Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Igen én se értem mért átlátszót adtak hozzá...
Bár mondom nekem nem kell mert nem olyan teknikával lesz feltéve, de akkor is...
Még annyi kérdésem lenne csajok,de csak őszintén, az Alfaparf lenmagolajas hajvégápoló olja, szerintetek mennyire jó a hajnak?
nekem sajátom száraz sajna,és kissé zsírosítani szeretném!
ez jó lehet rá?
vagy valami jó 'zsírosasat' tudtok ajánlani? köszi szépen előre is!;)
Na megvolt a festes! Nagyon szep lett. :)
Plusz rendeltem meg 5 dekat :DDDDD ez mar betegseg ... :DDD Ugyhogy marcius 7-en mar 15 deka lesz a fejemen. :)
Eddig 3 sorom volt, ezutan majd 4 lesz, de ugy hogy a fulem folotti reszre valami gyurus modszerrel fog felpakolni nehany tincset, hogy normalisan ossze tudjam majd fogni a hajam. Mar alig varoooooom! :) Csak apa meg nem tud a merenyletemrol :DDD
köszönöm csajok!
tietek is szép;)
ŐŐŐ 60 centis, de most rendeltem plussz 100grammot még hozzá,mert nem bírok magammal..;D
hajból sose elég!
ha bejelölhetném egy lottón h, mosógépet,vagy több kiló hajat akarok -e nyerni,hááát a hajat választanám;PPPP Hihi...;P
imádom ;D !
így majd 200gramm lesz a fejemen;P
remélem az is hasonló szép lesz!
Tenyleg nagyon szep a hajad! :)
En ma megyek festesre mert rendesen megkopott a sajat hajam :DDDD Alig varom mar :) mert most igy zebra vagyok :D
na most tettem fel új képeket hajcsimról;)
Én nagyon boldog vagyok;)
nincs mar be blokkom, eldobtam, ugyhogy nem tudom mi mennyi volt csak korulbelul.
baba sampon 500 ft, hajhab 4000 ft, hajbalzsam 3500 ft, pakolas 3000 ft, hajvegapolo 2300 ft ...
szerintetek az avonos planet spa nevu hajpakolas jo lehet nekem? ismeri valaki? (olivaolaj kondicionalo hajpakolas)
Van valakinek sotet haja, fekete hosszu 55 cm korul, amit eladna vagy mar neki nem kell ?
Az irjon priviben, nem kene sok
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás