Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Ezek szerint nem világosítottak fel :( a fodrász azt mondta mindegy mivel mosom,csak pakolást használjak.Ma 3-jára már Gabi babasamponnal mostam,de azt se mondta hogy ne érjen az illesztésekhez.Akkor én is kifogtam egy kóklert??? :( ha már válaszoltál kérdezhetnék még?Mennyire reális európai hajat (40cm,50 tincs) 25 ezerért kapni?
Európait ne vegyél náluk,mert átverés az egész,Lásd Csenge esete,kapott 1 copfot ami tele van szinte hulladék anyaggal,törött részekkel,holott első osztályúnak adták el.Én láttam,felháborító és hiába adtak rá garanciát nem adják neki vissza a pénzt.
Felvilágosítottak a kezeléséről?Ugyanis nem mindegy mivel mosod!Alkohol és olajmentes samponnal mosható,mivel ezek oldják a keratint.A balzsammal és pakolással is vigyázni kell,mert ha hozzá ér a ragasztáshoz,elkezdi megbontani a keratint és szépen szétmálik a ragasztó és kipotyog vagy elkezd hullani a póthaj.A sima gabi vagy babasampon 100%alkohol mentes én ezt ajánlom neked,aki ezt használja annak sokáig fent marad.
Sziasztok lányok!
Sikerült feltresszeltetni a hajat, amit a mogyoródi úton vettem.
A tresszelés után kiderült, hogy a hajak többsége 10-20 cm közötti hosszú. :(
Egyelőre nem lesz hosszú hajam.
Ha esetleg valaki az Erikától akarna hajat venni, nagyon-nagyon nézze meg, hogy milyen a haj, mert úgy látszik mégsem minden haja szép és olyan hosszú, amilyennek mondja.
Sziasztok!
Két hete rakattam fel hajat hőillesztéssel,de 3 tincs már kihullott,és érzem h több is megvan lazulva,pedig azóta csak 2-szer mostam meg.Ez a fodrász hibája?
Énis kiváncsi leszek. Majd oszd meg a tapasztalataidat kérlek. Én is a mogyoródi útról szeretnék orosz hajat venni. (feketét)
Valaki nem tudna jó fodrászt ajánlani Miskolcon vagy Nyíregyházán, aki szépen és megbízhatóan tud hajat felvarrni????
Nem tudom kihez menjek..
Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra.Nem tudom milyen,az egyik vendégemnek raktam fel orosz hajat,de még 1 hónap telet el azóta hogy fel raktam neki,úgyhogy csak júliusba tudom meg mikor leszedjük neki,hogy hogy bírt vele,milyen is valójában.Akkor majd kiderül.
pedig jó ötlet a 2szín, nekem is úgy volt régen és most is úgy van. :)
ahh oylan rossz hogy nem áll jol a sötét haj és ha vilagosat veszek mindig olan gyorsan elkopik :( Ajánlották már h. milenne ha alulra vennék egy sötétet mondjuk barnat vagy feketét de nem akarok 2 szinü hajat ahh nem tudom :) Nyáron melozok és akkor lesz pénzzem hajra , de ez a szöke brutalis hogy milyen gyorsan 50ből 40es lesz.
Ha valóban thai hajak lennének akkor nem mennének olyan hamar tönkre mint az ázsiai,indiai? Mert itt is van több lánynak orosz és már egy ideje hordják.. szerinted?
én azt hallottam,hohy az orosz hajak valójában thai hajak,csak nem merik mondani az eredetét.De kíváncsi leszek hogy milyen,majd értesíts ha már hordod,hogy milyen.
Ugyan ilyen sötétbarnára amilyen a képeken!
az jó :) én oroszt akarok venni remélem azzal sem lesz semmi baj...milyenre festetted?
Europai van!Olyan szép nem gubancos olyan , mintha a sajátom lenne!
NEKED milyen fajta hajad van? akkor jól bírta :)
Ma voltam befestettük az egész hajam,mert az első festésnél még dobta le a színét a pothaj!Teljesen olyan a ,,hajam'' mintha a sajátom lenne!
hát igen, ugyanazt csinálod, mint eddig, csak most a felül lévő hajadon. :)
én úgy szoktam hogy a fedő hajam tövét magamnak festem, mikor csere van akkor van festve a többi tő.
Te is tudnád szerintem csak a fedőhajadat befesteni hisz olyan mint amit eddig csináltál :)
akkor menj el fodrászhoz :) mást nem igazán tudsz csinálni. :) vagy, ha magadnak fested, akkor csak a tetejére kened fel, ahol már nincs póthaj.
orosz lesz elvileg és 70cm-s az a baj h nekem senki sincs aki otthon befesthetné csak a sajátomat ha fenn lesz a póthaj :(
Én is csak a sajátom festem a pótot nem, közbenső festéseknél meg lehet oldani csak a a sajátod festését.
Úgy emlékszem Eu-s hajat írtál vagy Oroszt...
Ha á zsiai Indiai hajat szeretnél akkor azt ne fesd mert nagyon kiszárad
Sziasztok!
Keves hajam van ami most elegge hosszu, ugyhogy inkabb dusitast szeretnek...mit ajanlottok inkabb?! anyit nezelodtem neten...es nem tudom eldonteni melyik lenne jobb...segitsetek nekem, mert latom itt a hsz.bol hogy van tapasztalatotok :) melyik elrajas lenne jobb es foleg hogy hol?!
koszi
az indiai és ázsiai hajakat nem jó festeni,mivel azok már átestek vegykezelésen.Az oroszt szerintem nyugodtan befestheted,főleg ha fekete ,mert az nem erős festés.Elég hozzá 3%-os hidrogénperoxid , mivel nem világosat henem sötétet festessz!
saját, még nincs felrakva semmilyen haj, de ha fel lesz akkor muszáj festeni mert elég gáz lenne.... de azért meg nem akarom minden hónapban levetetni meg feltenni....
saját hajad dobja le a festéket vagy a pót?
Ha a saját akkor elég a sajátodat festeni..
Biztos lehet, de alapból fekete, úgyhogy szerintem nem kell.
igen mert én castinggal szoktam festeni de viszonylag gyorsan nő, és mivel a teteje vörös volt alul meg fekete így amióta egyszínű elég hamar ledobja a festéket... ezért kérdeztem hogy rá lehet e festeni....
6ossal nyugodtan ráfesthetsz egy kékesfeketét, gondolom az árnyalat miatt kell
További ajánlott fórumok: