Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia:-)
Kallos LATTE Tejproteinben gazdag hajpakolás,keresd hajápolási boltban,kb. 800 ft az ára és jó nagy tégelyben van.Az illata pont olyan mint a vaníllia puding:-)
Tényleg csodát tesz.:-)
Üdv. Anna
jahjj ugyan,mit tudsz te??;D azzal a bongyi hajaddal,semmilyen tapasztalatod nem lehet.
vettem anno 3 éve 60-ezerért,igen annyiért! európai hajat,nos őszinte leszek,az is ,mint amit utólag 25ért vettem, kicsit tovább bírta,de 2 hónap után a 100grammnak,már csak a fele volt meg:( ennyit erről,és te velem nem is tudnál személyeskedni,mert fogalmazásodból,szádból süt az IQ-lightség királynője címe;D
tehát azért mert nem írom le életem eddigi megvásárolt hajait,és mert megkérdezem az itt jelen levőket,mit ajánlanak,nem azt jelenti h ÉN NEM VETTEM-E MÁR DRÁGÁN.!
csak nem írok le mindent,mert nincs arra időm h neked ecsetelgessem!
tehát én nem szaré', húgyé' vettem,hanem elég drágán,mégsem volt jó.
már megrendeltem időközben egy hajat,remélem, már sikereimről tudok a normális fórumozókhoz szólni!
Én csak akkor tudok nyilatkozni, ha már kb fél éve fenn van a haj!:-)
Addig se jót,se rosszat nem írok!
Biztosan igazad van,de az h a drágább mindig jobb evvel nem igazán értek egyett!!!Az európai haj biztos hogy jobb,nem gubancolódik stb, de én elvittem a hajamat amit rendeltem vateráról,és a fodrász ámult,bámult milyen gyönyörű az indiai haj,persze fél év-év után tudom csak aazt mondani hogy nem száraz a haj meg stb.De igy első probálkozásra nem akartam 80 ezerért európait, mert ha nem bírom elviselni a hajat,teljesen mind1 , hogy európai vagy indiai.:-)
Üdv.Anna
Ti nem értitek amit mondok, de legyen igazatok! :D Szimplán csak hülye kérdésre, hülye válasz! :) Akart veletek vitázni a fene! Egyáltalán nem akartam flegma lenni, sajnálom, ha ez jött le, de örülök, hogy minden hozzászólásom elolvastad, hogy így kijelented, hogy mindig az vagyok! Én nem álltam neki személyeskedni veletek. Nem hülyéztelek le titeket és semmiteket nem kritizáltam. De ennek ellenére vállalom, hogy én vagyok a korlátozott felfogóképességű, uninteligens bongyi hajú, akinek nyilván nincsenek vendégei, mert mindenkivel "így" beszél. :)
Felőlem rakasson mindenki olyan hajat amit akar. Még mindig azt mondom, ahogy eddig is, hogy ebben a témában igaz sok esetben, az olcsó húsnak, híg a leve. Aki olcsót vesz, ne csodálkozzon, ha rossz. A jobb minőségű hajért többet kell fizetni. Ez tény, ha 100x megkérdezik, akkor is így lesz!
szia
köszönöm a kedvességed,de nem nekem kell a haj (nekem van)hanem a barbi babának akartam "segíteni":)
majd ha feltették a hajad akkor kérünk képet!!!!!!!!!!!!
Most rendeltem hajat egy oldalról :-)
Megvizsgáltattam, eredeti indiai Remy haj.
olyan összegeket mondtok a hajpotlásra, hogy lefehéredek!
Összesen hajjal együtt + kreatinozás + felrakás+garancia így jövök ki 34 000 forintból.
A haj amúgy 55 cm.Nem rövid...sőt...
amúgy még nem próbáltál esetleg vaterán vagy teszveszen hajat rendelni??ott nem olyan drága meg van itt egy srác aki szintén árul hajat!
amúgy régóta van póthajad??és az eredeti milyen??
jól látod kappa fogad van.
de ki beszélt itt arról h ÉN 10ért vettem? te máár ne haragudj de korlátozott a felfogóképességed is,nem csak a szád olyan furi;S
25ért vettem,ezért már csak számíthatok arra, h talán haj formája esése lesz legalább 4 hónapig,nem 2 hét alatt felére csökken,meg gáz a texturája.
bongyi hajúkám;D
Tegnap megjött az új hajam, már be is tincseztem, csak kicsit vastagok lettek a tincsek, a mikrogyűrűm túl kicsi hozzá... Nem tudja valaki, hogy hol vehetek nem tízezrekért nagyobb (kb. 4,5-5mm-es) mikrogyűrűt?
Jaj amúgy gyönyörű a haj, már alig várom, hogy fent legyen újra mind, nagyon szép lesz, az tuti... :)
mert ő khhheménynek érzi magát a kappa fogával...
a képek amin jó minőségű hajak vannak adatlapján,jók,de az őőő feje..??pff..gáz..
szóra sem érdemes,ő a nagy fodrász. gáááz
ez költői kérdés...
igen milyen lehet fönt nekik?? már ne haragudsz de mint mondtam a futura hajam 5 ezer volt,és még mindig szebb mint a 25ezer ftos indiai haj...
ebben mi a korrekt szted??
mind kettő gáz,amúgy,de a futura basszus bírja 1 évig is,és nem fogy el a fele 2 hét alatt.
másik meg h nekik sem lenne olyan jó minőségű haja,ha nem szponzorálnák.
Neked milyen van?;)
Vajon milyen lehet fent nekik? Biztos nem futura. Mindkettőnek láttam már fent a képét egy- egy nevesebb szalon honlapján.
Te pedig nem tudom mit vársz, ne haragudj! Te is látod magadon, hogy amit olcsón veszel az milyen. Ha az jó, vedd azt továbbra is, mert, hogy az olcsó. Ha jobbat szeretnél, az drágább. Mint ahogy sok minden mással is így van ez az életben. :)
Sziasztok!
Varrva lesz, 40 cm, pont olyan sötétbarna, mint a sajátom. Európai, természetesen. Nagyon szép haj, remélem nem bánom meg. Kicsit izgulok, mert a saját hajam elég rövid, és aggódom, hogy hogy fog kinézni majd, de bízom a fodrászomban))
köszike segítségeteket;)
az európai nagyon drága.:( nekem nincs 60-70 ezrem erre.
tresszelt kellene,60 centis legalább, 100gramm
Én nem tudom mit csináljak ,olyan rossz...grrr...
volt futura műhajam is,természetesen az is full gáz, de mégiscsak 5ezer ftért vettem,úgyhogy érthető, h nem szép,de basszus,ami most van fejemen indiai,hozzáteszem 2.osztályút vettem,sajna, ez már 2 hét után a felére csökkent és az olcsó műhajnál is jobban gubancolódik esküszöm,ez annyira tréééé;)
amit említettem üzlet,ők állítólag indiából importálják,tehát nem olyan lenne, mint amik be vannak csomagolva hajak,ők szőkítik,és ezáltal sokkal kevesebb vegykezelés van rajtuk.!
Mit gondoltok,mégegyszer megkérdezem,mert csak saját tapasztalatok tudnak nérvadók lenni?
az oldal neve: indiaihaj.hu
lessétek már meg lécci!
illetve, van-e ötletetek honnan vehetek max,40ért olyan hajat,ami EGYBEN MOZOG SAJÁTOMMAL,IGAZI HAJ,NEM MŰSZÁLAS sz_r,ÉS SZÉP MARAD 1-2 évig is???
basszus a voksán virág kacsaszájnak milyen lehet fönt;)? meg a zimány linduskáéknak? na az övék szép minőségű haj...grrrr;P
cuppp
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás