Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

1566. babyke87 (válaszként erre: 1564. - Csenge:-))
2009. jún. 6. 18:28
Képet kérünk!
1565. Zsazsi03 (válaszként erre: 1564. - Csenge:-))
2009. jún. 6. 17:45

Szia!

Képet teszel fel? :) :D

puszi

1564. Csenge:-)
2009. jún. 6. 17:40

Sziasztok!

Vikike79 ma felvarrta a hajam. Ebből a nem túl jó hajból is legjobbat hozta ki. Nagyon kedves volt, segítőkész és alapos, tökéletes munkát végzett. Köszönöm neki!!!

Ja, és még annyit írnék cukibogyónak, hogy én még ilyen vékony fonatot, mint amilyet a Viki csinált nem láttam!!!!

Szívből merem ajánlani mindenkinek aki hajhosszabbítás előtt áll vagy nincs megelégedve a fodrászával!

Viki, köszi szépen még egyszer!

2009. jún. 6. 15:36

LautiBaby, milyen Barbitól vetted a hajakat?-hol van helyileg, van honlapja????

köszi a segítéget...

1562. LautiBaby (válaszként erre: 1559. - Grácia)
2009. jún. 6. 13:43
Már vettem a Barbitól...nagyon szép hajai vannak!! Olyat vettem: natúr vegykezelésmentes haj!! Végre nem csalódtam:)
1561. ba892c9f6f (válaszként erre: 1556. - LautiBaby)
2009. jún. 6. 12:03
ééértetttem:)
2009. jún. 6. 12:02
Szerintetetek a szaunázás hogy működik hosszabbított hajjal? Mert azt hallottam, h nagyon szárítja a hajat, ezért csak úgy szabad, hogy vizes törcsit tekerek a fejemre:)
1559. Grácia (válaszként erre: 1556. - LautiBaby)
2009. jún. 5. 22:39
vegyél nyers copfot és azt csináltasd meg a fodrásszal :) akkor tuti jó hajat kapsz nem vegykezeltet
2009. jún. 5. 21:31

Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy légyszi ajánljatok nekem egy bevált szalont hajhosszabbításhoz, ahol tuti, hogy szépen dolgoznak és hajat is biztosítanak. Az ár is reális legyen.

Ha valakinek van már jó tapasztalata íron nekem privibe vagy ide....

SOS-be kellene a segítségetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm...

1557. dorcymorci (válaszként erre: 1556. - LautiBaby)
2009. jún. 5. 21:20
Szia,engem is érdekelne,hol találtál jó hajat!Ha ide nem lehet,küldj privit.Köszi
1556. LautiBaby (válaszként erre: 1555. - Ba892c9f6f)
2009. jún. 5. 20:58
Csak mert ha fodrásztól venném, az dupla annyi pénz mintha kereskedőtől venném:)! Csupán ezért....de találtam végreeee!!! Azért köszi a tanácsot!!
1555. ba892c9f6f (válaszként erre: 1592. - LautiBaby)
2009. jún. 5. 19:36
Szijja!Miért kellene bárhonnan is venni? Úgy értem...miért nem választasz egy jó fodrászt aki majd beszerez neked hajat?
2009. jún. 4. 12:18
már csak 2 adag haja maradt,de még nem láttam majd délután kapom meg.
1553. cukibogyó (válaszként erre: 1552. - Alani)
2009. jún. 3. 10:30
Persze hogy teszek fel!!! de majd a honlapon is fent lesz szerintem mert én engedem majd hogy lefotozzanak. :)
1552. Alani
2009. jún. 2. 21:42
Cukibogyó majd teszel fel képet ha meglesz a hajad?
1551. f238bc8cd9 (válaszként erre: 1546. - Cukibogyó)
2009. jún. 2. 16:08

A lány úgy volt vele,hogy nem megy oda vissza ahol szarrá törték a haját.Felajánlották neki hogy megcsinálják de nem mert már visszaülni a fodrász keze közé.Ki tudja mit csinált volna megint vele?A másik lány meg reklamált a havonta lecsúszott varrás miatt de nem ért el vele semmit,szépen lerázták,a lány besokallt , megmondta a magáét és most máshova jár ahol nincs probléma a hajhosszabbításával.

Ennyi!

1550. d3b95f45ba (válaszként erre: 1536. - Zsanee81)
2009. jún. 2. 15:51
festeni pár nappal a felrakás előtt kell,fazont meg akkor vágunk ha már fent van a haj,és az erdeti hajhoz vágjuk össze
1549. d3b95f45ba (válaszként erre: 1534. - Tgirl)
2009. jún. 2. 15:50
A hőillesztée nem roncsol,ez tévhit hogy szét ég meg stb...,nem károsabb mint a hajvasaló!A mostani gépeknek meg a hőfokát is lehet állitani.Ha időben van leszedve akkor egyik módszer sem roncsol!
1548. d3b95f45ba (válaszként erre: 1553. - Nanni-)
2009. jún. 2. 15:45
az egyik vendégem vett tőlük,de nem volt szép.Túl vékony volt a vége.
1547. ba892c9f6f (válaszként erre: 1545. - Alani)
2009. jún. 2. 08:57
A csatos módszert pláne nem ismerem:) de járj utána:) régen nekem is a hajvasaló tette tönkre a hajam, alapból nagyon vékonyszálú hajam van és egyenes...nemis értem miért vasaltam...na lényeg h iszonyat száraz lett, fénytelen, töredezett, egyszerűen utáltam és sírni tudtam volna...aztán jött az elhatározás h rendbeteszem utána meg jöhet a hajhosszabbítás:) havonta vágattam belőle pár centit, nem hajszárítóztam, telerektam balzsamokkal, mindenféle hajápolóval, pakolással...és akkor így szépen lassan rendbejött. Csak ugye mivel folyamatosan vágattam, sose nőtt meg:( úgy voltam vele, hogy egészségtelen hajra nem csináltatok hajhosszabbítást, így a végén már egészséges volt a hajam, csak rövid...most tartok itt:) ne félj az ollótól, csodákra képes ami a haj állapotát illeti:) ha meg úgyis meg akarod hosszabítani a hajad, akk meg pláne ne félj tőle, én is úgy voltam vele vááágjátok úgyis hosszú lesz:P:D véleményem szerint a bolti balzsamok és kencék túl sokat nemérnek...nemvéletlenül próbálják úgy eladni:) én rendes fodrászcikkben vásárolok, igaz nem olcsó, de inkább megveszem a drágábbat a jóból, mint a semmirevalót olcsóbban. Jamm és hagyj fel a hajvasalással:) már csak ronthat a hajadon...én eladtam...mert már annyira függővé váltam:D azóta semmi:) nemishiányzik...
1546. cukibogyó (válaszként erre: 1514. - F238bc8cd9)
2009. jún. 2. 08:27
Nem probáltam lejáratni őt egyáltalán. ez egy fórum és elmondtam a véleményem mint ahogy bárki más is teszi. nekem sajnos nem tetszik az ő munkája de azt nem mondtam hogy szarul dolgozna. nekem nem jön be képek alapján és kész. de ettöl függetlenül ez az én véleményem és biztos hogy nagyon sok elégedett vendége van. Neked meg a city szépségszalon nem jön be. és te itt fikázod öket mikor te se voltál még nálunk és fogalmad sincs melyikük hogy dolgozik. nekem van és ezért mondok roluk pozitivat. Én ott voltam amikor az az eset történt vagyis amikor a lány visszatelefonált hogy mi van a hajával. (a tartós hullámmal) És mivel nem ment be megmutatni nem is foglalkoztak vele az ilyen vessen magára. Én azt még nem hallottam hogy lecsuszna a felvarrásuk. Ha ilyen elöfordul az azért van mert valoszinű vékony szálú hajú volt az illető. De ilyen elöfordult Fane-nál is ő visszament és megoldották neki. De aki annyira butácska hogy csak a szája nagy az meg is érdemli ha szar lett a haja. Ha valami nem tetszik reklamálni kell és visszamenni hogy helo ha már ennyi pénzt itt hagytam akkor ha gond van akkor meg kell csinálni. És ez ott a tapasztalat. Ha bármi probléma adódik bármivel ami elég ritka akkor azonnal szó nélkül segítenek és vállalják ha ök hibáztak. De nem hinném hogy annyi elégedett vendég után az az elenyésző néhány mocskolódó véleménye számitana valamennyire is. Főleg ha csak forumon rinyál. ha akkor szája van a panaszkodónak akkor menjen oda és reklamáljon. ha ezt nem teszi meg ne hisztizzen mert akkor hazudik és játssza az agyát. Nekem minden barátnöd 2-3 hónap között jár oda visszarakatni kinek milyen gyorsan nől a haja. Egy lányt ismerek aki azért jár havonta vissza mert őt már az is zavarja ha egy picikét levan nőlve. És van elég pénze hogy ezt igy csinálhassa. Én pedig biztosan csak és kizárólag az Évinél hosszabbíttatom meg a hajam mert nekem fontos az hogy szépen dolgozik és precízen és mindent elmond amire rákérdezek, segít bármiben. És biztosan fent is fog maradni az enyém is sztem 3 hónapig mert lassan nől a hajam.
1545. Alani (válaszként erre: 1543. - Ba892c9f6f)
2009. jún. 2. 01:07
Mondjuk ebben tényleg van valami,hogy az a szoros fonat nem tesz jót a hajnak,lehet az enyémen azért nem látszik mert alapban egy fos szegény.De megkopaszodni azért biztos nem fog 1 hónap alatt meg pláne:).A csattos módszer az megoldás lehet nem? Nekem azóta ilyen szörnyű a hajam mióta vasalom,és ezzel kapcsolatban tud valaki valami szuper szert ami megvédi a hajamat?Tudom hogy van sokféle van, de szerintetek érnek is valamit?
2009. jún. 1. 23:16
Háát én nem tudnám ma már elképzelni magamat póthaj nékül :D szinte az életem részévé vált..:)
1543. ba892c9f6f (válaszként erre: 1540. - Tgirl)
2009. jún. 1. 22:22
Én nem igazán ismerem a varrásos módszert, de én személy szerint nem tartom jónak hosszú távon, mivel én úgy tudom elképzelni, hogy rá van varrva, tehát szorítva, hogy is mondjam:) pl. a hajgumi...az sem tesz jót állítólag a hajnak ha sokszor gumizzuk és pláne jó szorosan...na remélem értetted mit akartam ebből kihozni:) de nemtudom tényleg...a fodrászodnak mi a véleménye a varrásról? Sztem tényleg nem éri meg így a keratinos...én értem h nemakarod tönkre tenni a hajad, de vannak azért még módszerek, amikkel egy hónapig simán ki lehet bírni...és olcsóbb:) de egyébként hogyhogy csak egy hónapig szeretnéd? Vagy az titok?:) lehet annyira megtetszene hogy utána meg ki se bírnád nélküle:)
1542. f4086168de (válaszként erre: 1540. - Tgirl)
2009. jún. 1. 21:18
A fekete előtt nekem is szőkítve volt a hajam..Agyon volt szivatva szegény:( kb 1 évig voltam szőke,akkor nem is volt póthaj felrakva,háát iszonyat mód nézett ki a hajam,teljesen tönkrevágta! Mióta fekete vagyok kezd rendbejönni,egyáltalán nem tette tönkre a varrás!
1541. Alani (válaszként erre: 1540. - Tgirl)
2009. jún. 1. 21:09
tgirl,ha jó fodrászhoz mész csak nem fog tönkremenni a hajad.Nekem nagyon kevés és vékonyszálú a hajam,varrva van hosszú is a póthaj és soha nincs baja leszedéskor.Ja és szőkítve is van évek óta szóval gyepálva van rendesen.
1540. tgirl (válaszként erre: 1535. - Ba892c9f6f)
2009. jún. 1. 19:50
köszi a választ;) Hát valóban kötlséges, csak attól félek, hogy a felvarrás meg tönkreteszi jobban... Már bezséltem azzal aki cisnálná, de ö sem ad biztos választ, feltett egy probatincset, az bennevan most, ha nem hullik nagyon a hajam, amit abból meglát majd, akkor szte oké. Csak annyira féle, h kihullik majd a tövem leszedéskor... sokan riasztgatnak hasonlóakkal...:(
1539. ba892c9f6f (válaszként erre: 1538. - Zsanee81)
2009. jún. 1. 19:49
Tulajdonképpen bármit csinálhatsz vele, de méginkább oda kell figyelni az ápolására, hiszen a póthajat nincs fejbőr, ami táplálja, így neked kell megtenned. A hajszárítás, vasalás, ugyanúgy károsíthatja mint az eredeti hajad. Jamm és oda kell figyelni h mit használsz rá, milyen anyagokat. Gondolok itt hajhabra, hajspraykre stb.
1538. Zsanee81
2009. jún. 1. 19:38
Mennyire lehet a póthajat formázni? Pl beszárítani a végét???
1537. babyke87 (válaszként erre: 1536. - Zsanee81)
2009. jún. 1. 19:28
nekem felrakás után lett fazonra vágva!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook