Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Közel 2éve van már hajam! Most voltam 1hete felvarratni ismét mert már le volt nőve, és festették is egyben!
Most vettem észre hogy az egyik varrás végén, a fejem oldalán egy kis piros folt alakult ami viszket!
Volt már valakinek hasonló tapasztalata? kicsit megvagyok ilyedve nehogy valami ekcéma vagy ilyen legyen...
Pls írjatok szerintetek mi lehet?
Szöszömkének:
Tegnap voltam a Fifóban hajat nézni.. Valóban gyönyörűek a hajak. Annyira szép fényes és puha.
Nem is hinné az ember h ázsiai hajakról van szó.
És valóban vállalnak rá garanciát.
A kérdésem az lenne, hogy a selymességét még így 2 hónap után sem vesztette el? Vagy azért szárazabb már?
Ja, és elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig hordható megfelelő ápolás mellet..Te tudsz erről valamit?
City szépségszalonról van valakinek véleménye?
Előre is köszi. :)
Hát, nehéz dolgok ezek bizony.
Annak azért jó esze volt , aki kitalálta ezt az egész hajhosszabbitós bizniszt. Hisz jól tudta, hogy a nők többsége ezért bármit képes megadni, hogy szép hosszú haja legyen...
Kár hogy nem mi voltunk azok :-P
Hát igen. Nekem pl; plusz költség...A saját rövid hajamat itthon bármikor megmosom, de ezzel mennem kell mindig fodrászohoz mosatni, mert magamnak nem tudom szépen kifésülni a tincsek tövét. Az előzőt mostam magamnak, 2 mosás után nagyon berasztásodott a töve. Ha fodrász csinálja akkor meg kifésüli és tovább fennmaradhat.
Ugye hetente mennem kell 1×, mert szerencsére nem zsírosodik a hajam gyorsan, dehát akkor is... havi 10000 Ft minimum ami plusz...
Az meg már annál akinek családot kell fenntartani vagy mittudomén nem mindegy hogy erre költi a pénzt, vagy vesz belőle valamit amire a családnak van szüksége. :(
Ja az meg hogy valaki nem engedheti meg magának a hajhosszabbítást az még nem jelenti azt hogy "csóró". Lehet hogy fenn kell tartania egy lakást, házat, esetleg vannak gyerekei is.
Nem kell ahhoz csórónak lenni hogy valaki ne engedhesse meg magának. Szerintem.
Így van. Egyébként sincs abban semmi szégyen hogy ha valakinek nem telik hajra. Nem hogy európaira, még ázsiaira sem. Legalábbis én így gondolom.
Ha valaki "csóró" az sztem nem szégyen, nem is értem miért kell őket így nevezni, van szerintem elég bajuk a gúnyolódáson kívül is.
Jah azt elfelejtettem írni , hogy a barátnőm ráadásul szőkítette. És még úgy is nagyon jó állapotban van , mert ugyebár megviseli a saját haját az embernek a szőkítés , nemhogy még a póthajat. Fél éve van fent neki. Wickucy leírom privibe a nevét meg tudod nézni iwiw-en :)
Én bátran ajánlom annak akinek nincs sok pénze de szeretné a hajhosszabbítást kipróbálni. Még ha csak egy alkalomra is(esküvő). :)
Szép estét mindenkinek. :)
okés :)
Neked is szép estét.
Persze, igazad van, nem mindenki engedheti meg magának. Csak kb úgy lehetett értelmezni az üzidet, h "áh, neked indiai a hajad, akkor te csóró vagy." Pedig... De ne sajnálj, mert nem vettem sértésnek, meghát nem is így van! ;)
Csak azért írtam, mert mások is biztos szóvá tették volna.
További szép estét neked!
Szia!
Ne haragudj én nem akartam senkit megsérteni.
Én arra értettem hogy nem mindenkinek van 100.000Ft.-ja erre. És hogy sokan tartanak az indiaitól. Mindenki saját maga dönti el mire van kerete és ,hogy mennyit ér meg neki ez a dolog.
Ha sértésnek vetted sajnállak. Én nem akartam senkit megbántani. :( Csak pozitívumot akartam írni a Hair clubb-os hajról.
Hát ez eléggé lenéző kis üzenet volt... "Azoknak való, akik nem engedhetik meg maguknak"... Hát én pl lazán megengedhettem volna magamnak, hogy európait vegyek, de kipróbálás szintjén úgy gondoltam ázsiait veszek, és a fodrászom is ezt ajánlotta(Miskolc egyik legjobb szalonjában egy mesterfodrász). És bevált, és legközelebb is ugyanilyet veszek, mert jó és mert tetszik és tudom, hogy legközelebb is ugyanilyen jó minőségűt kapok ugyanazon a helyen. :)
Mellesleg több cikket olvastam, és több ismert embernek is indiai haja van keverve európai tincsekkel.
Szia!
Az egyik barátnőm a Hair Clubb -ból vett hajat. Ahhoz képest hogy indiai sz.tem nem rossz.Én rosszabbra számítottam mikor mondta hogy indiait vett. Bár ez tényleg azoknak való akik nem engedhetik meg az európai hajat. De hát ez is olyan dolog , hogy valakinek beválik valakinek nem. :):)
Hát, nem tudom nekem ki tresszelte, mivel én előtte még a hajat se láttam, csak blintre megrendeltem.
Hát most már nekem se hullik :D De majd két hónapig azt csinálta :S
Nekem az van. Ma voltam leszedetni.
Fél éve volt fenn kb. és semmi baja az ég világon.
Ugyan olyan puha és szép, mint mikor megvettem.
Csak asszem rosszul tresszelték fel, mert nekem hullott kb. két hónapig. De csak a második adag, amit onnan rendeltem. Az első nem.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás