már "vettem" ingyen is európai hajat!!
Valaki levágta és ajándékba odaadta nekem!
(Akkor ezek szerint az európai hajat ingyen adják......)
copfba volt fogva a kislány haja,és ahogy a fodrász levágta,úgy tették el zacsiba.otthon már kimostam,és semmi gubanc...
Remélem nem lesz vele gond...
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás