Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Egyébként Klárinak hívták a fodrászt.De nekem tök mindegy,nem is érdekel.
Ha úgy kéred,hogy össze tudd gumizni,akkor úgy rakják fel és több takaró hajat hagynak.
Igen láthattál olyan képet ahol kilátszik agyűrű mivel direkt úgy fényképeztem,hogy lássák hgy is néz ki ez a módszer.De ha jobban megnézed a kép cime: hajhosszabbítás közben,és láthatod,hogy fel van tűzve a fedő haj!Az hogy a fonatom vastag?Akkor rossz weboldalt néztél,mert nekem nincs fent olyan képem ahol a fonat le van fotózva!!!Max a már a felvarrt képet léthattad,ami elég közelről lett fényképezve,hogy lássák milyen is a varrás.Az hogy láttál 2 színű hajat az igaz ! A lány kérte sötétebbre mivel a festett hajak kopnak és 2 mosás után elérte az egforma színt,de azt is láthatod az is fent van!Ja és olyat is láthatsz ahol nincs összevágva a haj,azt is a vendég kérte úgy! Ahány ember annyi féle variáció.Az egyik így szereti amásik úgy!De mindig a vendég dönti el mit is szeretne a hajával!
HAJÁRAK (CSAK EURÓPAI) 80 cm/100 gr 105000 Ft Hajfelvarrás munkadíjának kiszámítása
Haj felvarrása soronként 2400 Ft
Felfűzési díj. 6000 Ft/m (3 sor hajfelvarráshoz kb. 1,5 fm szükséges)
Ezért nem értem a 300ezer ft-os határt mivel ha ezt megnézed a 80 cm-es haj ára: 105.000ft erre jön az hogy felfűzik ha mondjuk 3 sor akkor az 9000ft + 7200ft maga a felvarrás. Ez összesen 121200ft és ebbe nincs benne a haj festése száritása stb... De akkor sem jön ki 300000ft!!!
Hát pedig én a képeid között láttam egy lánynak hogy kilátszott. Az iwiw-en is és a weboldalon is fent van az a kép. És olyat is láttam hogy asaját haj eltérö szinü gondolom egy barna árnyalatnál nem kérnek olyat hogy 2 szinű barna legyen. És sztem elég vastag a varrásnál a fonatod. Sok ok lehet amiért lecsuszhatott pl amit Fane is mondott a sajátjárol hogy egyik oldalon lecsuszott neki is de ö ugylátszik egy talpra esett értelmes lány mivel visszament és megcsinálták neki ahogy leirta. Hát nem tom nekem az a véleményem hogy minden szépségszalonban voltak, vannak, és lesznek is elégedetlen vendégek, de amig az elégettek többen vannak bőségesen addig nem kéne leirni más szalonját. Elégedetlen emberek mindig is voltak, vannak és lesznek is. De ha még eszük sincs hozzá akkor az nem a fodrász hibája. Én biztos hogy azonnal visszamennék ha bármi problémám lenne és biztos hogy nagyon szivesen segitenének és azonnal kijavitanák ha hibát követnének el. Másrészt pl az Évinél volt már olyan hogy egy elégedetlen lány sokáig csak telefonálgatott neki hogy igy szar a haj meg ugy szar az egész ahogy van. És az Évi azt mondta jó ha ennyire rinyál menjen be had nézze meg ö is mi a problémája és azt mondta az összes pénzt vissza is adja neki. Milyen érdekes nem ment vissza. mégse volt gondja a hajjal és a munkával? visszakapta volna a pénzt aztán mehetett volna máshova. De nem élt a lehetöséggel.
Szia!
Nekem gyűrűvel volt. És sajnos volt hogy látszott :S
ha felgumiztam akkor is. Lehet nem hagytak elég takaró hajat. Nem tudom.De amúgy maga ez az eljárás jó és kényelmes . :)
Bocs ,helyesbjtenék,1 hónap múlva csúszott le neki mindig a varrás!
Nem,és diszkrétebb mint a varrás.
Ha te láttad vona a lány haját biztos nem ezt mondanád.Először is ha valaki csak enyhe hullámos hajat akar ekkor evidens,hogy nem a legkissebb csavaróra csavarom fel,ezt még egy átlag ember is tudja!Másodszor,nem hagyunk 45 percig dauervizet még nehezed dauerolható hajon sem,főleg nem festett hajon!Másodszor is,otthon nem tud vele mit csinálni amivel elronthatná a már elrontott haját.És a varrás,hogy 2 hónap után lecsúszik?Az is csak véletlen,főleg egymás után többször?Az árakról meg annyit,hogy van egy honlap ahol össze lehet különböztetni az üzleteket árak alapján és ha ott megnézed ott úgy van hogy X ft-tól X ft ig.És ha már ezen felül számol akkor már átverés.Gondolom te sem repesnél az örömtől,ha felhívnál valakit konkrét árat kérni és mire fizetésre kerül a sor a dupláját fizeted.HM?Átküldöm priviben ezt a honlapot nézd meg és hasonlítsd össze azzal amit te fizetsz,Na mindegy ők tudják!
Amugy a gyürüs megoldásnál mindig kilátszik a gyürü??
Hello!
Én hozzájuk járok fodrászhoz. És ez után az eset után voltam pont ott és mesélték mi volt. Hát nem egészen ugy ahogy neked az a lány elöadhatta. Ugyanis amikor ö elment akkor még tetszett neki csak másnap hivta fel a fodrász csajt hogy elbaszta a haját. Mert csinált vele valamit, ő magának. De annyi esze nem volt hogy visszamenjen. Én ezt nem értem néhány emberbe hogyha van valami problémája akkor miért nem megy vissza hogy megmutassa a problémát. Telefonon nem lehet megoldani a haj baját. Másrészt pedig ez ezerből egy eset. Ilyen máshol is elöfordul.... De viszont én még nem találkoztam ilyen magasfokú kedvességgel és törödéssel ahogy az embert kezelik. Egyszerűen öröm odamenni. Kellemes a környezet kedvesek a szakemberek. Érted vannak és szeretik a munkájukat. Az Évi pedig nem most kezdte a szakmát. Igen régóta dolgozik és ami képek fent vannak azok eleve önmagukért beszélnek. Meg rengeteg kép nincsen fent, mivel sokan nem hagyják magukat lefotozni sajnos. Én ha meghosszabbíttatom végre a hajamat akkor az Évi fogja felvarrni ez már biztos. Az árak tájékoztató árak, ez ki is van irva. És akkor tudnak csak pontos összeget mondani ha kész vagy. Sokmindentöl függ mennyi is lesz pontosan.
Szia!
Köszönöm szépen! :)
Tényleg a képek alapján nagyon ott vannak. :):)
Hozzám jöttek át onnan egy páran és mit ne mondjak az egyik lányt cefetül elintézék!Enyhe hullámos dauert kért a festett fekete hajába,amit a legkisebb csavarókra csavartak (mondván hogy kell az a vastagság)és 45 percig hagyták a haján a dauer vizet.Mondanom sem kell mikrofon feje lett szegénynek és jól széttört a haja,fésülhetetlen lett !Mi hoztuk rendbe.Egy másik lány havonta járt varratni a haját mert mindíg lecsúszott és a végén besokallt!Ő is nálunk kötött ki.És visszatérve az áraikra,nem annyit kérnek amennyi ki van írva.
Szia! Én 2 éve járok a city szepseg szalonba hajat hosszabbítani(varrással). Náluk veszem a hajat. Csak jókat tudok mondani. Kedvesek, megbízhatóak, garancia van és bármiylen és bármennyi hajjal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolnak.:-) Énha találnék is olcsobbat, akkor se mennék máshova. Amugy nekem is volt már hogy lecsuszott ,de csak az egyik oldalon a sor.Másnap már meg is csinálta nekem, mivel ugye garancia van rá. Ez nálam azért volt , mert rövid a hajam és könnyebben "szétcsuszik". De csinált oldalra egy tincset a fonat mellé amire uyganugy felvarrta és azota nem volt probléma :-) szoval én csak ajánlani tudom öket, de ha megnézed a képeket, azért láthatod hogy minöségi munkák születnek :-)
igen,csak átkell menni rajta varrógéppel.
És hogyan kell átvarrni? hallottam már olyat hogy varrógéppel...ez igaz?:)
igen,a tresszt időnként átkell varrni
igen varrva van. nem tudom miért hullik de most mintha már annyira nem hullana. azt mondták ez a felesleg ami kijön.
mit lehet csinálni vele? átvarrni esetleg?
Ha nincs időben leszedve , akkor mindegyik módszer roncsol!Ha leszedik időben,semmi baja nem lesz a hajadnak!
ja és sötét haja van gondolom azért jobb az mint egy 613as szőke :)
Ma azt hallottam, hogy a varrás nagyon roncsolja a hajat..Ez igaz? Pedig én eddig úgy tudtam, ez a legkíméletesebb módszer.
én is a hairtrendtől szoktam az indiait.. copfban én tincsezem, most egy csajszi már hordja fél éve szép puha neki...
Varrva van a hajad?Lehet hogy gyenge a tressz azért hullik.
Még nem.
Május végén vagy június elejére tervezem.
Szia!
nekem socapos indiai hajam van. nincs vele semmi baj, csak annyi hogy hullik. de amugy minőségre jó, már mások is mondták ezt. én is csak azért mertem megvenni.
vettem,de mindegyik szar volt.Én még jóval nem találkoztam.Vettem balmaint,afrosat és hair clubbosat. De nekem egyik sem jött be!
Te esetleg vettél már indiai hajat valahol? Ami "tarós" is volt és "olcsó" is?
További ajánlott fórumok: