Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) fórum

Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)

2009. aug. 14. 23:21

Aki 1000% ig biztos akar lenni abban, hogy EU hajat vesz az tegye a következőt. Keressen rá olyan helyre, ahol azt hirdetik, hogy HELYBEN VÁGOTT MAGYAR HAJAK. Hivja fel, mondja el az igényét, és KÉRDEZZE MEG, mikor várható hogy egy ügyfél levágatja ott a haját. Nyilván nem térhetnek ki a válasz elől, mert ahol igy hirdetnek hogy HELYBEN VÁGOTT MAGYAR HAJAK, ott egyértelmű, hogy nem félévente vágnak, hanem be kell legyen vezetve, és minimum hetente 2-3 ilyen akció kell legyen, különben nem érné meg fenntartani ezt a szolgáltatásukat.

Ezt követően menj el a vágás időpontjára. A szalon nyitott, nyilván ott vágják le mások szeme láttára (furcsa lenne, ha bevonulnának egy sötét szobába, de végülis ha rövid hajjal jön ki akit láttál hosszúval bemenni, még az is egyfajta bizonyság).

Ezután a frissen, a szemed láttára levágott hajat vedd meg.

Egyébként ezzel is csalnak, mert nem helyben vágják, vagy csak 1-2 vágásra van jelentkezőjük havonta, de ennek a 10szeresét árulják, tehát a lényeges része nem ott került levágásra, de viszont marha jól hangzik.

Egyszóval aki rettentően igényes, és kétkedő, annak ez marad. S ha sikerülne igy lebuktatnotok bárkit is, azt pedig írjátok ki ide, hogy miért tagadta meg tőled azt, hogy ott legyél egy levágásnál, a nyílt fodrász szalonban...

2045. Grácia (válaszként erre: 2037. - F1a42b7b74)
2009. aug. 14. 23:13
nekem van fent ezen az aukciós oldalon szűz hajam, de én úgy is rakom fel hogy a fényképeken látszik hogy a csajszi fogja akié a haj. Sztem ez így korrekt. Ritka a 45-55 cms ilyen haj, normál áron... legalább is szerintem. ezek a szűz hajak inkább 30-40 cmek...
2044. f1a42b7b74 (válaszként erre: 2042. - 9b96d56ee9)
2009. aug. 14. 23:12

ha EU nak nevezett hajat vesztek, mindig gondoljatok az alábbi számításra:

1. Valaki eladja a saját haját. Pld. anyagi okokból, vagy sportoló (úszó), egyéb. Egy forintért nem fogja eladni a fodrászának, mert nem hülye. Tegyük fel eladja egy Orosz Nő a 70 cm haját 20 ezer forintért (annak megfelelő Rubelért) a fodrászának.

2. A fodrász keresni akar rajta, tovább adja egy olyan Orosz embernek, aki arrafelé arról híres hogy hajakat vesz. Nyilván a fodrász rátesz minimum 30%ot.

3. A kereskedő eladja annak az embernek, aki nagykereskedő, és mindent felvásárol, rátesz a kiskereskedő is egy 30% ot

4. a nagykereskedő hírdeti az interneten magát, de csak nagy tételben lehet tőle venni. Ő is rátesz 30% ot minimum

5. egy magyar üzletember vásárol tőle. Meg kell fizetnie az addigi értékét + a nem éppen filléres (DHL, TNT) szállítási költséget. rosszabb esetben VÁM és ÁFA-t, de ezt most tegyük félre.

5. Bejön az országba az üzletemberünk rátesz minimum 30% ot, és eladja egy fodrásznak

6. a fodrász is rátesz 30 % ot, és eladja NEKED

Kicsit alászámoltam mindent, mert aki ismeri az üzleti életet, tudja hogy nem 30% ot tesz rá valaki a hasznára, hanem sokszor 2-300% ot !!!

(pld. egy zenei CD lemezt, ami a MediaMarktban 3 ezer forintért kint van, a terjesztő 900 forintért adja neki, ez az un. PPD jogdíj.) tehát nem ismeretlen a több száz százalékos haszon.

(ki az aki a 80 ezer forintos szuperjó hajat 3 ezer forint haszonnal akarja eladni ?)

S ha utánaszámoltok, egy valóban EU orosz haj, amit ott 20 ezerért eladott egy szerencsétlen ember, az mire ideér, MINIMUM 70 ezer forint kell legyen !

Akinek EU hajat kinálnak ez alatt, az kicsit gondolkozzon el.

2043. Grácia (válaszként erre: 2041. - 914ccd0d33)
2009. aug. 14. 23:10
egy tippem van :)
2009. aug. 14. 23:03

Lea!

Nekem ilyen színű az ázsiai póthajam! Boltban vettem, fodrászkellékesben.

Alani!

Nem mértem le vonalzóval, a lenövés nagyon nagy volt, majdnem 10, azt írtam... Lehet csak 7 volt, de majdnem 3 hónap alatt...

Handrea!

Egy LV tatyó 300ezernél indul! :)Ahhoz képest az aukciós oldalon vehetsz 10ezerért is... Csakhát... :) Én is néztem régebben ott a hajakat, de inkább beblattyogtam a boltba, és kiválasztottam. Valahogy tutibbnak és egyszerűbbnek tűnt. :)

További szép estét Nektek csajok!

Pussz!

2009. aug. 14. 20:17

Találkoztam olyan hirdetéssel is (el is mentettem a sz.gépemen), aki úgy hirdette, hogy az "eredeti szőke hajai egyenesen Skandináviából érkeznek"

Ez az egyén is már két éve folyamatosan hirdet minden nap, minden lehetséges helyen!

2040. 914ccd0d33 (válaszként erre: 2038. - F1a42b7b74)
2009. aug. 14. 20:09

Maximálisan egyet értek!

Mindenki eu hajat árul, közben alig van 2 - 3 hely az országban, ahol valóban európai hajat lehet kapni!

2039. 1d076d4678 (válaszként erre: 2038. - F1a42b7b74)
2009. aug. 14. 20:02

:))

...és mennyire igazad van! Tényleg meg voltam elégedve az indiai hajjal, akitől vettem az legalább nem vert át, megmondta a "frankót":)!

Csak ki akartam próbálni az eu hajat, csatlakoztam a naívak táborába és jól befürödtem...

Hívtam du-án a lányt akitől vettem a so.cap hajat 8hónapja, elmeséltem az én kis történetemet, hasonlóakat mondott mint Te! Annyi európai ember nincs is, mint amennyi európai hajat kínálnak nálunk! Nah ismét egy jól átvert ember:S

Szerintem maradok az indiai hajnál, inkább 8-10 havonta 35eFt, mint 2hetente 70eFt!:S

Én "eredeti" Ed Hardy felsőt néztem "eredeti" Swarovski strasszal kirakva 7500Ft-ért:))

..aukciós oldal ha valakit érdekel:)!!

Na nem akarok messzire menni, mert végülis hajhosszabbítás topicon vagyunk,véleményeket osztunk/kapunk, ha én most "megkaptam" rendesen az eu hajat:S!!

Köszi a segítséged és, hogy válaszoltál!

2038. f1a42b7b74 (válaszként erre: 2036. - 1d076d4678)
2009. aug. 14. 18:44

A magyar aukciós oldalakrol jutott eszembe, csak hogy megvilágítsam mennyire jelentős az átverés: a minap találtam néhány Louis Vuitton mobiltelefont. Szépek, rá van festve a jel is. Aki nem tudja, egy eredeti LV táska akár 100 ezer forintnál is indulhat. Ehhez képest az oldalon a LV telefonok 30 ezerért is megvehetőek. Kicsit utánanéztem hogy lehet ez, és írtam a Louis Vuitton cégnek egy emailt. A választ asszem nem kell leírnom: soha nem gyártottak egy darab mobiltelefont sem:)

Amit még a hajakról tudnia kell mindenkinek: manapság akármerre megyünk, minden ami kristállyal kirakott, vagy strasszos, az már Swarovski :)

Ez olyan természetes lett hogy Swarovski kristály van a 200 forintos pénztárcán is, mintha már csak Svarovski kristály lenne az egész világon. Nincs is más. Legalábbis ezek tükrében. A valóság az, hogy ugyanaz folyik ott, mint a hajak területén. Minden ami kristály az Swarovski, minden ami haj, az Európai. Mindkét területen 99% ban kókler senkiháziak variálnak, és miért ? MertTe soha nem fogod bebizonyítani hogy egy haj nem EU, vagy hogy a kristály nem valódi Swarovski. Ennek pedig az az oka, hogy ez annyira körülményes lenne, hogy előbb fogod a hajat kihajitani a kukába, semminthogy az eladónak vásárolj egy társas repülőjegyet és kiutazz vele ahhoz az emberhez, akinek a haját megvetted, lényegében soha nem fogsz bizonyítást nyerni. Erre alapoz manapság minden EU haj eladó kókler csaló !

2037. f1a42b7b74 (válaszként erre: 2036. - 1d076d4678)
2009. aug. 14. 18:38

Szia

Ha meg voltál elégedve a prémium indiaival, akkor miért váltaszt ? Sok esetben tökéletesen megfelel.

Valóban EU hajat úgy tudsz venni, ha a szemed láttára vágják le. A többi az szemfényvesztés.

Jelenleg mindenki azt állítja hogy EU hajat árul, lényegében kellene lennie egy országnak itt európában, ahol a lányoknak már nincs haja, mert mind eladták nekünk.

Én továbbra is csak olyan helyen vennék hajat, ahol minimum az üzlet egy része csak ezzel foglalkozik. Olyan magánszemélytől, aki az expressz ujságban telehirdeti magát - soha !

2036. 1d076d4678 (válaszként erre: 2034. - F1a42b7b74)
2009. aug. 14. 14:25

Handrea2 Te olyan sok hasznos infóval rendelkezel, ezért bátorkodom hozzád fordulni segítségért..remélem tudsz!:)

Szóval vettem egy Cégtől "európai" hajat válogathattam is ahogy ezt az előző hozzászólásodban le is írtad, hogy olyan helyről érdemes....és szerintem nem az, mert gubancos, nagyon hamar kiszárad(pedig ápolom, olajozom, minden amire egy póthajnak szüksége lehet)

és rettentő ronda! Szűz eu-nak vettem kemény pénzért:S! Előtte So.Cap indiai hajam volt és az prémium minőségű ehhez képest! Nem ragaszkodnék az eu hajhoz ha nem lennék szőke! De ez a haj, tényleg olyan mint a Barbie babáknak! Szerinted egyáltalán van olyan hely nálunk ahol tényleg eu.hajat kapok??? Nézegettem azóta több céget is, de nem vagyok milliomos, hogy mindegyiket kipróbáljam!

Válaszodat/segítségedet előre is köszönöm!

2035. Csigusz 79 (válaszként erre: 2031. - Alani)
2009. aug. 14. 14:04
Így van,10 cm lehetetlen!
2009. aug. 14. 13:57

Azért kerülnek hajhagymák a haj végére (és ez egyértelmüsíti a kevert szálirányt ránézésre is), mert kifésült hajakat is tesznek hozzá, valamint a már kihullott haj pár szál nyilvánvalóan a levágott haj közé kerül.

Helyesbítek: nem minden hajszál végén van hajhagyma a kevert hajaknál ! Csak néhánynál, de az árulkodó jel.

2033. Alani (válaszként erre: 2032. - Cukibogyó)
2009. aug. 14. 12:33
Szerintem tuti nincs ilyen, vagy max a kannibáloknál:D
2032. cukibogyó (válaszként erre: 2027. - F1a42b7b74)
2009. aug. 14. 09:46
Nem értem hogy lehet rajta hajhagyma??????? tövestöl tépik ki az emberek haját?????????????? én azt hittem hogy ha valakinek van egy kb popsiig érő haja azt kb nyaktól levágják. de ezek szerint akik megválnak a hajuktól kopaszok lesznek??????????????? ezt nem nagyon értem, lehet én vok a hülye de akkor sem. lécci mond el ez hogy van.. köszii!!
2031. Alani (válaszként erre: 2018. - 9b96d56ee9)
2009. aug. 13. 22:22
Majdnem 10 cm-tnőtt???Az hogy lehet?Én úgy tudtam fodrászoktól hogy max 1 cm-t nő a haj 1 hónapban?!
2009. aug. 13. 21:55
sziasztok! hát mikor pesten jártam a kinai piacon annak a hajnak tetszett a szine amit ott láttam! és mondjuk az nagyon olcsó volt de szinre tökéletes volt! a minősége az tuti hogy 0! nem értem amugy a képeken nagyon szép a szine életbe meg pff! nem mintha sokat vártam volna ezért a pénzért de a szine lehetne az amit hirdetnek! egy felsővel szintén megjártam teszek is fel képet mekkora csalásssss!
2029. 8559ed0e1b (válaszként erre: 2028. - F1a42b7b74)
2009. aug. 13. 21:37
Én is nézegettem azon az aukciós oldalon a hajakat.De nem mertem venni belőle.Szerencsére:)
2009. aug. 13. 21:31

Aukciós oldalakról, forintokért, olyan hajat venni, amit mások szeme láttára is fel mersz tenni:), és szeretnéd hosszú ideig valóban élvezni, az kb. olyan, mint a Deák téri aluljáróban valódi DOXA karórát venni 12ezeré:)

Ugye nem sok naiv van itt a fórumon ?

2009. aug. 13. 21:26

Sokszor elhangzott már itt: az aukciós oldalakon hírdető személéyek (jónéhány kínálatot láttam már, a hozzáfűzött "remek" szakmai hozzáértésről tanúskodó szövegekkel) 99%-ban kóklerek. A VA.ERA ponthu, és társoldalain hírdető személyek 99% ban az E.AY pontkom-ról rendelnek mindenféle 1 dolláros aukciókból. Jól bizonyítja ezt, hogy kiírják, nincs náluk a termék. Aki rendel, annak megveszik 1-2 dollárért, és eladják pár ezer forintért a kiváló ÁZSIAI, nem szálirányos, gyakran a végükön hajhagymás:):) REMEK hajakat ! Aki ott vásárol, érezze magát úgy, mintha az AZSIA centerben egy "édeszszavanyu" árustól venne Barbie baba hajat, mert van ám ott bőven belőle, és ha nem gyujtod meg a végét, akkor egész jól elhiteti, hogy hajról beszélünk. ha kicsit megperzseled, akkor hamar kiderül, hogy "mertezműanyag".

Aki az aukciós oldalakon vásárol, az kb. annyit várjon, mint amikor a kínai piacon ADIDOS cipőt vesz:). Nem jó, de szép, pár hétig hordható, hamis, és aki látja - finoman nevet a hátad mögött. Egyszóval ciki.

2009. aug. 13. 21:03
csajok tettem fel képeket milyen szin kéne !köszönöm!
2009. aug. 13. 20:52
szioka! az egyik aukciós oldalrol ! sajnos! 200 tincsbe volt de annyira kevés volt mintha 3 dkg lett volna!arany zsinoros haj azzal volt összekötve! az indiai is meg az ázsiai is egyforma szinű lehet a 613 as tuti! nekem vanilia szinű haj kéne de :(( tuti soha nem lesz oyanom
2024. f4086168de (válaszként erre: 2022. - 6195d2656b)
2009. aug. 13. 20:49
Hm :( honnan rendelted?
2009. aug. 13. 20:38
csajok ! ha esetleg tudna valaki ilyen szinű hajat ,hát meghálálnám az tuti! volt már valakinek világos hamvaszőke szinű haja? az tényleg szürke?
2009. aug. 13. 20:35
sziasztok! hát én megint jol megjártam! rendeltem 613 as szinű hajat volt 17000ft de jézusom milyen kevés (az hadján) de a szine uristen sötétszinű pedig a képeken szép világosak ezek a hajak!az én hajam sárgás fehéres szőke ez meg mint a nem is tudom mi! de állitólag a 613 asból is több szin létezik! nekem valódi platinaszőke kéne sárgás fehér! de félek soha nem lesz olyanom!
2009. aug. 13. 17:32
SOCAP-os indiai hajjal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Egy lány már írt nekem, és neki jó véleménye volt róla, esetleg még vki..??? :-)
2020. 439f3788d8 (válaszként erre: 2019. - Mollyka02)
2009. aug. 13. 14:56

Szia Mollyka!szerintem te ne szedd ki a tincseket mert a hajhosszabbítók általában akik tényleg jók azok egy börbarátoldószerrel szedik le de úgy h a hajad nem is éri és egy speciális fogó segítségével huzza le!keress olyat aki a munkájára garanciát vállal és akkor tuti h a te hajad sem fogja károsítani!

remélem segíthettem!

2019. Mollyka02
2009. aug. 13. 14:28

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon sok hozzászólást elolvastam és nemrég egy másik lány is rákérdezett arra, hogy hogyan lehet otthon leszedni a tincses hajat, de sajnos választ nem írt senki. Nekem is ugyanez lenne a kérdésem. Szeretném leszedni a hajam, de ugy hogy ne hulljon szét. Valaki tudna segíteni? :)

2018. 9b96d56ee9 (válaszként erre: 2014. - Cukibogyó)
2009. aug. 13. 13:42

Szia! :)

Igen, most voltam, de másodjára voltam visszavarratni, 2 és fél hónapot vártam most.

A sajátom sokkal hosszabb lett, mutatta is a fodrász, hogy majdnem 10 cm-t nőtt a 2 és fél hónap alatt... Csak most fura nagyon, mert ugye le volt nőve rendesen, vissza lett varrva, és most úgy érzem, mintha 10 cm le lenne vágva a hajamból. Úgyhogy eldöntöttem, hogy 2 hónap múlva úgy megyek visszavarratni, hogy viszek még egy adag hajat, hosszabbat. :)Ugyanilyen ázsiait fogok vinni, mert nekem bevált. Rendesen ápolom, és nekem nincs vele problémám. Amit néztem, az az, hogy a hajfonásos-szolis helyen nagyon olcsó, sőt már-már feltűnően. Nem tudom, hogy merjek-e onnan rendelni, vagy inkább vegyek azon a helyen, ahol a jelenlegit vettem, majdnem dupla annyiért... Ha valakinek van tapasztalata azzal az üzlettel kapcsban, légyszi írjátok meg!

2009. aug. 13. 11:58

ELOLVASGTTAM MAJDNEM AZ ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁST!A KERATINOS HÖILLESZTÉS A LEGJOBB HA JÓ SZAKEMBER CSINÁLJA ÉS HA TÉNYLEG VALÓDI 100%OS GYÖNGYKERATINBÓL!MERT AZ A KÖRMÜNK ÉS A HAJUNK FŐ ÉPÍTÖANYAGA!

OLYAT IS OLVASTAM H VALAKINEK 4CMES LETT TŐLE A HAJA!AZ 1HIBA SZAR HAJHOSSZABBÍTÓ CSINÉLTA!MERT ATTÓL SOKKAL GYOSABBAN NÖ A HAJA!PL.:NEKEM KB35CMES VOLT A HAJAM TÉPETT LETT RAKVA 50CMES HAJ ÉS 3.VISSZARAKATÁS UTÁN EGYBE NÖTT:D!!

UGYE AZÉRT AZ EMBER MEGVÁLOGATJA H KIVEL CSÍNÁLTATJA AZZAL ÉRDEMES AKINEK TÉNYLEG PAPÍRJA VAN RÓLA!!!!EZ TÉNY!VARRÁS?ANNAK JÓ AKI NEM AKAR SOKAT FIZETNI ÉS NAGGYON DÚS A HAJA MERT HA FÚJ A SZÉL A TRESSZ ÉS A VARRÁS KINNT FITYEG!KÉRDEM ÉN FELGUMIZNI LEHET E SZÉPEN UGYE H NEM!!MERT 1 DURUNG!DE ANNAK JÓ AKI OLDALT NEM AKARJA HOHY HOSSZABB LEGYEN MERT VARRÁSSAL A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LEHETNE V MAX HA SOHA NEM KÖTI FEL!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook